Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3LL
csendes tag
Nagy dilemmában vagyok.. Már vagy 2 éve nagyon szeretnék egy ipadet, de azóta is húzom halasztom a dolgot, mert nem tudok dönteni a két véglet között. Perpill Ipad 9 vs Ipad Pro M1 11. Pénz van, de sajnálom rá. Kívánom a 120hz kijelzőt és a sztereó hangszórót. Alap tartalomfogyasztásra lenne (yt, netflix, böngészés, néha rajzolás - firkálás), semmi extra. Erre túl nagy luxus lenne a pro. 130 ezer vs 330 ezer. Semmi "szükségem" a prora, mégis folyton ott van a fejemben, hogy KELL a LEGJOBB. Félek tőle, hogy bármelyiket veszem meg, úgy is megbánom. Vagy azért, mert túl sokat költöttem egy ilyen eszközre.. vagy mert lejjebb adtam az igényt, miközben lett volna pénz a másikra. De vehetném az olcsóbbat is + a különbözetből még valamit / valamiket.. De KELL a sztereó hang. Gyakorlatilag 220 ezer forint "kidobott" pénz egy jobb kijelzőért, illetve hogy fektetett módban mindkét oldalról szóljon a hang. Luxus. De kell. De felesleges költekezés.
Ez most nem kimondott sírás akart lenni, de képtelen vagyok dönteni. A "van X napod ha online rendeled és nem tetszik" visszaküldős sztori nem érdekel.
Valaki volt hasonló helyzetben? Hogy győzte meg magát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest