Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Én most iPad-en retusálok, mert sokkal gyorsabban megvagyok a Pencil-lel, Affinity-vel az anyaggal, mint hogy a PC-n vagy Macbookon szerencsétlenkedjek. Pedig van Wacom táblám is.
Viszont hosszú anyag utómunkájára alkalmatlan, nincs is elég hely ,hogy mondjuk egy lagzi anyagát egyben felmásoljak kötegelt utómunkára, meg normálisan mappázva nem is lehet másolgatni őket, ömleszve importálná valahová oszt csók.
A True Tone kijelző egyébként alapvetően nagy királyság, de fotós melónál képes néha megtréfálni, ha elviszi a WB-t a környezeti fények után, talán jobb olyankor kikapcsolni.
-
galaxys80
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát igen. Pont, hogy a felhasználók jelentős hányada szórakozásra és nem munkára használja az iPad-et.

Őszintén szólva jelenleg én sem tudnám elképzelni, hogy a munkám terén kiváltana egy laptopot vagy PC-t.
Felmerülhet ugye ilyenkor a kérdés ugye, hogy akkor mire is jó a Pro széria.
-
Jano_023
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A véleményem szerint a problémád nem is annyira a rendszerből hanem inkább az adott program használatából adódik. Miért van hogy egy program használhatatlan ha az alól készítesz valamit és azt mért akarod másból megnyitni és ott szerkeszteni és aztán vissza tuszkolni a másikba ha az szar? Azért a rendszer ahogy írtuk nem felhasználó barát mint mondjuk egy android (amit amúgy én is jobban szeretek), de itt szerintem a program a ludas és az ahogy ezt a filet kénytelen vagy kezelni. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest