- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mv
aktív tag
válasz
Kohautech
üzenetére
Elhiszem, hogy azt hiszed, de nekem az a tapasztalatom amit leírtam. Akksiról hibátlan a gép, töltőre dugva “randomly unresponsive”. Mindíg a legújabb os van fent. Már egy ideje megvan ez a hiba, ezért nem tudom pontosan megmondani hány frissítésen mentem át, de nem volt változás.
-
mv
aktív tag
Sziasztok! Korábban írtam, hogy az iPad Pro-m kijelzője időnként nem reagál. Nos, úgy néz ki csak töltőre dugva csinálja. (Gyári 12W-os adapter gyári kábellel.) Próbálkozni fogok más kábelekkel és adapterekkel is.
-
mv
aktív tag
Sziasztok! 2017-es iPad Pro-m kijelzője időnként nem reagál az érintésre, véletlenszerűen fordul elő kb 5 másodpercre, aztán minden oké. IOS frissítések nem segítettek. Másnál is előfordul?
-
mv
aktív tag
Hoppaa, ez fura. Feltettem a frissitest es 10 giga szabad helyet latok most.

-
mv
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
A Tarhely kezelesnel nem latok Other kategoriat
-
mv
aktív tag
Sziasztok, az iPad minimen majdnem betelt a tarterulet. 3.7GB szabad hely maradt, de a Hasznalatnal ha megnezem az egyes alkalmazasok altal foglalt helyet akkor sehogysem jon ki a matek. Huszon valahany giga helyett meg tizet sem foglalnak a felsorolt alkalmazasok. A letoltott tartalmak nincsenek, kep is csak 800MB korul. Mi a megoldas?
-
mv
aktív tag
Csatlakoznék a topikhoz. Egy hónapja használok egy iPad mini-t with retina display. Space gray, 32GB, AT&T cellular.
Ez az első tabletem, viszont a harmadik Apple termékem. (iPhone 5S, Macbook Air)
A kijelzője, teljesítménye nagyon tetszik. Az akksiideje kevésbé ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest