Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Igazából nem a pénz a lényeg. Ha már kiadók fél milliót egy eszközét, nem a pár ezer Ft-os programok vágnak majd földhöz. Sőt, örülök hogy minőséget kapok a pénzemért. Leginkább az aggaszt és bizonytalanit el most, hogy ennyi pénzért nem tudom úgy használni majd, ahogy szeretném. Hiába az Apple és a minőségi papok, ha nincs garancia arra hogy normálisan lehet minden helyzetben használni. Lehet mégis egy win-es Tab kell, azzal lehet egyszerűbb az élet. A rosszabb minőséget meg majd megszokom.
De talán a legjobb, ha kiprobalom mindkettőt. Van olyan Apple bolt, ahol engedik használni mondjuk 1 órán keresztül a szerkezetet? -
-
-
törölt tag
Majd este kipróbálom.
Igen, mintha keveset pufferolna, és mindig újból kezdi. De, hogy miért passz....
Lehet hülyeséget kérdezek, de ez amúgy java video lenne? A safarinál találtam olyan beállítást ami a javascript -re vonatkozik, de semmi eredménye a be-ki kapcsolásnak. Persze ha nincs is köze a videolejátszáshoz akkor pláne

-
Geresics
addikt
Az elsőnek a zöld változatát meg akartam rendelni, de azt mondta, nem szállít Magyarországra... Nincs esetleg egy eBay-es link ugyan ilyenre? Keresném én magam is, de nem tudom megkülönböztetni a gagyit a jó minőségűtől...

-
Nincs iTunes mentésem, csak iCloud.
Most odáig jutottam, hogy rádugtam a gépre, és ott ahhoz, hogy elérje az iPad-et, a gépen be kellett írni az iCloud nevet és jelszót. Így viszont működik onnan, ahol újraindult. Nem sok dolog van rajta, sőt szinte semmi, csak böngészésre használom, így nem lenne nagy fájdalom a teljes újra beállítás, de egyelőre úgy tűnik most működik. -
9.valahány, a legutolsó ami kijött rá.
Nem merem megadni az icloud nevet/jelszót így ebben az újraindulós formában, nehogy valami spyware legyen rajta. Nyugodtan mondjátok meg, ha hülyeség az aggodalmam, de az, hogy böngészés közben történt, egy kicsit aggaszt.
Arra gondoltam, hogy itunes-ból indítok egy restore-t, és újként állítom be. -
iPad Pro 9.7-en már a betat használtam a beta 2 vagy 3 óta, nem vettem észre negatív tapasztalatot
régebbi készülékre is biztosan felraknám ha már felkerült a 11.x valamelyik verziója
viszont ha ios10 van még rajta és csak 1GBos készülék (Air1, Mini2, Mini3) akkor arra nem raknám fel a 11et
-
Rob700
senior tag
Köszönöm!
Másik probléma: A laptopról szeretnék pár mappát áthúzni iPad-ra ami több ezer képet tartalmazna. iTunes-al ezt elméletileg meg is tettem, 4000db képet szinkronizált egy órán át majd miután befejezte nem kis felháborodással tapasztaltam, hogy az iPad-on egy kép sincs... Viszont ha ha a fotókon belül rámegyek a keresésére ott vannak a képek... de a keresőből kilépve egy sem látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Logitech MX Master 3S for MAC
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez mire jó?