- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Nem kötöszködés,de az én 1,5 éves ipad air 2 nem fagyott még soha. Nem vagyok nagy Apple fun és a telom is egy S7 edge ami szerintem az egyik legjobb telefon. Szerintem ha neked ilyen sok gondod van vele érdemes lenne elvinni és megnézetni, mert lehet más gond is van ott. Nehogy valami hardveres gond legyen és csak a gari idő után derüljön ki.
Nekem az előző frissítsnél olyan gondom volt hogy néha a kép forgatás beragadt és csak úgy javult meg ha újra indítottam. A mostani frissítés óta nem jött elő. -
galaxys80
veterán
Látom nehezen megy a szövegértés.
Harmadszorra mondom el, hogy igen. Tudsz nézni PDF magazinokat, hallgathatsz zenét, nézhetsz filmet, másolhatsz képeket a pendrive-ről.
A frissítés letiltása meg nem mindegy, hogy hivatalos-e? Működik.
Androidon a root vagy IOS-on a JB az hivatalos lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vírusirtó topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest