- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz
galaxys80 #17839 üzenetére
Lehet, hogy a többség csak játszik vele, mert dolgozni azt alkalmatlan. Rámtukmálta a cég, hogy ezzel majd jó még mobilabb és trendibb leszek, és az tetszene is, hogy nem kell magammal notebook-ot se vinni, egy tárgyalásra minek. Mobilnak mobil vagyok csak dolgozni nem tudok rajta.
Ellenben privát dolgokra nagyon jó. Imádok vele híreket olvasni, meg youtube-ozni, fényképeket és videókat magammal vinni/mutogatni, tehát pont privát vonalon nem zavar annyira az ios (azt a File Explorer Pro megoldotta).
Igazából pont itt van az az ellentmondás, amit nem tudok feloldani. Itt a nagy biztonság mánia, ami a cégeknek fontos lenne, de pont munkára nem jó, ellenben játszani nagyon jó eszköz. De a játékra meg minek ilyen kemény biztonság? Valaki ellopja a fiam játékban elért pontjait?
-
Jano_023
őstag
-
Noxy
veterán
válasz
galaxys80 #17256 üzenetére
Az sem gond, mert ha le van mentve, az iTunes-l vissza lehet rakni.
Én 3 írtam ami nem elérhető az AppStore-ban olyannak, aki előzőleg nem vásárolta meg.
Gyakorlatilag törölve van, de azért bosszantó lenne ha a 80€ iGo app-t törölnék, mert az NNG új iGo App-t adott ki. -
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #16677 üzenetére
Utoljára próbálkozom. (nem érdekel semmiféle film, kép, zene)
A következő a feladat:
1. pc-n van egy 150 megás pdf.
2. Ezt felmásolom a pendrivera
3. ezt a pendrivet bedugom az ipadba
4. majd ezt bemásolom a sidebook alkalmazásba
5. kihuzom a pendrive-t, és ott marad az ipadon a pdf.Ez megoldható? Örülnék neki, mert ezt eddig csak úgy tudtam megtenni, hogy femásoltam onedrive-ra, és az ipadon ráböktem a megnyitás másik alkalmazással... és ott kiválasztom a sidebook-ot.
A frissítésre meg: Nem szoktam ismeretlen helyekről ismeretlen dolgokat letöltögetni. Ha nincs hivatalos megoldás, akkor nincs. Ilyen egyszerű.
Jano_023: Nem hardveres a gond, a barátom ipadját is le tudom akasztani. Sajna ez van.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #16675 üzenetére
Még mindig nem válaszoltál:
Erről a pendriveről fel tudok másolni pdf magazinokat az ipadra, és ott nézni?Nem úgy, hogy pc-ről felmásolom, hanem úgy, hogy háttértárról felmásolom. Érted?
Tudsz olyan HIVATALOS megoldást, hogy letilthassam a frissítést?
Csak erre a két kérdésre várok választ. Nem mellébeszélésre.
Nem érdekes én mit hiszek. Nagyon sok elvakult fan van, aki meg nem hiszi el, hogy az ios sem atomstabil, és bizony sokszor leakad.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #16673 üzenetére
Frissítés: Tehát egy ismeretlen oldalról telepítsek egy profilt, ez valóban baromi jó ötlet.
Háttértár: Tehát veszek egy ilyen kinai cuccost, és pc-n felmásolok pár giga pdf-et, akkor azt simán felmásolom az ipadra?
Az, hogy nálad meg a buvartacskonal vagy kinél nem akadt ki semmi az ios-en, ezen nem csodálkozom. Ennek ellenére nálam kiakadt. Pedig vadiujan én vettem az ipadot, nem buherált vacak.
-
Alex91
félisten
válasz
galaxys80 #16662 üzenetére
Mas meg azert
. Ha kapott egy iPad Mini 2-t 100k-ert, egy iPad Air 2-t meg 165k-ert, azert ezt akarhogy nezzuk van akkora penz, hogy gondolom tobben bevallaltak a kisebb kijelzot,meg a valamivel gyengebb hardvert
. Es en is nemreg meg egy iPad 4-et hasznaltam, ami gyengebb a Mini 2-nel, es azert hasznalhato meg ma is...
-
Alex91
félisten
válasz
galaxys80 #16610 üzenetére
Nem akarok en senkire se raeroltetni semmit... Az Apple majd eldonti, hogy kell-e a kisebb iPad, es mennyire eri meg neki vele foglalkozni. De ahogy a nagyobb iPad eseten is lathato mar azt se erolteti. Lassult a ciklus, es fejlesztes helyett inkabb olcsositott. Neki a Pro vonalban van a haszon, azt fogja nyomni...
-
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80 #16237 üzenetére
Csak egy kósza gondolat, de Mini 2 esetén működhet az I7-hez kapott lightening-jack átalakító?
(#16238) leslieke
Ez valóban nagyszerű megoldás. De talán azért tettem rá tokot, mert szükséges.
Gyerek használja elég sokat, filmnézésnél kitámasztás, táskában hordozás.... -
válasz
galaxys80 #16199 üzenetére
12,9 colos iPad Pro: iPad 6,7
12,9 colos iPad Pro (4G): iPad 6,8
9,7 colos iPad Pro: iPad 6,3
9,7 colos iPad Pro (4G): iPad 6,4úgy szól a fáma: "legalább 4" szóval lehet hogy lesz több is
apropó: hányadék magyar lopós-fordítós oldalakon már nem divat kirakni hogy honnan lopják a képeket?
[link]
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #15725 üzenetére
"A WIN-esek közül meg majdnem biztos, hogy egyik sem"
Szinte mindegyik támogatja. Tulajdonképpen egy win10-es tabra bármit rádughatsz, amihez van win10 driver, kezelni fogja. (Scanner, nyomtató, külső hdd, pendrive, bill, egér stb.)
Sakab: pc-re fel kell telepiteni a serviio-t, majd ipadra a vlc-t és mehet a filmnézés.
-
access_denied
senior tag
válasz
galaxys80 #15602 üzenetére
Annyit segítek, hogy smart case-ből is van sok fajta. Én pl. olyat kerestem, ami hátul szilikon és mellette le is lehet venni az első, mágneses covert.
A hátsó sziliokon abban különbözhet, hogy van amelyik a covert megfogja, magyarán először fel kell tenni a frontot és csak utána a hátsó elemet (nem találtam képet), illetve van amelyik nem fogja meg és levehető marad a front.
Csak a képek érdekesek az elv miatt.
-
SoldierL
senior tag
válasz
galaxys80 #15564 üzenetére
De amúgy lehetne ilyen topic, segítsünk egymáson, adjunk konkrét tanácsokat egymásnak arról, hogy érdemes-e feissíteni, melyik verziónál álljunk meg adott készüléken. Igenis ez fontos dolog, mert az apple tényleg lebutítja a gépeket. Az ém ipad mini 2-őm is még most éppen használható ios 10.1-el, miközben 9-el sokkal gyorsabb volt. Anno kaptam a "frissítsek" kérdésemre választ? Dehogy kaptam. Nem mindenki milliomos, és igenis van aki 5-6 évig szeretne használni egy készüléket nem pedig 1-2 évig. Mert igenis bírna annyit! Ha valaki fellázad ez ellen, egyből leszóljátok. Ne legyünk már ennyire agymosottak emberek!
-
silmatauki
őstag
válasz
galaxys80 #15448 üzenetére
"Persze. Hiszen a Microsoft-nak nem a profit áll mindenekfelett.
Na ne vicceljünk már."Lehet, nem jött át a mondandóm: az Apple megteheti jelenleg, hogy így kényszerítse a vásárlóit az újabb modellek megvásárlására. A MS nem, ahogy pl. a Samu sem. Ezért is figyel oda arra a MS, hogy ne lassuljon be az új OS verziók alatt a régi HW, szemben az akarattal lassító Apple-lel.
"Mellesleg nálam a Mini2 sokkal jobb ios 10-el, mint 9-el.
Szóval meg is dőlt az elméleted."1. Bátor dolog volt felrakni arra a 10-est. Én a 8-on maradtam a mini2-mön.
2. kérdez csak meg az iPhone 3G, 4, 4S, iPad 1, 2, 3 stb. tulajoktól, hogy az utsó (levakarhatatlan) OS főverzió mennyire lassította be a gépüket... -
Süvi
őstag
válasz
galaxys80 #14933 üzenetére
Ettől szerintem van jobb.
Ezek közül a 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest