- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
Nekem hasonló volt csak Ipad 9 vs mini 6 tekintetében. Sokat gondolkodtam rajta és valószínűleg még mindig ezen rágódnék. Én is a jobb felé húztam de azért bennem volt az, hogy minek adjak ki ennyi pénzt erre. Nálam ami végül döntött az egy 2 hetet használt eladó példány volt. Azt megvettem egyből. Amikor gondolkoztam nem tudtam még mire fogom használni, vagy fogom-e használni egyáltalán rendesen. De azóta reggel a mobil helyett ez az első amit megemelek
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Asztalos klub
- Bittorrent topik
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan