- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz
szezso15
üzenetére
Én OfficeSuite-ot használok néha, teljesen rendben van. Kicsit húzós az ára, de sokszor van akcióban (ha jól emlékszem, én még ingyenesen szereztem be), szóval ne rettentsen el az árcédula.
A BT-s billentyűzetek közül az eredeti a legjobb, de van sok billentyűzetes tok is, amelyeken magyar nyelvű ékezetek is vannak. Ezeket nem próbáltam, de jókat olvastam róluk. Az áruk persze húzós, 20 ezer forint alatt nem jössz ki belőlük (és akkor még szerencséd volt). Ha nyitott vagy a használt dolgok felé, akkor ajánlom, hogy nézz szét a Hardveraprón. 15 ezer forint környékén lehet hibátlan Apple billentyűzetet kapni.
Azt mellékesen jegyzem csak meg, hogyha nem szempont az egykezes/levegőben való használat, és tényleg csak jegyzetelni (plusz hasonló kaliberű dolgokat) szeretnél csinálni, akkor nem zárnék ki egy használt MacBookot sem. Olcsóbban kijönnél, mint az Air 2-vel, és mégiscsak "natívan" tudnál gépelni/netezni rajta. Szeretem nagyon az iOS-t, de az OSX alkalmasabb az ilyen feladatokra. Persze ettől függetlenül neked megfelelőbb lehet egy Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Otthoni időjárás-állomás
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest