Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atees

    őstag

    Sziasztok!
    Meg jött a billentyűzet. Ezt most arról írom. Kicsinek kicsik a gombok, de aki tud vakon gépelni annak teljesen használható. Én könnyen megszokam. Mindent ott van majdem mint a rendes billentyűzeten. Egyedül a hosszú í betű került az 'esc' helyére, meg a 'z' betű helyén y van és ugye ez fordítva is igaz. 
    De rendeltem hozzá billentyűzet matricát úgyhogy a hibák ezzel ki lesznek javítva. Igaz az írásjelek azok össze vissza vannak, na azt meg kell szokni, de amit sokat használ az ember, azok jó helyen vannak, kivéve a kérdőjel, na ahhoz végig kellett nyomkodnom a billentyűzetet mire megtaláltam. 
    Bt-vel csatlakozik az ipadhez kb 10 másodperc alatt meg van a csatlakozás. A dobozra 120 mAh van írva akksi teljesítményre, szerintem ezzel, ha nem minden nap van használva jó pár hétig elmegy. 
    Könnyű és vékony a tok, szorosan fogja az ipadet, szerintem kiesni nem tud belőle, persze ha sokat használja valaki és ki-be rakosgatja, akkor lehet hogy ez a tartó megadja magát. Mert ugye összességébe mégis csak egy 6200 Ft-os dologról beszélünk. Meg ha túlságosan hátra hajtjuk az ipadet akkor elhúzza az ipad a billentyűt, mert jóval nehezebb. De én kellemeset csalódtam benne. Nagyon jól használható. 
    Meg jól néz ki benne az ipad :} Na most a zárójelet konkrétan nem tudom elő varázsolni 
    Ja igen és a sleep wake funkció működik vele, külön plussz pont nálam. 
    Ha nincs használva a billentyűzet a Bt kikapcsolható rajta. Dobozba egy kis leírás volt meg egy usb-s kábel a töltéshez.
    Összességében ha valaki billentyűzetet akar venni, szerintem jó választás.

    [link]

    Aláírás (nem kötelező megadni) :)

Új hozzászólás Aktív témák