- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
Nekem hasonló volt csak Ipad 9 vs mini 6 tekintetében. Sokat gondolkodtam rajta és valószínűleg még mindig ezen rágódnék. Én is a jobb felé húztam de azért bennem volt az, hogy minek adjak ki ennyi pénzt erre. Nálam ami végül döntött az egy 2 hetet használt eladó példány volt. Azt megvettem egyből. Amikor gondolkoztam nem tudtam még mire fogom használni, vagy fogom-e használni egyáltalán rendesen. De azóta reggel a mobil helyett ez az első amit megemelek
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve melóban jegyzetelésre is használtam a pennel. Persze eredetileg pent sem terveztem eredetileg, de egyben volt eladó
persze lehet egy ipad 9 is adná azt ami nekem kell, de akkor valószínűleg az lenne bennem, hogy mennyivel jobb lenne egy mini 6.. így is felmerült bennem néha, hogy ha azt vettem volna olcsóbban akkor... szóval ennek a melyik jobb választás lehet, hogy soha nem lesz vége, max kevesebbet gondol rá az ember ha már az egyik megvan