Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Szüleim múlt héten jelezték, hogy karácsonyra vennének maguknak egy tabletet. Egyből mondtam, hogy először próbáljanak ki egyet, mire is használnák. Mindketten alapszintű Windowsos ismeretekkel rendelkeznek, böngészés, email, szövegszerkesztés, de azért telepíteni, filerendszert átlátni már kevésbé tudnak. Kapóra jött, hogy most indultak nyaralni, én pedig fogtam az iPad Air-emet is töltővel együtt bedugtam a kézipoggyászukba. Mindössze annyit mondtam, hogy SIM kártya nincs benne, keressenek Wi-Fit és ha bármi "gond" van nyomják meg rajta az egyetlen gombot középen. Nagyon kíváncsi vagyok mire mennek vele szinte 0 instrukcióval.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A 4 és az Air is tud keményen melegedne, szerintem nem drasztikus a különbség. (Mindegyiket használtam legalább fél évig, és most is megvannak.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már miért lenne típushiba, mikor semmilyen hátránnyal nem jár
Nem romlik el tőle semmilyen alkatrész és ugyanúgy tudod használni, mint bármelyik másik készüléket...
A 4 megjelenésének több oka is lehetett, köztük pl az összes modell lightningossá tétele. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt nem nevezném típushibának, mivel nem meghibásodás, hanem ez a "normális működés" az iPad 3-nál. Valahol le kell adni a hőt. Ráadásul tokban egyáltalán nem zavaró a melegedés.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
...és csak én leírtam legalább ötször a különféle iPad topikokban, hogy miért... Hiába, a keresés nem divat.

-
aizen92
addikt
Vicces infó: Mikor PC-re ( win8.1) dugva az írja a tablet, hogy nem tölt, valójában szerintem tölt, mert 96-ról 98-ra ment fel az akksi. Semmit nem tettem az ügy érdekében, hogy töltsön, csak rajta volt most 10-15 percet és ezt vettem észre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bicajoskema
üzenetére
Nincsenek típushibák ennél a modellnél.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bicajoskema
üzenetére
iPad 3 mindenképp jobb vétel, a sima Mini hardvere már nagyon nem naprakész és igen, az 512MB RAM nem valami sok iOS7 alá már.
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Ipad vásárláson gondolkozom. Only wifi verzión. Használt jöhet szóba kizárólag. Ipad mini illetve ipad 3 lehetne, jelen pillanatban melyik tűnik jobb vételnek? Az ipad mini 512mb os ram ja okozhat problémát 2014 ben?
Köszi -
Oldman2
nagyúr
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Az idézett cikk az iPhone-ról szól, azok a legtöbb esetben függők.
A kérdés az iPad-ra vonatkozott, azok minden esetben függetlenek.
-
h_eduka
tag
koszi szepen a valaszt

egy masik kerdes, hogy az apple hivatalos garanciajaban leejtes ellen nincs garancia igaz?
-
h_eduka
tag
hogyan lehet kideriteni, hogy egy iPad Air fuggetlen-e?
-
samgar
őstag
Kedvenc időjárás programom a weather pro, amit eddit a telon használtam. Most megvettem ipadra is, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni hol lehet hozzáadni másik várost. Hiába van mindenhol engedélyezve a helymeghatározás, Berlint mutatja alapból. Már kétszer újra is telepítettem, de nem használt.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy iPad 4-em, még iOS 6.1.2 fut rajta, amikor frissen kijött az iOS 7 nem tettem fel, mert ismerősnél néha bugos volt kicsit, most iPhone 4s-en már fent van az iOS 7, azon nagyon tetszik, így elgondolkoztam hogy feltenném az iPad-re is, de azt szeretném megkérdezni h mit kell ahhoz csinálnom/lementetnem, hogy ha esetleg nem jön be az iOS 7, akkor vissza tudjam tenni a 6.1.2-t? TinyUmbrella, meg SWHS (vagy hasonló nevű dolog), ezekről már hallottam, de nem tudom hogyan működik és hogy miként lehet visszaállítani, tud nekem ebben vki segíteni?
Köszi előre is és további szép hétvégét! -
aizen92
addikt
Retinára keresek ugyanilyen tokot. Valakinek ötlet? 10 alatt
gondolom ez nem jó a retinásra -
Ragnar95
félisten
-
-
HardRic
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Leginkább csak hardveraprón, de árgép is ad ki annyiért.http://www.argep.hu/product_2309557.html
Világgaris cuccok, szóval nem igen lehet bukni velük, de a boltok amiket én ismerek, szeretek és ajánlok az a 220volt és az Aqua. Itt picit drágábbak, viszont Magyarországra szánt termékeket árulnak, magyar leírással. Nekem jobban esne ilyen helyről venni. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
köszönöm
, akkor szept. 9-ig várok, aztán ha semmi se történik veszem a Mini Retinát/2-t.120-az korrekt ár érte?
használtan találtam 85-ért, de ugye az meg használt...
van ezeknél valami széria hiba amit figyelni kell?
-
Ragnar95
félisten
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szerintem mindenképp. A sima Miniben már a hardver sem mai csirke, illetve a kijelző sem az igazi, minden tekintetben jobb vétel a retinás.
Mondjuk mostmár mindenképp várj legalább szeptember 9-ig, hátha már most jön új modell, bár szerintem arra még pár hónapot várni kell, de 3 nap várakozást mindenképp megér a dolog. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok
megéri a felárat az iPad Mini Retina?
szerk.: iPad Mini-hez képest
-
pehaa
tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Ezekre tokeletesen megfelel az ipad 2

-
legiaap
félisten
Bakker ez ia mekkora már: [link]
Tetszik nagyon.
Ennyiért tuti vétel. -
Gadgetfan_
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Anyámnak vennék egy ilyet ajándékba. Skype, farmerama, facebook, és különféle buborékos játékokat tolja egy öreg notebookon, gondoltam ezekre jó lesz neki egy iPad2... -
pehaa
tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Februar ota hasznalom es tokeletesen megfelel netezesre, jatekra, stb. Neha belassul, akad, de ezt leszamitva meg napjainkban is helytallo!

-
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Márciusig iPad 2-t használtam, iOS 7-tel vígan működött, képernyőfelbontást éreztem egyedül gyengusnak. Tervezem, hogy anyósomnak veszek egy jó állapotú példányt levelezni, netezni, Skypera. ( és semmi bajom az anyósommal
) -
Gadgetfan_
senior tag
Használ valaki iPad 2-őt? Mennyire használható a mindennapokban, hogy muzsikál rajta az iOS7?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
+HardRic
Köszönöm Srácok!

Rávezettetek a hiba okára: a Weblock app fut nálam és egy proxyn keresztül küldi az adatokat, így tiltva a reklámokat az összes alkalmazásban (biztos szabatosabban is meg lehet ezt fogalmazni, bocs). Ha kikapcsolom a Weblockot, akkor már én is meg tudom nyitni a fenti lapokat a Safariban is.
Megoldás: ezeket az oldalakat felviszem a Weblock whitelistjára és akkor minden rendben lesz, a többi oldalon továbbra is blokkolja a reklámokat. -
Folyt: tovább próbálgattam a fenti linkeket, az Opera Mini is csak az alap "Opera Mini" módban tudja megnyitni. Ha átállítom "Opera Turbo" módra ahol már nincs adattömörítés, akkor az sem nyitja meg, azt az üzenetet kapom, hogy "nincs internetkapcsolat".
Ugye az adattömörítés az Opera szerverein történik.
Valaki írta itt korabban, hogy az összes 3rd party böngésző a Safari motorját használja. Ezek szerint a Safari motorja nem képes egy Facebook oldal megnyitására? -
Azt figyeltem meg, hogy vannak bizonyos linkek, amiket nem tudok megnyitni iPaden Safariban, azt az üzenetet kapom, hogy "A Safari nem képes az oldal megnyitására, mert a hálózati kapcsolat megszakadt."
Ezek a linkek leggyakrabban egy Facebook (pl. [link]) oldalra mutatnak, esetleg valami számomra ismeretlen (pl. [link]) képfeltöltő oldalra.
Arra már rájöttem, hogy ha PC-n akarom megnyitni ezeket, akkor semmi gond. Androidon is meg tudom nyitni Operával. De ami megdöbbentett, hogy észrevettem, hogy iPadon is meg tudom nyitni az Opera Mini böngészővel! Dolphinnal, Safarival nem.
Miért van ez, tudja valaki? Nincs FB-m, ha ez számít valamit.
-
StLui
veterán
Az elsőt (40MB) megnyitottam simán a OneDrive appal, közben rájöttem, jobb ha iBooksban nyitom meg, mert akkor letölti, nem kell várnom, meg könyvjelző, meg ilyenek, és minden ok volt. Ezt viszont (200MB) se így se úgy nem nyitja meg. Sőt most már OneDrive appban nem tudok jobb alul a 3 pöttyre kattintani, mert kiugrik az appból közben.
-
StLui
veterán
200MB-os pdf-et szeretnék megnyitni OneDrive-ból iPadAir-en, nem tudja megnyitni, kiugrik az appból, első próbálta, letöltötte látszólag a 200MB-ot és utána ugrott ki, azóta egyből.
A 40MB-osat megnyitja, mi lehet a gond? PC-n megnyitom, nincs vele gond. -
erdoke
titán
-
aizen92
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
chrome nem szokot.... Tudom, hogy sovány vigasz! Csak megjegyeztem.
1G Minin "folyamatosan" -
weinmaker
őstag
Safari összeomlásos kérdésemre senki?
-
Süvi
őstag
-
samgar
őstag
Szeretném legálisan használni az office-t az ipadon, mi a teendőm és mibe fáj az alap verzió?

-
samgar
őstag
Létezik olyan tweak, ami lezárja a képernyőt, mikor nem kap fényt a fényérzékelő? Jb-s is lehet.
-
z67
őstag
-
weinmaker
őstag
Nektek nem omlik össze a safari? Nálam mostanában elég könnyen, ha a facebook meg van nyitva.
-
samgar
őstag
Most vettem észre. Az ipad notebookra dugra nem tölt?

-
samgar
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Szia!
Sajnos nem ez az, tudom elég hülye kérdés volt, próbálom megkeresni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Pörgesd át az appstore-ban a jegyzet alkalmazásokat, lehet, hogy képről ráismersz. Így lehetetlenség megmondani, esetleg ez az Opus?
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy ipad minit. Jóval korábban, talán tavaly valamikor láttam egy nagyon szép alkalmazást (talán szifonon?) ami szinte teljesen úgy nézett ki, mint Filofaxok. Nem tudja véletlenül valaki mi lehet a neve?

-
aizen92
addikt
IPadhez milyen controllert ajánlotok?
(jB decemberig még nem opció )
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is lassan rendeznem kéne a dolgaimat, mert már azt sem tudom mennyit fizetek ki ilyenekre, ideje lenne racionalizálni. Van egy hitelkártyám amit csak erre tartok, iTunes, appstore vásárlásokra, tárhely bérletekre, online pókerre, stb... és csak öntöm bele a pénzt havonta.

-
StLui
veterán
Na megnéztem, biztos klassz ahogy rendszerez akinek ez kell, de kapásból 25eFt évente minimum ami nekem kellene (60Gb fénykép 2004 óta, és 25GB videó, mondjuk ezt nem töltöttem fel sehova). és bizony ezt havonta is bőven el lehet költeni csak ilyen webes cuccokra ha mindenre előfizetnék ami épp megtetszik. Picasa-val végigmentem 2-3 éve az arcfelismerésen, hát nem volt túl hatékony, gondolom azóta javult, vagy nem, iszonyat meló volt és végül kukában végezte. Kíváncsi vagyok ez milyen hatékonysággal ismer fel egy-egy arcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem romlik el tőle semmilyen alkatrész és ugyanúgy tudod használni, mint bármelyik másik készüléket...
Nincs köze a függőséghez, ha a Telekomnál veszed, köthetsz rá biztosítást.

gondolom ez nem jó a retinásra
De ettől még mint írtam, megbízható boltból venném énis, viszont valószínűleg ezzel nem nyerünk semmit, mert semmivel nem rosszabb vagy rizikósabb az sem, amit máshonnan hoznak be nem hivatalosan.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)