- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #11486 üzenetére
Igen
-
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop #11394 üzenetére
Hát, ha A9 lenne benne, az eléggé ott lenne a szeren... Eddig nem voltam képben, de ma egy kicsit olvasgattam Apple SoC témában, ugye létezik belőlük pár verzió: A7 (iPad Mini 2, iPad Mini 3)
A8 (iPad Mini 4, iPhone 6, ATV 4)
A8X (iPad Air 2)
A9 (iPhone 6S, iPhone 6S Plus)
A9X (iPad Pro)
A benchmark eredményeiket elég nehéz összevetni, uis más felbontásban futnak, viszont az "offscreen" teszteken mindegyik egységesen 1080p-ben fut, meg nem is renderelik ki a képet, csak a háttérben számolgatnak, így ez az elméleti "lóerő".
Igazából összevetni az azonos felbontású, de eltérő SoC-ra épülő eszközöket lehet jobban, (pl. i6 vs. i6S) vagy "megfordítva", azonos SoC-ok esetén a felbontás miatti különbség mutatható ki (6S vs. 6S Plus). Mert pl. az iPad Pro-ban ott van az A9X, ami egy kegyetlenül erős cucc, nade 5,6 Mpixeles képernyőt kell "meghajtania"!
Amihez képest az A9-es "legfeljebb" is "csak" egy 2,1 Mpixeles Full HD-t hajt, de jellemzően akár még kisebb, "csökevényes" HD+ felbontást (750x1334).Szóval "pörgősség" szempontjából nem (lenne) mindegy, hogy melyik mennyi... De ha a Firemonkeys úgy optimalizált, hogy mindegyiket 30 fps-re lőtte (el tudom képzelni, hogy rétegigény a 60 fps!), csak egyiken kevesebb az "eyecandy", akkor szívás!
(JB nélkül meg nem tudom a fájlok csereberéjével végigpróbálgatni a profilokat...
)
---
Na most, a fentiek fényében blakey azon állítása, hogy az Apple TV 4-en jobban fut az RR3, mint a Mini 2-n egyáltalán nem meglepő, sőt, szinte el is várható, hisz' 1) erősebb SoC (A7 vs. A8) és 2) kisebb felbontás (2048x1536 vs. 1920x1080).Sőt, az sem lenne elrugaszkodott elképzelés, hogy az utóbbi okán a Mini 4-nél is jobban fut a játék az ATV 4-en...
Persze ezt az egészet összekavarják a grafikai profilok (amiből ugye rengeteg van
), hiszen már szemre is láttunk különbséget alma és
körtealma közt, mondjuk közvetlenül LOD szinten, ahol a kerítés/épületek hamarabb tűntek el az egyik eszközön, mint a másikon.Érdekes mindenesetre! De a videóban a csávó panaszkodik az akadozásra: 30 fps a cél, de néha "torpan"!
Összességében: azt hiszem, még nem sikerült meggyőzni magam, hogy kell-e. -
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop #11391 üzenetére
Mármint mi lehetett volna A9? Vállalkozó kedvű ATV tulaj esetleg egy tesztet?
-
vaakuum
addikt
válasz
CharlieDrop #11388 üzenetére
Ipad minire értettem a kérdést.
Tehát akkor ha most a tapicskolás közben véletlenül karcolódik, akkor az nem a képernyőt magát érintő végleges fizikai sérülés, hanem csak egy már gyárilag rárakott, egyébként könnyen cserélhető fólia lesz karcos? -
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop #11385 üzenetére
Nem hangzik rosszul... Viszont nézegetem a review-kat, és úgy néz ki, hogy
ebben "csak" A8-as SoC van, míg az Air 2-ben egy A8X, ami jóval erősebb...Kíváncsi lennék, hogyan fut az RR3 egy ilyen eszközön? (Elvileg a fejlesztők
optimalizálják a különböző vasakra, van rá különböző grafikai profiljuk, amitől
egyrészt nagyon szép a grafika, másrészt én inkább örülnék több fps-nek.)
Sajnos az Air 2 30-60 között futtatja, ami nem rossz, de lehetne több (fix 60),
amit egyelőre nemigen tud, bár most a legújabb frissítés vmit javított, érzésre!
Amúgy már kezdenek cikkezni róla, hogy teljeskörű Apple TV támogatás...[link], [link], [link], [link]
Szerk: tegyük hozzá, a TV-n nem 2048x1536-ot, hanem "csak" 1920x1080-at
kell meghajtania, s simán lehet, hogy legalább úgy, ha nem jobban is viszi. -
vaakuum
addikt
válasz
CharlieDrop #11385 üzenetére
A dobozból kivett állapotban akkor nincs semmi védőfólia a képernyőn, amit karcolódás esetén gond és nagyobb költségek nélkül cserélni lehetne?
Mert akkor lehet nekem is gondolkodni kell ilyenben, mielőtt a gyári felület elkezdene amortizálódni... -
nilrem
aktív tag
válasz
CharlieDrop #11382 üzenetére
-
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop #11382 üzenetére
Azzal nincsen baj, ez a tableten is így van: lejön az alap csomag,
aztán egy csomó mindent még (a játékon belül) le kell tölteni. Ezt
egyszer meg kell várni. Ez tiszta sor. De utána rajta marad, nem?blakey: bocs, akkor félreértettem, rákerestem, valóban írtad, hogy
tableten játszod a játékot. Gondolom, nem áll szándékodban csak
a kedvemért feltelepíteni az ATV4-re és megnézni, hogy milyen.
Én meg nem merek venni látatlanba, mert aztán rajtam marad...
Csak ebből a célból venném! Filmnézésre a TV-n lóg a PC is.
Olyan szinten rá vagyok kattanva a játékra, hogy a DFGT-re fogom
felapplikálni az iPadot... persze FFB nem lesz, de tengely az igen.Amúgy a távirányító úgy érzékeli a forgatást, mint a Wii-mote? Mert
akkor be kell pattintani egy kormánypercbe és mehet a menet, LOL.Szerk: ja és ,8,1! (Ha ez valakinek mond valamit a C64-es időkből.)
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #11361 üzenetére
Megnyugodtam hogy nem csak nálam rossz 😀😀🙏🏻
-
blakey
titán
válasz
CharlieDrop #11361 üzenetére
Nálam nincs gond, két különböző DNS szervert használok, a netem UPC, de Telenorral is gyors, minden felületen jól működik, ezért irtam, hogy akár DNS hiba is lehet.
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop #11292 üzenetére
Jó hát iPhone-nak alapból nulla az akksija, azon minden ki változás meglátszik.
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop #11286 üzenetére
Miért? Kéne neki?
-
zolikaDB
veterán
válasz
CharlieDrop #11251 üzenetére
Lesz ez meg tobb is, nekem altalaban 15 ora alatt nincs, utolso ketto toltes 17 orat eredmenyezett, es ebben van youtube is, fulhallgatos zeneles stb. Appokat sohasem zarom be.
(nem is kellene persze)
-
lacy86
addikt
válasz
CharlieDrop #11251 üzenetére
Pont valamelyik nap este neztem en is, hogy 118h-nal jart mar nekem is!
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #10738 üzenetére
Itt az aprón hirdeti ezt a kínait egy gyerek 8000 Ft-ért, de nem mondja, hogy kínai, de nyilvánvaló, akartam mar szólni neki,csak nem akartam szetrellkodni a hirdetést.
De elég hamar megjön, kb4 hét. -
gzbotii
nagyúr
válasz
CharlieDrop #10605 üzenetére
Gondolom lehet a kijelzojet/billt használni hozza...
-
blakey
titán
válasz
CharlieDrop #10355 üzenetére
Ha egy másik eszközön is, akár egy androidos telefonon fut a Plex, akkor átküldhető, megjelenik a listában és kiválasztható a megfelelő "kijelző".
(#10352) Imy
…csak nem tudom melyik képátmérőben. - átló. -
legiaap
félisten
válasz
CharlieDrop #10347 üzenetére
Nem. Airplay-el csak iPad-ről lehet küldeni, fogadni nem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #10047 üzenetére
A notebooknak is van monitora, ami jobb esetben nem 10"-os és nem 4:3 képarányú
Nem a monitoron volt itt a hangsúly amúgy, hanem azon,h elég kevés háztartásban nincs 10"-nál nagyobb kijelző, főleg azon háztartásokban, ahol van iPad. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
CharlieDrop #10016 üzenetére
Haha, elirtam. Gps-re gondoltam...
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #10014 üzenetére
Milliószor le lett írva hogy Air !!1!!....
-
agabe
addikt
válasz
CharlieDrop #10010 üzenetére
9.2 -es bétákat használtam, mert 9.1 nekem sem tetszett, de 9.2 sem hibátlan, ott is van kisebb akadás itt-ott, de használható.
Azt hittem beta4 után még javítanak rajta, de be kell érnünk azzal a verzióval mert az lett a végleges. -
válasz
CharlieDrop #10010 üzenetére
+1
-
gzbotii
nagyúr
válasz
CharlieDrop #9977 üzenetére
Nem kell látni, hogy felhő van. Meleg víz természetesen párolog. Egy fel év ilyen használattal (havonta 1-2, nem napi szintre gondolok) mar károsodást okozhat.
-
zolikaDB
veterán
válasz
CharlieDrop #9977 üzenetére
Egyszer a meloban suritett levegos pisztollyal kifujtam a kis Nokiam hangszorojat. Amikor vittem par honapra ra garizni, mondtak, h ez meg lett usztatva, garinak lottek...
Mondom, mi van???
Ugye, van lecsapato, de a minimalis kondenzviz. Es ne arra gondolj, h a pisztoly slag. Amikor latod, h minimalis vizet porlaszt, ott baj van. Amikor nem latod akkor OK a rendszer, megis van benne. Na, ezt azert, h tudd, mi az ami eleg a bajhoz. -
pescara
aktív tag
válasz
CharlieDrop #9912 üzenetére
Hahahahahahhaa
-
pescara
aktív tag
válasz
CharlieDrop #9909 üzenetére
Pedig neha hasznos az is:-))
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #9906 üzenetére
Hanghívásnál valóban nem a legjobb opció a mikrofon + hangszóró, bár otthon teljesen jó megoldás az is, márpedig hol máshol kényelmesebb az iPaden fogadni a hívást, mint mobilon, ha nem otthon.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
CharlieDrop #9903 üzenetére
Na pont ezen gondolkodtam hogy ilyet is lehet? Ezek szerint igen, gondolom fulessel.
-
válasz
CharlieDrop #9807 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Karácsonyra akkor ott lesz a fa alatt.
Nekem is droidos telóm van (Z3c), bár nagyon ritkán tapasztalok akadást. -
sacaboy
tag
válasz
CharlieDrop #9807 üzenetére
Nekem iPad Air2 van, a legújabb beta van rajta és nem tapasztalok semmilyen lagot, mikrolagot. Én nem tudom ti hogyan használjátok.
-
válasz
CharlieDrop #9743 üzenetére
Xiaominak ott a kihangosítója, ~6 körül van, jbl-nek ott volt a kicsije az ~8 volt...nem a legjobb minőségen van itt a hangsúly, hanem azon ami felülmúlja az iPad hangját.
-
30z.Samu
titán
válasz
CharlieDrop #9411 üzenetére
Enyém sem.
Minivel nyomom még, elvileg novemberben jön az üdvöske és egyre jobban hajlok az Air 2 felé.
-
galmat
aktív tag
válasz
CharlieDrop #9362 üzenetére
Én használom. Szerintem nagyon jó alkalmazás, eszembe nem jutna visszamenni a gyári mail appra, annyival fejlettebb az Outlook. Csatolhatok fájlokat felhőből közvetlenül, kezeli a gmail alias-okat is.
Talán ami hiányzik, hogy álló helyzetben az emailek listája a bal oldalról nem tüntethető el, így csak a fél képernyőn látszik a mail. Mivel én fekvő helyzetben szoktam használni az iPad-et, igazából engem nem zavar.
Értesítések szépen megérkeznek. -
vadászcsiga
félisten
válasz
CharlieDrop #9362 üzenetére
En hasznalom, rendben van. Van push meg minden. Sokáig volt benne egy bug, elkezdtem írni a levelet de az elso szo utan a bill jobb oldala nem érzékelte az erintést. Bezartam, költöttem, aztan jo volt. Mostanában nem csinálja.
-
válasz
CharlieDrop #9356 üzenetére
(nem a gyári)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
CharlieDrop #9350 üzenetére
Nem vagy béna.
-
válasz
CharlieDrop #9350 üzenetére
Nincs, de ott van appstore toplistában a calculator for ipad ha jól emlékszem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8894 üzenetére
Én a Pro-n töröm a fejem a tolla miatt. Úgy is kellene egy tábla, amin lehetne rajzolni - tudom, az ár töredékéért megvan egy megfelelő célhardver PC-re, csak összekötném a kellemest a hasznossal
-
Szabikaa20
őstag
válasz
CharlieDrop #8894 üzenetére
Hát nem tudom,hogy venné be a gyenge gyomrom!
De remélem még jobb lesz,ha már nem egyszerre jönnek ki!
-
Auratech
őstag
válasz
CharlieDrop #8673 üzenetére
Rengeteg óraprogi van. egyszerűbb, okosabb. Biztos, hogy nem ez a legjobb, legügyesebb.
Ez a szín, elrendezés még a WP7 Omniámon nekem megszokott volt.
Az óraprogik egyetlen figyelembe veendő paramétere a fogyasztása. Némelyik brutálisan szipkázhatja az akkut, ami kellemetlen meglepetést okozhat.
Az a jó szín, ami minimális háttérvilágításnál is jól látható. Világos-sárgás számokkal...
Éjjel töltőre téve biztonságos csak...
Az auto fényerő felhúzhatja a beállított derengést és képes meríteni az akkut... -
Auratech
őstag
válasz
CharlieDrop #8671 üzenetére
Big Clock2
-
bok92
addikt
válasz
CharlieDrop #8596 üzenetére
Egyenlőre csak a gyári appok meg a Microsoft cuccok mennek. Ez már a fejlesztőkön múlik... Viszont örülnék ha lenne majd Skype támogatás is, főleg PIP módban.
-
agabe
addikt
válasz
CharlieDrop #8581 üzenetére
Itunes -on én is csak 8.4.1-et látok.
Másnál is ez a helyzet, vagy mindenki OTA frissít ?Hupsz lefrissült Itunesbol, és 9.0 van rajta...ezek szerint csak rosszul írja ki, de az újat tölti le.
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #8581 üzenetére
Probáld töbször,nekem is 4-szer kiírta majd beindult.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #8579 üzenetére
meg is szakadt go to itunes
ott meg a 8.4.1 a legfrisebb, WTF?
-
legiaap
félisten
válasz
CharlieDrop #8579 üzenetére
Nalam is csurog lefele.
Errort kaptam. -
NGA
addikt
válasz
CharlieDrop #8567 üzenetére
Mivel gyárilag 8.1.2-vel jött ki, így pont olyan gyors, mint amikor megvettem. És ha jól olvasgatom, semmivel nem kapok többet a többi frissítéssel, mivel nem kell a music, a watch meg a többi. Multitaskot így sem tud.
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #8494 üzenetére
A Pro -ba lesz állítólag 4GB.http://9to5mac.com/2015/09/10/ipad-pro-4gb-ram/
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #8490 üzenetére
Ha a tollat fogod használni rajta akkor annál fogja érzékelni a nyomás,dölést.De ez nem a 3D Touch.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8471 üzenetére
Valóban magasabb ppi-vel rendelkezik a Mini, de megfelelő távolságból nézve nem igazán észrevehető a különbség, cserébe felhasználói élményben sokkal többet nyújt a nagyobb kijelző.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8467 üzenetére
Persze, hogy ad, sokkal jobb tartalomfogyasztásra, sőt, igazából mindent nagyobb élmény nagyobb kijelzőn végezni. A Mini mellett az ár és a jobb hordozhatóság szól, de hacsak nincs kabátzsebed, amibe befér és cipelnéd, akkor a hordozhatóság is elveszik.
Érdekes, akkor miért mondták,h megkapja az Air 2 hardverét, ha nem is teljesen -
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8461 üzenetére
Csak a kijelző mérete a különbség, így az az egyetlen kérdés,h mire és hol akarod használni és ebből fakadóan melyik képernyőméret kell inkább.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8459 üzenetére
Gyorsan megemlítették csak, elvben 1:1-ben az Air 2 hardverét kapja meg.
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #8454 üzenetére
Nekem nagyon. Holnap feladok még 3 szelvény lottót.
-
baloghbalint
tag
válasz
CharlieDrop #8435 üzenetére
Ha talaltal olyat mint a videon akkor linkeld mert nagyon megkivantam
-
atees
őstag
válasz
CharlieDrop #8433 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Hát ez nagyon fasza!
Nekem is jó lenne egy ilyen!
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop #8435 üzenetére
http://www.theverge.com/2015/5/21/8632007/best-bluetooth-keyboard-for-ipad-microsoft-logitech-belkin
-
Auratech
őstag
válasz
Nagyon jó!
-
baloghbalint
tag
válasz
Nem de nekem megjott hozza a kedvem nagyon
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8242 üzenetére
Programokat nem tudsz felhőbe telepíteni, csak zenéket, képeket, filmeket tudsz ott tárolni, ráadásul ha nincs épp wifid, nehézkes a felhő elérése is nagyobb fájlok esetén.
Ha van iPhone-od, tudod, mennyi az elérhető tárhely és az appok mennyit foglalnak, gondold át, előreláthatóan mit szeretnél tárolni az iPaden és arra minimum mennyi hely kell.
Auratech: vannak már Lightningos pendrive-ok, multimédia tárolása megoldható velük, de programokat nem tudsz rájuk telepíteni. -
Noxy
veterán
válasz
A 64gb-s iPad nem jobb, mert nagyob tárhely van bent, csak több adat fér rá.
Amúgy meg nem tudnak összeadni az emberek? Honnan a jó fax-ból lehet az tudni hogy, ki mire akarja használni, de meg kérdezi.
Adja össze előtte zene, képek, filmek, app-k méretét, oszt tudni fogja hogy, a 64 több mint 16. -
Auratech
őstag
válasz
NE VEGYÉL 16Gb-os iPadot, ha kedves az életed!
Használható de gyakorlatilag folyamatos rakodás lesz belőle egy-két hónap után.
A 16 Gb alultervezett a mai programok, játékok, alkalmazások növekvő mérete mellett.
Az IOS 9 hoz megtakarítást a háttértár tekintetében, de az sem a szent grál.
A felhő nagyon príma de gyors net kell hozzá. Ráadásul alkalmazásonként kell, lehet konfigurálni, hogy miképpen érheti el és éppen melyik felhőt.. -
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #8238 üzenetére
Nem irigy egy pillanatig sem, de ne ilyen félreérthetőn kérdezz. ("Elég az valamire") Ráadásul tudod is hogy, kb mennyi hely marad a 16 GB-n.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8231 üzenetére
MM-ban 125 elvben csak az Air 2. Attól függ, mire kell, van, akinek elég a 16GB. Végig kell gondolni, mennyi videót/zenét/képet akarsz rajta tárolni, mert ezek méretével tudsz számolni előre. Appokkal már nehezebb, de ha tudod, h te 10-20 appot akarsz csak és nem 100-200-at egyszerre az iPaden tartani és ezek nem 1-1,5GB-os játékok, akkor elég lehet a 16GB.
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #8231 üzenetére
Most ezt miért kérdezed?
Csak úgy leszólásból?
Gondolom neked ennél nagyobb van. -
Auratech
őstag
válasz
CharlieDrop #8199 üzenetére
Természetesen. Nincs JB. a tabletemen és a fiamén sincs. Családi megosztás van. Az iPad esetén a profinak mondható progik olyan olcsók, hogy értelmetlen a különutas... hm.. beszerzés.
Például egy profi EQ progi, FabFilterProQ, itt 29€ (akciósan19) volt, aminek azonos minőségű pc-s vst változata 5x drágább. A profi felvevő-szerkesző (Auria)progi is 25€ volt akciósan, ami pc-n 20-30x drágább, azonos funkcionalitás mellett.. -
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8199 üzenetére
Persze, hiszen csak az AppStore-ból lehet rá appokat telepíteni.
-
Auratech
őstag
válasz
CharlieDrop #8194 üzenetére
Botrányosan igen. Vadászom azokat a megoldásokat, amik tényleg használhatóak és nem csak divatból kerültek tabletre. Hang, kép és videó, szöveg terén.
Az iPad felróható kényelmetlensége az alapkoncepcióból fakadó szoftveres fájlkezelési áttételesség öröksége és a hardveres médiatovábbítás (pendrive, lan, usb) közvetlenségének hiánya.
Előnye viszont a bekapcsolási idő nélküli rendelkezésre állás, a teljes hordozhatóság, kis méret, összevont funkciók. Mindent a maga értékében kell használni. -
Auratech
őstag
válasz
CharlieDrop #8186 üzenetére
Alapszinten elég az Air és az iMovie.
Jó pár ios videó szerkesztőt lepróbálva legjobbnak eddig a Pinnacle Studio bizonyult.
Főként az utolsó frissítések után.
Garage band is rendben van de az Air2 memóriáját meghálálják a hangszerek...
A multitask szeptemberi fejlődését az Air2 támogatja egyedül a mostani palettáról. Talán ezért meggondolnám.
Az pedig biztos, hogy a használat során vérszemet kapsz és nem állsz meg két-három proginál..
Zenei alkalmazásoknál ma is jól működik az IAA és az AudioBus ami konkrétan multitasking.
Beköthetsz VST/AU szerűen effektet, hangszert a GrageBand sávjaiba. Ez memóriaigényes és jó hozzá a cpu-gpu erő is de a lehetőségek eléggé határtalanok..A munkára alkalmasságot a munka jellege dönti el. Kiegészítő eszközként prímán beválhat sok területen. Néhány esetben viszont mára pótolhatatlanná vált. Például hang-fénypult távvezérlésére, beállítására...
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Nem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8190 üzenetére
Erre valószínűleg elég lesz az iOS iMovie is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop #8188 üzenetére
iOS-en még nem próbáltam az iMovie-t, így erről nem tudok nyilatkozni, de ha nem egy filmet akarsz vele megvágni, akkor valószínűleg elég az is.
Elég, böngészésnél jön elő főleg az Air 2 RAM többlete. -
Ragnar95
félisten
válasz
A legfőbb hátránya bármely PC-vel szemben: nincs valódi multitasking. Ha nem zavar,h nem látsz egyszerre több appot és a rendszer magától esetleg kilőheti őket a RAM-ból, ha betelik a memória, akkor a leírt feladatokra megfelelő lehet egy Air.
BT billentyűzettel a cikk írás sem lesz gond, a többihez semmi plusz nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest