- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke7
tag
Sziasztok,
Gondoltam leírom tömören a tapasztalataimat, hátha esetleg valaki hasonlón gondolkodik.
Manga olvasáshoz vettem egy Air 4-t, ami nagyon bevált, fogásra kényelmes, súlya könnyen megszokható, bár egy regényhez képest semmi.
Kijelzője nagyon jó, sebessége szintén, (korábban egy régi androidom volt ezért ahhoz nem hasonlítanám.)
Ez a méret már nagyon kényelmessé teszi képregények olvasását.
Weben olvasgatva is nagyon élvezetes mangákat olvasni, éppúgy, mint pl. cbr
fájlokat lapozgatva. Ezekre vannak elég jó appok amelyek smb eléréssel mellőzik a másolgatást. Így nekem a 64GB bőven elég.
Az Ipad 8 is megfelelő erre a célra, de nekem a lekerekített formája nem jött be és a plusz ram miatt inkább az Air melett döntöttem.
A Pro 12,9 egy fokkal jobb lenne, de egyesek szerint már az Air is luxus "csak" képregényekre és azt én is erősen annak éreztem.
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)Amúgy köszönöm az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)