Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke7
tag
Sziasztok,
lenne egy gondom az iPad Air-mel. Kibontottam és a fólia ami védte a csomagban, nyomott hagyott a kijelző két szélén. Gondolom volt rajta minimális ragasztó.
Nem tudom onnan eltávolítani.Mit lehetne ezzel kezdeni?
-
myke7
tag
Sziasztok,
Gondoltam leírom tömören a tapasztalataimat, hátha esetleg valaki hasonlón gondolkodik.
Manga olvasáshoz vettem egy Air 4-t, ami nagyon bevált, fogásra kényelmes, súlya könnyen megszokható, bár egy regényhez képest semmi.
Kijelzője nagyon jó, sebessége szintén, (korábban egy régi androidom volt ezért ahhoz nem hasonlítanám.)
Ez a méret már nagyon kényelmessé teszi képregények olvasását.
Weben olvasgatva is nagyon élvezetes mangákat olvasni, éppúgy, mint pl. cbr
fájlokat lapozgatva. Ezekre vannak elég jó appok amelyek smb eléréssel mellőzik a másolgatást. Így nekem a 64GB bőven elég.
Az Ipad 8 is megfelelő erre a célra, de nekem a lekerekített formája nem jött be és a plusz ram miatt inkább az Air melett döntöttem.
A Pro 12,9 egy fokkal jobb lenne, de egyesek szerint már az Air is luxus "csak" képregényekre és azt én is erősen annak éreztem.
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)Amúgy köszönöm az ajánlást.
-
myke7
tag
Sziasztok,
manga és képregény fogyasztáshoz melyik iPad-et ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)