- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Létezik-e valami hasonló program iOS-re, mint Android-on az Airdroid?
Véleményem szubjektív...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #11054 üzenetére
Vagy iTunes Wifi sync, és akkor lényegében bármit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #11054 üzenetére
Arra kellene pl, hogy mondjuk az illető le szeretné szedni a képeket a telóról, akkor erre ne feltétlen kelljen iTunes-t használni.
Véleményem szubjektív...
-
Zozzer888
addikt
válasz hackeeeee #11058 üzenetére
Igen, simán áthúzod Viszont ahogy fentebb írják, a telefonra így visszarakni nem tudsz képet/videót.
szerk.: Van olyan progi ami ad egy IP címet, beütöd a böngészőbe és látod a képeket.Ilyenre gondoltál?
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
nofi
addikt
Hátha valaki nem olvas Szifont: szépen kigyűjtötték az ingyenes/kedvezményes alkalmazásokat
Xbox GT: nozsolt
-
bigdady
nagyúr
Hogy tudok store t váltani ipaden? Nincs alul a zászló az AppStore id re kattintva, a beállításokban meg csak azt írja az id-m hova jó. köszi
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
Tényleg jó kis játék ez a clumsy ninja
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
GeGexx
aktív tag
Használja valaki a G+ "helyek" funkcióját? Ahol körökben levőkkel lehet megosztani a pozíciót?
-
Mela Kehes
Topikgazda
Erre vártam.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
valaki nem tud esetleg olyan programot amivel az iphone-ra és az ipad-ra tudok zenét, filmet rakni de nem itunes.
Olyasmi kellene ami teljesen kiváltja az itunes-t mert utálom ezt az ocsmányságot
ja és windowsra kellene -
vadászcsiga
félisten
1Password megint féláron van, 9€
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #11073 üzenetére
Ha megveszem, akkor utána a gépre is fel tudom majd tenni, vagy arra is külön meg kell venni?
-
nord_
veterán
Lassan jöhetne rá egy iOS7-es kinézet-frissítés...
-
Tibee86
nagyúr
KOIN-t használóktól kérdezném, hogy másnál is iszonyatosan laggos az app.? Ha kivalasztok egy címkét, rengeteg időt gondolkozik mire beteszi, ha meg beírnám, akkor meg nagyjából 34 betűvel le van maradva gépelésnél.
-
bigdady
nagyúr
Nplayer nem jatszik le DTS hangot? van ami lejátsza és tud streamet?
-
legiaap
félisten
Ez még mindig sok nekem...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vadászcsiga
félisten
Kva jó jegyzet appot találtam. Meg kell hozzá vásárolni egy 150 dodós bt-s? smartpent amivel papírra írva real-time digitalizálja a szöveget. Nem olcsó játék, ellenben egy starbuksban kiválóan lehet vele prezentálni
Equil
Videókat nézzétek végig[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #11087 üzenetére
Na igen ez pofásan néz ki. Én is linkeltem hasonlót az iPad Aires topikban.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #11087 üzenetére
Ilyet már láttam 4 éve BNV-n is, de akkor még az árát meg se merték mondani, gondolom azóta ez már olcsónak számít.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #11086 üzenetére
Sok? Nekem 68 van benne (jelszavak, kártyák, sw-kódok, stb).
-
erdoke
titán
válasz DanielK #11085 üzenetére
Van még fél tucat hasonló app, ami olcsóbban tudja kb. ugyanazt. Sőt, némelyikhez ingyenes PC-s progi van. Illetve volt, mert most látom, hogy időközben az eWallet is fizetőssé tette. Remélhetőleg valahol kallódik még az ingyenes installja...
A legjobb aláírás a héten
-
vadászcsiga
félisten
-
Keksz
senior tag
Most hogy olcsóbb lett a PLEX megvettem és azt kell mondjam le a kalappal. Az első ilyen médiarendező/library app, ami az összes tartalmamat csont nélkül bescannelte, kb pár perc alatt, semmilyen hülye naming policy-t vagy manuális átnevezést/keresést nem kellett csinálni. Iszonyat pöpec.
DUNE mediaplayer miatt próbálkoztam már két fajta ilyen scannerrel is (az egyik pl a Yadis), és XBMC is volt már telepítve, de nem bírkoztak meg nagyon a könyvtárakkal.
Ez pedig szépen kezelt mindent, a sorozatokat is szépen felismerte, stb.A Windows-os lejátszóhoz böngészőben sztem kevés a gépem, de az Ipad alkalmazás elég jól működik. Király funkció, hogy lehet hangot, feliratot váltani (mondjuk nekem logikusabb lenne az után hogy a filmet elindítottam és nem előtte, de csak megszokás kérdése...) és pl. a Genre szűrés, vagy ország, film gyártási év szűrés is hasznos, ha csak úgy "nézne" vmit az ember.
Itunes könyvtárat is jól kezeli, album covert szépen mutatja, van pár beépített listája is, pl recently added, stb.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #11092 üzenetére
Jelszavak, jegyzetek, kártyák, ritkán használt e-banki szolgáltatásokhoz mindenféle eszement kitalációval megadott kérdésekre a válaszok... Sajna, a mai digitális világban ezeket nem lehet megkerülni. Emlékszem még, a 90-es évek elején-közepén az ember fejében simán ott volt 100-200 telefonszám, és az mindenre elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest