Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Én a 10,5 re tényleg emiatt vettem az Apple Keyboardot, hogy bármikor le írni tudjam a gondolataimat.
A 11re ESR Ascend Keyboard lett.
Most lett egy 12,9-és, de nem tudom, hogy mi lenne jó hozzá.
- esr Ascend nincs hozzá
- Logitech Combo Touch
- Apple Magic Keyboard + Pitaka hátlap, de ez így 220e Ft, szerintem ennyit nem ér.Az egyik hallgató úgy használta, hogy Apple Magic Keyboard és mindig volt nála egy Mágneses folio tok is, amikor nem billenyuzettel irt, atrakta gyorsan a másik mágneses tokba.
-
Chereiose
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Van benne valami. Van is egy logitech bluetooth egerem, szóval az mindenképp jönne hozzá. Nekem is ez a bajom, hogy a gyári smart keyboard csak egy billentyű, a tablet hátulját nem is védi semmi, ez így elég kretén konstrukció, ahhoz képest nem értem hogy volt 65-70k, most 90k, közben a magic keyboard meg 40k, és írni is jobb rajta mert az nem ilyen gumi billentyűzet. Csak kicsit elsőre így béna megoldásnak tűnik, hogy kipakolom magam elé a tabletet és akkor hozzá a billentyűzetet, de hát egymás elé téve mondjuk olyan mint egy mini laptop

Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest