-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga #3801 üzenetére
Elsősorban arra gondolok, de sajnos páran írták Apple fórumban, hogy amikor hozzáérnek a géphez (vagy hozzá se érnek), néha pattogó elektroszatikus hangot hallanak a hangszóróból. Ez elég furcsa és nyugtalanító jelenség. Ezért várok még kicsit a vásárlással.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
vadászcsiga #3413 üzenetére
Voltam, kérdeztem, nem cserélik. Érdekes módon az ott kiállított darabon nem lötyögtek a gombok. Használatban mint mondtam nem zavar, szimplán az aurámat assza, hogy ilyen... pixel nincs benne, kifogástalan a gép
-
br4adam
aktív tag
válasz
Meg az iPhoneokon is lötyögnek a gombok szinte mindenkinek.
-
Darda Csabi
tag
válasz
Sajnos a T-nél nem annyira rugalmasak, mint az istyle-ba, de azért egy próbát megér a csere, de ez nem hiba, ha kiesne a gomb az már más tészta lenne.
-
scream
veterán
válasz
vadászcsiga #3361 üzenetére
Köszönöm, megoldotta
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #3399 üzenetére
Azt mondod? Valahogy nekem se jönnek be ezek az Ebay-esek, valami azt sugallja, hogy nem venném sok hasznát
Istyle honlapján vannak jó ozakik, 10-12K még megfizethető, lehet akkor azt fogom inkábbEz pl. a hátulját is védi+kitámasztható [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #3390 üzenetére
Ezért írtam, h attól függ, mihez képest nézzük a használhatóságot.
Viszont az tény, hogy az iOS7-hez képest gyakorlatilag nem romlott használhatóságban a 8, tehát ha a 8 nem megfelelő valakinek, akkor a 7 sem lesz az ilyen szempontból. -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3390 üzenetére
Én, aki eredetileg kérdeztem, ismételten megköszönöm az infót!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3387 üzenetére
Pedig jobb előtte szólni, mint utólag köpködjek...
:-) -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #3387 üzenetére
Jobb, ha vásárlás előtt történik meg a "szembesítés", mint ha vásárlás után jön rá az ember,h nem azt kapta, amire számított.
Persze nem mondom, h nem szabad már sima Minit venni, van az az ár, amennyiért szabad, de nem lehet azt várni tőle, hogy úgy fusson rajta az iOS7/8, mint mondjuk egy Airen, ahol retina Mini kell. -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3381 üzenetére
Oké, ha lassan is de összeraktuk...
Köszi mindenkinek az infót!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3381 üzenetére
Lehet, amíg hadakoztam a 8 ellen vagy 3x töröltem.
Más: Egyébként a nem hivatalos kereskedők mikor akarnak igazodni az árcsökkentéshez? Jelenleg annyi a sufnigsm-ekben is az Air, mint az Apple Store-ban. Tetszik az Air 2, főleg a 2GB RAM miatt, de majd 200 ezer egy tábláért.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3378 üzenetére
Lehet iOS7-nél is törölni már.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3378 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem kell ragaszkodnom kizárólag olyan készülékhez, amin 7.x fut.
7.x alatt, vagy 8.x alatt "nem lehet törölni"?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3373 üzenetére
Köszi, ezek szerint akkor nem szükséges a 7.x megléte...
Így kicsit egyszerűbb a helyzet. Az "automatikus letöltés", így a felesleges helyfoglalás 7.x alatt nem megkerülhető?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3371 üzenetére
És mi van akkor, ha "már letöltötte"?
Ezt nem lehet "menüből visszaállítani" úgy, hogy megmaradjon az aktuális verzió?
-
adolfka00
tag
válasz
vadászcsiga #3339 üzenetére
Köszönöm a választ
-
adolfka00
tag
válasz
vadászcsiga #3313 üzenetére
Ez nektek biztos könnyű de nekem az utolsó apple-s cuccom az iPhone 4 volt
iPad-em meg sosem volt tehát mint laikus vagyok most itt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3289 üzenetére
Amúgy tudom hol rontottam el: mindenki dicsérte a 8.1-et, hogy kijavította a 8.0 hibáit meg minden. Na, én kihagytam a 8.0-t, így nálam csak eleve rontani tudott
-
válasz
vadászcsiga #3284 üzenetére
Igen, így utólag elolvasva adja magát a poén, de írás közben nem tűnt fel. Öregszem...
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #3277 üzenetére
Könyvolvasás közben az 3 kényelmetlen mozdulat a kijező alján, egy kényelmes helyett. Nem véletlenül volt az ott.
Bocs, 4 mozdulat, mert el is kell tüntetni azt a vackot. -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #3263 üzenetére
Én elforgatás lezárására használom, elég gyakran. Szerintem nagyon rossz ötlet volt eltültetni
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #3243 üzenetére
Oh bocsi. Tudtam én, csak épp elfelejtettem. Sírok egyet, és kifújom az orrom egy húszezresbe.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #3178 üzenetére
Komolyan hallod, annyit panaszkodtál már a Safari miatt, mint amennyit az összes iPad user nem
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó
FAIL. Szerintem ezt más is unja már, hetek óta olvasni.
Van pár bugja, én nyúzom rendesen mindennap, szaggat az animáció meg irt ott, nekem sem tetszik de majd javítják tán!
-
pana0017
senior tag
válasz
vadászcsiga #3174 üzenetére
A8-as chip, 8 mp-es kamera, 6,1 mm vékony, TouchID, új Wifi antenna, illetve egy tükröződésmentes (?) felülettel ellátott kijelző.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3145 üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam a holnapon található adatok alapján.
Külső akksinak még iPhone-nak is kevés, ez a fájmegosztósdit meg otthon nem találom hasznosnak, mert van Airplay, meg egy normális lejátszó tud Wifiről játszani, a gépem meg úgy is mindig meg.
Én nem igazán látom a valós életben olyan használati módját, amit én kihasználnék így nem hiszem, hogy veszek.
Ez akkor lenne jó számomra, ha mondjuk rá lehetne pakolni jó sok dolgot egy nagy SD kártyára és onnan lejátszani a saját zenelejátszómmal, vagy videólejátszómmal a dolgokat, nem pedig Kingston beépített appjával ami elég fapados. Jól látom, hogy erre nincsen mód, hogy külső appal játszuk le? (VLC, AVplayer, Capriccio)
-
csordas11
aktív tag
válasz
vadászcsiga #3058 üzenetére
Próbám szerint nem.
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #3022 üzenetére
Én a maxthon-t használom itt is pc-n is.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2983 üzenetére
Hogyan? Jb kizárt nálam
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #2980 üzenetére
Viszont jó, hogy írtad, mert én eddig csak a drágább pro-t néztem és lehet, hogy jó lehet az olcsóbb classic is.
Ha lehet hozzá pótfejet kapni, lehet meglepem a párom.
Neki tetszenek ezek a színek (lány) -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #2978 üzenetére
Ez pont az az adonit márka amit ajánlottam, csak le lett oltva
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2975 üzenetére
Én meg felvenném az előadást, időnként képeket és megjegyzéseket csatolva hozzá. Van olyan app bőven, ami időpontban tartja az extra hozzáadott tartalmat.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #2919 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert itt többeknek ezt javasolták, pedig nem arra panaszkodtak, hogy lefagyott az iPad, hanem csak gyors merülésre. Ezért nem értettem, miért nem jó a kikapcs...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2881 üzenetére
Magukra vessenek...
Viszont mint írtam, a legtöbb átlagfelhasználó számára simán vállalható sebességű még 3 évesen legújabb szoftverrel is 1-1 modell, mivel általában pont azért nem cserélnek, mert a konkurenciánál se lenne keretük egy gyorsabb készülékre. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2875 üzenetére
Vagy csak elég, ha utánaolvasol
-
daniel909
addikt
válasz
vadászcsiga #2873 üzenetére
Azért ne dramatizaljatok mar túl. Nem laggol jobban mint egy s5. Szóval ulhetsz a penzeden 3 évig. És nem muszáj birka módon frissíteni egyből ha mar régi eszkozod van. A 8.1 majd hozza a régi sebességet majd arra érdemes lesz frissíteni.
Komolyan túlzás ez mar.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
vadászcsiga #2865 üzenetére
Ez így ebben a formában gerinctelen, veri a mellét az apple, hogy 3 éves modellre is kiadja a frissítést, bezzeg az androidot max 1 évig frissítik, csak azt nem közlik, hogy a frissítésük a 3 éves modellt konkrétan tönkreteszi.... Van valami mód az előző verzió visszaállítására?
Ja és most döntöttem el, hogy nem fogom megvenni az iphone 6 plust, inkább note 4, vagy akár nexus 6, ha időben kijön...
-
StLui
veterán
válasz
vadászcsiga #2837 üzenetére
Csak Facetimenál, amúgy használtam órákat, netezés, meg olvasgatásra iBookból
-
StLui
veterán
válasz
vadászcsiga #2794 üzenetére
Nekem most kész is szerintem, iCloud drive-ra frissítés is megvolt, kész
-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga #2718 üzenetére
Utángyártottat nyugodtan felejtse el mindenki mert nem működik még JB-el sem. Kizárólag eredetit szabad venni. Én már végigsz@ptam ezt az utat.
-
válasz
vadászcsiga #2715 üzenetére
Uraim!
Erdoke!
még azt erősítsd meg kérlek - mondván Te/Ti mindegyik típust használjátok a családban - hogy az Air bírja úgy a kiképzést mint a 4-es harverileg. Köszönöm!
Ragnar!
Köszönöm szépen! Attól félek, hogy utána majd mindketten iPhonet akarnak maguknak
Vadászcsiga!
ha Te mondod, mint Nexus (vagy G2?) user, hogy iOS legyen, akkor nincs kérdésem. Camera-kitet majd kitalálom, lehet, inkább univerzális kütyü lesz, vagy utángyártott kit. Köszönöm!
Ha valakinek eszébe jut még valami, kérem ne tartsa magában!
Szerk: van még egy Anyósom is, neki is kell majd valami Karácsonyra... az 2-es lesz, vagy 3-as, vagy veszek magamnak egy új Airt, vagy nem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2712 üzenetére
Írta a Camera Connection Kitet is, az csak 8-10k körül van és a használata is pofonegyszerű.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #2714 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #2712 üzenetére
LG nincs 10-es?
Nexus tudom 9-es, de most 9 vagy 9,7... igaz én mondtam, hogy legyen minél nagyobb. Csak tényleg a legjobbat akarom nekik. -
válasz
vadászcsiga #2709 üzenetére
LG G Pad? Esetleg az új Nexus9? Samsungot nem veszek, Sonyt is dicsérik, de az túl drága egy droidosért (150).
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2692 üzenetére
Olx.hu nálam betöltődik, mi nem jó nálad?
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #2680 üzenetére
Igazából azt szeretném hogy a jelenlegi 6-os iOS helyett a 7-est tegyem fel, de régebben olvastam, hogy ilyen fő verzió frissítésnél jobb iTunes-al frissíteni. Az sem baj ha az iPad full nullára vissza lesz állítva, már úgyis régen volt, kb 1 éve
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #2677 üzenetére
De ha simán csak restore-t nyomok, akkor az nem a visszaállítást jelenti (vagyis minden alap állapotba lesz helyezve)? Lehet láma kérdés, de ez nekem mindig kínai volt
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #2608 üzenetére
Köszi!
Daniel909: igen!
-
danilla
őstag
válasz
vadászcsiga #2598 üzenetére
A melegedés nem hiba, hanem egy feature
-
Ragnar95
félisten
válasz
Látom nem érted a dolgot.
A melegedés nem HIBA, mivel nem okoz semmilyen károsodást, meghibásodást, ugyanúgy üzemel ettől függetlenül a készülék, mint amúgy. És mivel konkrétan minden készüléknél jelentkezik, így végképp nem hasonlítható az i4 home gomb hibájához, főleg, hogy ott cserélni kell a home gombot meghibásodás esetén. -
erdoke
titán
válasz
A 4 és az Air is tud keményen melegedne, szerintem nem drasztikus a különbség. (Mindegyiket használtam legalább fél évig, és most is megvannak.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2596 üzenetére
Már miért lenne típushiba, mikor semmilyen hátránnyal nem jár
Nem romlik el tőle semmilyen alkatrész és ugyanúgy tudod használni, mint bármelyik másik készüléket...
A 4 megjelenésének több oka is lehetett, köztük pl az összes modell lightningossá tétele. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2591 üzenetére
Azt nem nevezném típushibának, mivel nem meghibásodás, hanem ez a "normális működés" az iPad 3-nál. Valahol le kell adni a hőt. Ráadásul tokban egyáltalán nem zavaró a melegedés.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2593 üzenetére
...és csak én leírtam legalább ötször a különféle iPad topikokban, hogy miért... Hiába, a keresés nem divat.
-
válasz
vadászcsiga #2541 üzenetére
+HardRic
Köszönöm Srácok!
Rávezettetek a hiba okára: a Weblock app fut nálam és egy proxyn keresztül küldi az adatokat, így tiltva a reklámokat az összes alkalmazásban (biztos szabatosabban is meg lehet ezt fogalmazni, bocs). Ha kikapcsolom a Weblockot, akkor már én is meg tudom nyitni a fenti lapokat a Safariban is.
Megoldás: ezeket az oldalakat felviszem a Weblock whitelistjára és akkor minden rendben lesz, a többi oldalon továbbra is blokkolja a reklámokat. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #2479 üzenetére
Mint írtam, ez teljes mértékben felhasználás- és egyénfüggő, nálam max 5%-ban tudná kiváltani a gépet, mivel még netezéshez is sokkal rosszabb, mint a notebook, hiszen jóval kisebb a kijelző, nincs fizikai bill, stb, így kompromisszumosan használható csak.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #2457 üzenetére
A Plex eszi a laptopot, mint állat. Egy ingyenes médiaszerver PC-re (Serviio, PMS), illetve egy nPlayer sokkal barátságosabb kombináció. Annál is inkább, mert a minőség se romlik átkódolással.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #2413 üzenetére
Cserébe lassabb is mint a Safari.
Igazából tök mindegy mit próbáltok ki, mert az Apple szabályozása miatt minden böngésző a Safari köré épül, csak max más a GUI meg vannak extra funkciók. -
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2413 üzenetére
Badszkii, akkor nincs megoldás erre? Remek.
Azért ez egy triviális hiba, pláne a prémium kategóriában. -
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2398 üzenetére
Köszi nektek!
Akkor próblom kiismerni a Chrome-ot, ha a könyvjelzőkre megoldást találok és nem omlik össze, már elégedett leszek.
Mac-en is azt használom, ott bevált. -
Borsy
csendes tag
válasz
vadászcsiga #2214 üzenetére
van egy mp3-lejátszóé, természetesen megnéztem azzal is, de arra meg ki sem írt semmit, mintha rá sem dugtam volna... mintha nem is érzékelte volna. lehet gyenge hozzá, vagy nem tudom.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #2197 üzenetére
Számtalanszor jelezte már,hogy nehezen ír magyarul...A topiktársak nagy része tudja ezért nem szól érte senki!Legalább akar....
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #2202 üzenetére
Te meg a magyar tanara?
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #2204 üzenetére
Én Szlovák Komáromba élek de magyarországon dolgozok( magyarul kiválóan beszélek,de mint írtam nem a magyar a anyanyelvem és nem jártam magyar iskolába).Csehül(mert a elsö két osztájt cseh iskolába) többit pedig szlovák iskolába.Ennyt magamról.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #2200 üzenetére
Nos a én helyesírási hejzetemet már számtalanszor forszírosztuk a fórumon.Persze nem örülök neki és eleinte mindig bocsánatot kértem. De most már úgy gondolom hogy sokan eszt a hibámot eltüritek és elnézitek. Én ezért nagyon hálás vagyok de megértek olyat is aki nem. Aszt még semmiképp nem szeretném hogy ezvéget vita legyen fórumozók köszt. Ha valakit zavar a helyesírásom nyugottan ugorja át a univerzita névnél.
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #2200 üzenetére
Miert, o szolt hozzad?
-
univerzita
addikt
válasz
De nem vagyok magyar és nem jártam magyar iskolába.Ha jártam volna akkor tudnék és úgy is írnék.
-
Alex91
félisten
válasz
Nem magyar. Es gondolom, mivel te magyar vagy szoren ulod meg a lovat...
Es igen, ekezet nelkul fogok forumozni, es sajna a helyesirasom is hagy nemi kifogasolni valot...
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #2195 üzenetére
Nagyon látszik hogy nem?
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #2187 üzenetére
Úgydöntöttem hogy megszegem a uborkaszezont és a tehetösseb iPad felhasználóknak (akik nem a ,,fapados 16G-ás)hanem a32 vagy netán 64- est megtutták venni és nemszorulnak rá külsö adathordozóra ha filmet akarnak tenni iPadra.Nos akik VLC-ét használnak a filmnézésre és rámásolják a filmet a VLC-be. Eszt általába iTunes-al (10% szereti 40% eltüri 50% utálja) és inkáb más egyszerübb módszert választanak( iTools,ifunbox stb). Viszont a VLC- vel eszt sokkal egyszerübben meg lehet oldani. Ha belépünk a VLC be a menü részben otvan a Wifi Upload. Ha eszt megjelölve átvalt narancs szinre és megad IP címet. Eszt ha bemásoljuk a sám.gép böngészöjébe akkor megnílik a VLC Wifi Upload. Jobb oldalon van a + és ezzel tudunk filmeked hozzáadni. Majd elindul a másolás. A VLC- ben könnyü megtalálni a filmet.A menüben a legelsö ablakba van a film.Tehát nemkel kábellel oszekötni a két gépet és elég praktikus. Eszt azoknak írtam akik VLC-t használnak és eszt a módszert nem ismerik. A helyesírásért elnézést kérek( ismertek).
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #2187 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2161 üzenetére
Nem tudom, de engem ami úgy igazán egyedül zavar most úgy unblock az iOS-ben, hogy az értesítéseim nem up to datek. Sokszor nem jön át FB-n értesítés, ha igen késve, vagy csak alkalmazásikonon látni. A másik, ha megnézem egy eszközön az üzenetet, e-mailt bármit akkor az nem frissül a többi készüléken, minden készüléken meg kell nyitni az appot, hogy frissüljön, pedig be van kapcsolva az, hogy háttérben frissüljön az alkalmazás.
Erre vajon van valami tweak ami orvosolja?
Egyébként iPad-re vannak külön Tweakek? iPhone-ra elég sokat ismerek, de gondolom a nagyobb kijelző miatt több a lehetőség a fejlesztőknek is.
Meg például olyan Tweak is jó lenne, amivel könnyen tudnám ki-be kapcsolni egy-egy alkalmazás számára a wifit iPaden, hogy pl. ha csak beszélgetni akarok valakivel és mobilnetről osztom meg a netet, ne kezdjen el minden frissíteni a háttérben és húzzon le több 100 MB-ot.
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #2151 üzenetére
Kikapcs nekem mindíg rendben van.
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #2123 üzenetére
Ja és asszem 21 megabites, szóval annyira lassú nem lesz valószínűleg
Én se látom már értelmét, jó lesz a wi-fis verzió -
Darth_Revan
veterán
válasz
vadászcsiga #2076 üzenetére
Tegra k1 elegge leszerepel a mipadban, mert ha tul meleg, felere veszi az orajelet...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2068 üzenetére
A gond az hogy a két idézeted között is ellentmondás van. Most vagy a mondatot, vagy a bekezdést jelöli ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2066 üzenetére
Szerintem inkább elbeszélünk egymás mellett.
"Tudtátok hogy szövegdobozba való íráskor ha egy szoveget két ujjal megérintek, kijelöli az egész mondatot?"
"Érzékeli a pontot, bekezdést. Ha nincs benne enter, akkor az egészet jelöli ki. Okos ez
Safari, Chrome, Evernote alatt nekem erre mindig bekezdést jelöl. Ha érzékelné a pontokat, akkor mondatokat jelölne ki. Ha két mondat között ütök egy entert, akkor azok bekezdések lesznek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2064 üzenetére
Nálam bekezdést jelöl ki dupla ujjas koppintásra, pontokat semmibe veszi.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #2052 üzenetére
Na ezt én sem tudtam!
Pedig sokszor szerettem volna kijelölni mikor hosszabban írok és új lapot kell nyitnom nehogy eltünjön amit addig írtam...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Próbaképp elkezdtem írni ide valamit, több mondatra tagolva.
Nekem az egész bekezdést kijelöli
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Négy év után miket tudok meg... Baromi hasznos, sokat szívtam eddig hogy a virsli ujjaimmal próbáltam terelgetni a kis pöttyöt., hogy kihúzzam a jelölést.
-
HardRic
addikt
válasz
Nem tudtam, köszi. Nagyon hasznos lesz. Annyi ilyen apróság van, miért nem reklámozza az Apple?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #2033 üzenetére
Igen, ez tény. Ezen az Auchan-oson meglepődtem viszont tényleg, tök normális minőség, és 500Ft. Jobb lett volna megveszem az egészet és 1500-ért itt eladom...
-
Mtt
tag
válasz
vadászcsiga #1968 üzenetére
Tehát az iPad mini Retina vs iPad 4 teszteket és összehasonlításokat még akkor is hanyagoljam, ha méretét tekintve jobban tetszik a mini, mert egyértelműen a 4 kap(hat)ja a hosszabb támogatást, és a hardveres fölénye jelentős?
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1881 üzenetére
Nekem még olyan sok nincs fent, de lehet hogy egyszer eljutok ide és fog kelleni venni + néhány gigát iCloud-ból.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1879 üzenetére
Megértem hogy ez bosszantó lehet, de belehet álítani hogy pl.a videókat és zenét neszinkronizáljon.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1877 üzenetére
Most őszintén olyan sok helyet foglal a gépünkön? Merem álítani hogy sokunknak sokkal több haszontalanabb dolog van a gépünkön. Én például nem bankártyán keresztül fizetek hanem GIFT kártyával ést csak iTunes-al tudom felrakni.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #1875 üzenetére
Én senkit nembíztatnák hogy uninstalája. Ugyanis ha komojabb probléma adódhat a iPaddel akkor iTunes segédségével lehet életre kelteni. Megértem hogy sokan azért nem szeretik használni mert komplikátnak tűnik és pár appal ezt könyebben meg lehet oldani.
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1854 üzenetére
Na, attól nem kell tartani
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1842 üzenetére
Hát a lónak a pöcsét
Én simán kivárom, akár órákon keresztül is, ráérek
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1840 üzenetére
Valami olyasmit olvastam, hogy végig lehet fizetés nélkül is vinni, csak akkor sokat kell várni néha, kocsi javításnál vagy ilyenek ... vagy ez baromság ?
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #1815 üzenetére
Rengeteget fejlődött. Szeptemberben mikor még megvolt a mini, használhatatlan vacak volt még, akkor maradtam a Cinexplayer-nél. Májusban amikor meglett az Air meg csodálkoztam, hogy milyen fasza lett. Jelenleg csak a VLC-t használom.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #1812 üzenetére
Milyen kukában torrentezett filmeket nézel?
Napi rendszerességgel használom a VLC-t ee ilyen még nem volt.
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1812 üzenetére
Jaaa ... éértem. Hát ez nem jó ...
Mindegy, használom, amíg tudom ...
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1810 üzenetére
Amúgy mire gondoltál konkrétan ? Érdekelne a véleményed
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1808 üzenetére
Kipróbáltam, nekem jónak tűnik. Felraktam 3 filmet, mindet szépen viszi, feliratokat is szépen kezeli, egyszerű, nagyszerü
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1755 üzenetére
Köszi, így már minden frankó
(#1756) Sonja : Pontosan így jártam én is
Lett egy új, így már jó
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1751 üzenetére
Pedig csak kéri a bankártya adatokat
-
Tenager18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1751 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest