- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
válasz
adamssss #17923 üzenetére
Egyetértek Veled!
Pár hete érdeklődtem itt, hogy melyikre típusra érdemes cserélni feleségem Ipad3-as tabletjét, amit a megjelenésekor újonnan vettünk. Azóta teszi a dolgát, remekül működik, pedig szerintem azon csak egyszer frissítettünk iOS-t egy játék miatt, amit azóta is napi szinten tapicskol (asszem a Hay Day
, vmi farmos izé).
Persze így is lassúnak hat már a cucc(meg az is), nyilván megfeküdne a legújabb csitti-fitti progiktól, de ettől nem lesz rossz!Úgyhogy, egyáltalán nem kötelező a frissítés, hacsak vmi speckó dolog meg nem kívánja.
Oké, feleségem csak netezik, meg játszik vele, ezért elvan a közel 5 éves iOS-el, neki nem is szükséges az "áptudét".Ennek a témának az előnyeit-hátrányait pedig mindenki a felhasználása/igénye szerint ítélje meg, de emiatt nem lesz rossz egy több éves hardver.
-
Cuccok
tag
válasz
adamssss #17923 üzenetére
"Megadják. Nem kötelező frissíteni"
Viszont ha frissítettél és nem a megjelenés utáni pár napban vagy akkor jól beszoptad. De biztos ami biztos a háttérben még le is tölti neked a frissítést ha nem akarsz frissíteni akkor is.
Az átlagfelhasználó meg ugye teljes mértékben esélytelen egy downgrade-re. -
Jano_023
őstag
válasz
adamssss #17919 üzenetére
Szerintem nem normális, hogy egy olyan oprendszert vagy frissítést erőltetnek rá az emberekre amitől rosszabbul fog az adott termék működni. Ha nem képes kezelni megfelelően a hardver akkor ne tolják ki rá vagy adják meg az opciót hogy el tudd dönteni hogy szeretnéd e vagy sem. Nincsen olyan sok készülékjük és hardver igazán le lehetne tesztelni...
sebgutkopf: megértem hogy mi a gondod,ebben az esetben lehet a cégnek nem ipadet kellett volna vennie neked hanem egy androidos tabletet. Idegesítő lehet főleg ha így megakasztja a munkát.
-
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
adamssss #17675 üzenetére
Nem tudom.
Nem kezdetektől volt magyar nyelvű.
Egyszer csak bejelentették, hogy vannak nyelvi változatok és én akkor akartam is venni magamnak, mondván, hogy a régit örökli a lányom az én Pro-mmal és én majd veszek újat magamnak az új Pro-val együtt, ami viszont már nem 9.7-es, így érdeklődésemet vesztettem a 9.7-es magyar smart keyboard iránt, de szerintem a régi Pro gyártásával azt is abbahagyhatták, igen.
-
btudos
nagyúr
válasz
adamssss #17607 üzenetére
Igaz, nem iPad, de szerintem ilyen szempontból nincs különbség:
Próbaképp kipróbáltam, hogy 3 eszközt (okosóra, AirPods, Apple Wireless Keyboard) tud-e egyszerre kezelni az iPhone, és gond nélkül megy minden. Jönnek az értesítések, megy a zene és gépelni is tudok, úgyhogy szerintem ennek mennie kell iPad-en is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
adamssss #17607 üzenetére
Én nem tudok ilyenről, pedig dolgoztam BT eszközökkel kód szinten, de ott is csak 2 eszközzel próbáltam a dolgot gyakorlati szinten. Viszont sehol sem találkoztam ilyen limitációval, hogy 2 eszköz lehetne egyszerre aktív, pedig elég sok doksin mentem át a témában. Persze ettől függetlenül még egyszer mondom, gyakorlatban nem próbáltam 2-nél több eszközt, majd valamikor kipróbálom, ha lesz nálam egy 3. BT eszköz.
-
-
aizen92
addikt
válasz
adamssss #2644 üzenetére
Nagyon régóta így van
ilyenkor szétkapják, amit te beadtál, majd az összeguberált alkatrészekből csinálnak egy refurbished verziót. ( ilyet mondjuk itthon soha nem láttam )Amúgy nagyon nehéz sérülésmentesen megszerelni gondolom én.
Meg minek bajlódjanak vele heteket, meg tesztelni, hogy tényleg hibás, te meg közben toporogsz, hogy mi van a készülékkel.
Egyszerűbb újat adni. Ezek után gondolhatod, milyen drága a gyártási költség, ha minden alkalommal hozzád vágnak egy újat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest