Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Kohautech
üzenetére
Szerintem is ez inkább HW hiba.
1. alkalommal cserélték a készüléket (legalábbis új széria száma lett, nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy a full készülék cserélve lett, vagy csak bizonyos részei), a hiba megmaradt.
2. alkalommal kérte az iStlye, hogy beszéljek az Apple Support-tal, mert kizárt, hogy ez HW hiba legyen.
Az Apple Support a szoftver hibát zárta ki, mondt, hogy vigyem vissza szervizbe.
3. alkalommal cseréltek a készüléket megint. Hazavittem és rögtön bekapcsoláskor elkezdett villogni.
4. alkalommal az IStyle szoftver visszaállítást csinált és szerintük megszűnt a probléma. Pedig ezt elmondtam nekik, hogy ez már megtörtént és nem segített...
Az üzletben bekapcsoltam kétszer, akkor nem villogott. Kijöttem az üzletből, 10 perc után ismét villogni kezdett. Gondolom alapos tesztelést végeztek a szervizesek...
Így 5. alkalommal rögtön visszavittem a tabletet, hogy csináljanak vele valamit.Ez már kész röhej, hogy ennyi időt kell pocsékolnom a javításra és kitudja hol a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest