- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz half333 #33050 üzenetére
Honnan tudod, hogy rengetegen írtak nekik ezzel kapcsolatban? Meg azt, hogy mással kapcsolatban nem írtak nekik rengetegen, ami viszont neked nem annyira fontos. Ha írsz nekik, akkor beírják, hogy +1 ember jelezte, hogy szeretne Face ID támogatást és amikor arról döntenek, hogy mi legyen a következő fejlesztés, akkor annyival nagyobb eséllyel csinálják meg.
De nagyrészt visszafele kompatibilis a biometrikus azonosítás, szerintem csak a szöveget nem frissítették, nem pedig direkt letiltották.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
-
Fricy78
tag
válasz half333 #33050 üzenetére
Nekem is touch id néven van a beállításokban, mégis face id-val lépek be. Szerintem csak nem írták át, az biztos, hogy korábban tényleg nem volt ilyen lehetőség, de már egy ideje van.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #33057 üzenetére
Ebben, azért kételkedem.
Mégis mivel vered át az ujjlenyomat olvasót?[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #33059 üzenetére
Tisztában vagy te vele miből áll egy ujjlenyomat?
Fura mód kormányok, hivatalok, rendőrség eléggé megbízik benne.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #33061 üzenetére
Rendben. Mindenképpen az a csúcs és a hibátlan amit az Apple beletesz az új készülékeibe.
Sokszor láttam már totálisan elfogult vagy úgyhogy nem vitázom ezen veled.De azt még szívesen meghallgatom tőled, hogy vered àt az ujjlenyomat olvasót.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz galaxys80 #33062 üzenetére
Figyelj, magad is beírhatod a googléba. Beszkennelt ujjlenyomatot kinyomtatnak vastag tintaréteggel fóliára, majd latex-et tesznek rá és nedvesítik. Ezzel át lehet verni. [link]
Face ID-t is csak így tudod átverni, hogy egy egész arcot lemásolsz, és magadra veszed, mert valódi szem is kell legyen az arcon.
Most akkor ezért vagyok húde elfogult, mert azt mertem mondani, hogy a Touch ID-t egyszerűbben lehet átverni?
Egyik sem reális, mert nagyfelbontású kép kell az ujjlenyomatodról, a Face ID-nál meg 3D szken az arcodról. Viszont az arcmaszkot nehezebb megcsinálni, mint az ujjlenyomatot.
Ezen mi az elfogultság?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
őstag
válasz MasterMark #33063 üzenetére
Valószínű, hogy egy 100.000-ből összedobott telefonban a legprofibb faceID cucc lesz. Mindjárt jön, hogy "military grade" ugye?
A face ID viszont veszélyesebb, mert az ujjnyomatnál csak egy ujjadat kell levágni, a face ID-nél viszik az egész fejed a telefonnal a pénztárhoz.
Remélem a fenti összehasonlítás abszurditása után végre abbamaradhat a téma és mindenki vallhatja tovább magában a saját.meggyőződését.
-
moleculez
veterán
Végignéztem a keynoteot, jó lesz iOS13, hasznos dolgok jönnek.(mondjuk forradalmi újításként leosztani a swipe keyboardot...) Login in with Apple, alkalmazásnak csak egy használatra kiadni egy engedélyt nagyon nagy ötlet. Végre szétválik az iPad meg az iPhone, iPad kap iPadOS-t, ami nyilván iOS csak végre ő használják a platformot, nem egy felfújt telefon. Desktop böngésző, WatchOS is okosodik. MacOS annyira nemnagy szám dehát az ilyen, ami változik annyi nekem pont sok is. (Fusson a VS Code, azt annyi😂)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tboldi
nagyúr
válasz moleculez #33069 üzenetére
Amúgy Redditen több olyan dologról is írnak, ami iPad-onlynak tűnt a prezentációban, de az iPhone-ok is megkapják: OTG (!) + saját tárhely a fájlok appban, megfogható scrollbar, letöltéskezelő a Safariban.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Iphone-ra keresek olyan programot amivel egy adott zeneszámot tudnék meghosszabbítani. A zenében vannak ismétlődések (pl refrén), abból kellene még legalább egy loopot beszúrni
köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz JamesHolden #33072 üzenetére
A djay (algoriddim) talán képes erre.
-
oszy
veterán
válasz JamesHolden #33072 üzenetére
Ha elküldöd az instrukciókat, megcsinálom neked szívesen.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
half333
őstag
Üdv! olyan kérdésem lenne ha én alternatív mail klienset használok,be tudom állítani valahogy alapértelmezettnek? mert akárhol weblapokon, kattintok a mail cimre,és a gyárin akar küldeni.
-
tboldi
nagyúr
válasz norbertoth #33078 üzenetére
Valami olyasmi. Nem tudom, hogy számítógépről hozzáférhető-e, de a netről letöltött dolgokat oda is lehet menteni, nem csak az iCloudba.
-
norbertoth
senior tag
Azt jól értelmeztem, hogy amit letöltök a download manager-el azt a felhőbe menti le (fel)az icloud drive-ba? Mintha lenne egy vinyóm csak felhő? 🤔
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
antocskin
tag
Üdv!
Egy amolyan „időbélyeg” alkalmazást keresek, ami megnyitást követően rögzíti a pontos időt (dátum/óra/perc) és rövid jegyzetet lehet az időponthoz rendelni.
Hasonlóra gondolok, mint az IOS-be épített „jegyzetek” csak az a pontos időt bizonyos idő eltelte után elfelejti, meg azt komplikált lenne bizonyos helyzetekben használni.
Létezik erre a célra fejlesztett app? Tudna valaki ilyet ajánlani?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
antocskin
tag
válasz Mela Kehes #33083 üzenetére
Igen valami olyasmire gondoltam.
Lényeg hogy a készítés pontos idejét rögzítse -
dptrsk
addikt
válasz antocskin #33087 üzenetére
jegyzet: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod amit akarsz tudni, elmented.
e-mail: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod a címzettet, beírod, amit akarsz tudni, elküldöd.A második küldésnél már fel fogja ajánlani a saját címedet a 3.-4. karakter után. Tehát 5 gombnyomással több, mint egy jegyzet app, cserébe online, bárhonnan elérhető.
Sőt ha létrehozol egy szabályt a leveleződben, hogy a (nincs tárgy), saját magam feladótól érkező levelekre tegyen (sárga) jegyzet címkét, akkor 1 kattintással látod az összes jegyzetedet egy mappában.
Esetleg töltsd le a Telegram Messenger-t és a Saved messagesbe tudsz írni, ott lesz időbélyeg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tudna valaki olyan alkalmazast ami jelzi a fesztivalokat? Anno regen leszedtem ezt “minden nap szamit” de eleg gagyi volt. Nekem kb 3 esemeny fontos egy adott even belul. Goumet fesztival, borfesztival-budaivarban, sor fesztival.
3njoy the Lif3
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Logó készítő egyszerű alkalmazást tudok nekem mondani?
Szép napot!
-
vadászcsiga
félisten
-
Gsx-rr
veterán
válasz vadászcsiga #33097 üzenetére
Azert ott virit az in app purchase.
-
őstag
válasz vadászcsiga #33099 üzenetére
Próbálni kell az alkalmazáson belüli vásárlást, mert van amikor az is ingyen van. Bocs, de nem töltöttem le, mert nem kell, így nem néztem, csak az akciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest