Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
Nekem hasonló volt csak Ipad 9 vs mini 6 tekintetében. Sokat gondolkodtam rajta és valószínűleg még mindig ezen rágódnék. Én is a jobb felé húztam de azért bennem volt az, hogy minek adjak ki ennyi pénzt erre. Nálam ami végül döntött az egy 2 hetet használt eladó példány volt. Azt megvettem egyből. Amikor gondolkoztam nem tudtam még mire fogom használni, vagy fogom-e használni egyáltalán rendesen. De azóta reggel a mobil helyett ez az első amit megemelek
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- S21 256/8 dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan