Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy iPad 4-em, még iOS 6.1.2 fut rajta, amikor frissen kijött az iOS 7 nem tettem fel, mert ismerősnél néha bugos volt kicsit, most iPhone 4s-en már fent van az iOS 7, azon nagyon tetszik, így elgondolkoztam hogy feltenném az iPad-re is, de azt szeretném megkérdezni h mit kell ahhoz csinálnom/lementetnem, hogy ha esetleg nem jön be az iOS 7, akkor vissza tudjam tenni a 6.1.2-t? TinyUmbrella, meg SWHS (vagy hasonló nevű dolog), ezekről már hallottam, de nem tudom hogyan működik és hogy miként lehet visszaállítani, tud nekem ebben vki segíteni?
Köszi előre is és további szép hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest