- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
FMA végre megadta egy app-ért a kreditet.
Biztos ez a karácsonyi ajándékuk. -
Mr. Erikszon
senior tag
Van már jailbreak ios 7.x-re?
-
Tibee86
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Ez az első karácsonyom IOS-szel, az lenne a kérdésem, hogy szokott e lenni ilyenkor valamilyen leárazás, vagy hasonló? Hol érdemes ezt figyelni esetleg?
-
Kommy
veterán
válasz Vasinger! #11805 üzenetére
PL.: appshopper.com, van belőle app is. Itt tudsz beállítani olyat is, hogyha változik valaminek az ára akkor értesítést küld.
-
Zjunior
veterán
http://appshopper.com/games/heads-up
Ebbe van magyar nyelv?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #11792 üzenetére
Egy kicsit, de visszakértem az árát így nem buktam semmit, az iPad-es és iPhone-os már el is tűnt az előzményekből, a Mac-est még le tudom szedni, de amint eltűnik az is vissza is kapom a pénzem.
-
Tibee86
nagyúr
Tegnap elkezdtem vpn-nel FMA-zni, nem kicsit esett le az állam. 2 eszközön közel 5500 credit jött össze a tegnapi nap folyamán.
Meg is vettem az 1Password-ot, de azért ennyi pénzért már csak bele kellene férnie egy iOS7 degign-nak... Maradt volna a Fortify, de már nincs fent a store-ban, így nem hogy iOS7 degisn, de még i5 képernyőméret se lesz abban már.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tibee86 #11812 üzenetére
Az ilyen drága appok fejlesztői hajlamosak arra hogy elhanyagolják a különböző kompatibilitási frissítéseket mert úgy érzik hogy iszonyat nagyot alkottak.
Én a PasswordBoxot használom, teljesen jó ios-en és androidon is, asztali böngésző verziója is van de azt még nem próbáltam és szép is.
Egy karácsonyi ajándék keretében egy email meghívással unlimiteddé is tettem a menthető jelszavak számat, amúgy 25 a max[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #11813 üzenetére
Mindig kíváncsi voltam, mit tudhat ez ennyi pénzért az ingyenesekhez képest.
Hát nem sokat. De már ha megvettem, használom ezt.[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
FMA-n nektek hogy jön össze ennyi credit??...tudom VPN...de én a TunnelBear-t használnám ott talán 7 országot ad ott sem találok összesen ennyi appot felkínálva??
Van esetleg VPN-hez lehetőség-lista hogy más országokat is beállítsak..hol találnék adatokat vagy másik progoval lenne érdemes??206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Tibee86
nagyúr
válasz bigdady #11817 üzenetére
Én is csak lestem.
2400 credittel indultam tegnap reggel, este 5800-al tettem le a telefont. Egy másik i5-ön kicsit kevesebb lett, ott 2700-al indult, és 5100-on állt meg.
Kár, hogy nem csináltam screenshot-ot, mikor megnyitottam US vpn-en keresztül az fma-t, volt 720-as app, 4-5db 300-as, és így tovább. Szerencsére szinte mindre meg is adta. -
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #11819 üzenetére
Arra én is, mert így nagyon meg lehet gyorsítani a dolgot. Azt bánom kicsit, hogy csak tegnap kezdtem el.
Nem tudom ki találta ki, de innen is köszönet penge111-nek a leírásért.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz vadászcsiga #11819 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #11822 üzenetére
Az biztos. Kimondottan élveztem,mikor egyszerre csináltam 2 telefonnal.
matyi19: Azért nem teljesen mindegy, az elmúlt másfél-két év alatt nem kevés credit jött volna még össze.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #11822 üzenetére
Én a trónolások idejét szánom ilyesmire. Elszöszölök naponta 1-2x vele és kész. Kellemeset a hasznossal.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #11813 üzenetére
Ez vicces pont a 1p-el kapcsolatban leírva, akik folyamatosan fejlesztik mind a mobilos mind a desktop appot és piszok gyors a CS is... Ahogy írták előtte, már jön az ios7 redesign, csak előbb olyan felesleges, low prio cuccokat csináltak meg, mint a password vault és 100% mavericks kompatibilitás.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #11829 üzenetére
Tőlem?
-
nullzero
tag
válasz vadászcsiga #11828 üzenetére
Bizony. Itt van az enyém a kezemben, felerészt FMA-s gift card-dal fizetve (a másik fele karácsonyi ajándék volt ). 140 dollár kell hogy összejöjjön fullra, szállítással és ÁFÁ-val együtt. Egy évi gyűjtögetés után meglehet, ha másra nem költesz (pl iTunes).
-
Mela Kehes
Topikgazda
Segítség kellene. Van egy olyan program, amibe kérdéseket és válaszokat kell beírni és a smart cover segítségével lehet tesztelni. Felnyitom az egyharmadáig elolvasom a kérdést, felnyitom a kétharmadáig és elolvasom a választ. Már egyszer letöltöttem, de nem jut eszembe a neve. Szinkronizál az evernote-tal is.Megvan.
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
oszy
veterán
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #11835 üzenetére
Storeban nincs ilyen hiába keresem
-
bigdady
nagyúr
válasz Mela Kehes #11838 üzenetére
Én a titok-ra kerestem
-
törölt tag
A safari miértnem támogatja a HTML weboldalt? Mert megszerettem volna nyitni egy ilyen weboldalt, de azt írta ki, hogy ez a file nem támogatott
-
Ragnar95
félisten
válasz #99546112 #11844 üzenetére
Már hogyne támogatná? Ha nem támogatná, akkor elég kevés weboldalt tudna megnyitni, mivel a HTML a weblapok alap programozási nyelve és a legtöbb weboldal html-ben készül...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Csak egy egyéni kezdőlapot szerettem volna csinálni, a mercury megnyitja. Van kiegészítő safarihoz is, pl mint a chrome-hoz is asztalin?
-
legiaap
félisten
válasz Ragnar95 #11846 üzenetére
3 napja nyomom az Infinity Blade 3-al, de még most sem könnyű. Nagyon nehéz fejlődni benne. Egy két harc után alig jön lovetta. Ládák kinyitásakor inkább lóvét kapok mint hogy valami cuccot. Ha pedig cuccot ad, akkor valami szart. A pénz meg azért is kevés, mert két emberre kell költeni. Két karakterrel kell játszani.
Az ütések elől sokkal nehezebb elhajolni, mint az előző kettő szériában. Eddig nekem még mindig az első jön be. Ott könnyebb haladni és élvezhetőbb, bár mivel rövid a pály unalmas. Itt nagyobb a terület, de nehezebb is.
Egyelőre még azt mondom nem érte meg a pénzét, de majd lehet később alakul még a véleményem ahogy haladok benne.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
Nem lehet beálítani, hogy minden oldalt eredeti formájában töltsön be és ne mobil verzióban? iPad Air-en.
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan appot ami tud lépést számlálni, mutatja mennyi kalóriát égettem el, esetleg grafikont is tud, nem kell hozzá külön kütyű teját elég a telefon zsebben.
?
Ja és beltérben használnám.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest