- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Tenager18 #2286 üzenetére
Azért szerintem ne szokj rá erre. Hidd el, hogy az iOS elvégzi a háttérben amit kell, pont ettől jobb a többi oprendszernél. Kitűnő példa erre a programok kilövése. Nem rossz funkció, ha valami szökőévente beakad vagy ilyesmi, de pont múltkor volt erről egy cikk, hogy kb többet fogyaszt az ha kilősz manuálisan egy appot mint ha hagynád a háttérben, mígnem az OS elveszi tőle alkalomadtán a memóriát.
-
univerzita
addikt
-
HardRic
addikt
válasz
Tenager18 #2245 üzenetére
Tényleg fakóbb.
The iPad mini with Retina Display has the same color gamut as the standard iPad mini, which is narrower than the iPad Air and less than the sRGB coverage we normally look for. The biggest issue here is that there are other smaller tablets in this price range that do offer sRGB coverage (e.g. Nexus 7, Kindle Fire HDX 8.9).
http://www.anandtech.com/show/7519/apple-ipad-mini-with-retina-display-reviewed/3 -
-
válasz
Tenager18 #2238 üzenetére
Amennyire tudom, csak a töltőcsatlakozója tér el.
Áprilisban rendeltem 10 db gyári Apple magyar szabvány töltőcsatit, 2 db-ot megtartottam magamnak, 7 db-ot eladtam a Hardveraprón szűk 2 hónap alatt. Van még 1 darabom amit 2 hónapja nap mint nap upolok. Vigye már el valaki!
Erre a hsz-re hivatkozva 50% engedményt adok, vagy ingyen posta, csak vigyétek már, mert nagyon unom upolni.
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1853 üzenetére
Örülök hogy sikerült.Nemtudom van e már valami file kezelö app a ipaden. Nagyon sok van a sztorban. Én a Documents 5 ( Readlle) hasnálom. Ingyenes és tudja azt amit a fizetösek. Ezzel wifin tudod letölteni a képeket, documentumokat, magazinokat ipadre anélkül hogy usb- vel öszekötöd.
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1850 üzenetére
Nem kell a jailbreak.Akkor ha fel van telepítve és ráteszed a ipadot akkor a job oldalon megjelennek a információk a ipadodról. Bal oldalon vannak a lehetöségek. Itt ha rámész a Applications-ra akkor a jobboldalon megjelenik a összes aplikáció ami fel van rakva ipadre. Mindegyiknél van három kisablak- uninstal-backup és végul browse. Ha filmet akarsz tenni a VLC- re akkor válazd a browse lehetőséget. Megnílik a VLC és a Documents mappába teszed a filmed. Majd amikor törülni szeretnéd akkor a Delete.
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1838 üzenetére
Nos igazad van nics törlési opcio. Illetve van da csak akkor tudod használni ha iTunes könyvtárábol akarsz törölni zenét vagy videót. Mivel a film a VLC- ben volt aszt iPadról tudod törölni. Én ha filmet taszek VLC-be aszt nem iTunes- szel csinálom hanem egy másik programmal. A neve iTools. Felrakod gépre ( ingyenes) majd ezzel nagyon könyen lehet másolni filmet,zenét, képeket stb. Amivel külömbözik a iTunes- ról hogy nem kell synchronizálni. Ész természetesen van törlési funkcio. Ez egy afajta total commander.
-
univerzita
addikt
válasz
Tenager18 #1776 üzenetére
A Ifuse- nál nincs lehetöség a frissítés kikerülésére. Aszt hogy mennyi ideig tart a töltödés könyen tudod figelni a Battery Doctor appal ( ingyen). Merem ajállani mert nem csak a töltést de sok más dolgot képes mutatni. A lényeg hogy mikor rá teszed a Ipadot a töltöre alindítod a programot.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Tenager18 #1754 üzenetére
Ha egyszer már regisztráltad magad az e-mail címmel, akkor már nem tudod megoldani, hogy ne kérje a kártya adatokat.
Nálam is ez volt. Csinálj egy új Apple ID-t, egy új email címmel, méghozzá ezt a leírást követve!
Nekem így sikerült!
-
válasz
Tenager18 #1684 üzenetére
Szívesen!
Annyi karc belefér a hátlapon. De az elszineződést nézd meg alaposan, komolyan mondom, én már 2 ilyenbe belefutottam. A képernyőn se legyen karc.Ezek a játékok hibátlanul futnak rajta, én Asphalt 8-at tolok sokat, 4-essel tökéletes.
@Alex91: Legyen igazad iOS8 témában!
70-ért megéri megvenni.
@#1686: így igaz, iPad2 is simán viszi az 1GB+ játékokat! csak lassabban tölti be, illetve gyengébb a grafikája (hardveresen is). Szódával ma még az is elmegy.
-
válasz
Tenager18 #1682 üzenetére
70 k kedvező ár érte.
Nézd meg, hogy nincs-e elszineződve a képernyője, nem karcos- e a hátlapja.Szvsz nem sokkal butább, normál használat mellett nem tűnik fel. Azonban kb. 20 dekával nehezebb mint az Air, ez van akinek zavaró (pl. nekem), amúgy szuper masina a 4-es. En megvenném ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest