Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Mindegyiket tapasztaltam már. Várom a kövi IOS-t, hátha javít rajta.
-
joey04
titán
válasz
runner 125
üzenetére
összeomlás nincs, újratöltés van. (Air)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Üdv a klubban, mindenkinél ilyen. A Safari sajnos rosszul gazdálkodik a memóriával. Lehet benne 256, 512, vagy 1 giga ram, ez mindig ujratölt. Én konkrétan emiatt cseréltem le az ipad 2-t air-re, mert azt gondoltam a dupla rammal majd nem csinálja ezt. Hát de.
Droidon a chrome még akkor is megjegyzi az utolsó betöltött oldalt ha a készüléket újraindítjuk. Szőröstöl bőröstöl, tehát az addig beírt hsz-estől együtt -
runner 125
nagyúr
Hi,
Tapasztalt mar valaki olyat, h ha meg van nyitva jo pár lap Safariban, s pl. lap betoltese közben (mondjuk index.hu) gyorsan belegorget, egyszerűen összeomlik a Safari? Elfeketedik kb fel másodpercre a kép es az iOS fokepernyoje jelenik meg.
Ezt követően ugyanúgy vissza tudok menni, nem zárja be a bongeszot, de na, azert ilyet ne csináljon.
Retina Mini, 7.1.1Jah es igen, a másik. Elkezdek írni egy posztot ide, de felbehagyom, atnezek másik oldalra mondjuk. Ha, pár perc múlva visszamegyek eltűnik a francba az egész eddigi leírt tartalom. Ahogy megfigyeltem folyton ujratolti az adott oldalt, ha a megnyitottak között mozgok. Ez így fassag számomra, valahogy tudom deaktivalni?
Tegnap este mérgemben leszedtem a Chrome-ot, ott meg a konyvjelzok több lepeses elérése nem tetszik. A Safari gyorsgombja sokkal jobb.
Köszi.
-
Ragnar95
félisten
-
polonic
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
Egyszerűen nincs rá szükségem. A tablet az a készülék, ami egyszerűen nem kell nekem.
Túl sok eszközöm van. Egy privát, egy céges telefon, egy céges laptop, egy asztali gép. Mióta a céges dolgok megvannak, hozzá sem nyúlok a tabhoz. Inkább a laptopot veszem az ölembe ha ledöglöm az ágyra, mint a tabot. Kényelmesebb. -
Chereiose
addikt
Szerintetek èrdemes Ipad Air-t venni, vagy várjam meg a következőt ès ősszel vegyem az újat? Kíváncsi leszek az újra, a bemutatóig mindenkèppen várok, aztán eldől, èr-e annyival többet.
-
polonic
félisten
Eladas elott mit is kell atallitani, hogy a vevonek ne legyen problemaja az aktivalassal? Nagyon nem emlekszem mar.
-
weinmaker
őstag
Közben utána olvastam a dolognak, és azt írják, hogy a jailbreak megoldja ezt a problémát. Vagyis ha jailbreakeled a készüléket, és felteszel egy csomagot, akkor ki tudod kapcsolni ez a kábel azonosító funkciót, és megy minden kábel szépen. Most agyalok, hogy mi legyen. Kínlódjak a jailbreakkel, játszak az utángyártott kábellel, vagy vegyem meg azt a nyomorult eredeti kábelt
. -
Ragnar95
félisten
válasz
weinmaker
üzenetére
Már leírtuk, hogy ez miért van. Lehet ezt ígyis látni, de érthető teljes mértékben az Apple részéről ez a hozzáállás.
Mindenkinek a saját pénztárcája, de nem értem, hogyha ennyire fontos, miért kell azt a kevesebb, mint 9k-t sajnálni egy kábelre a készülék 100k fölötti ára mellett, főleg, hogy gondolom a szintetizátor, amihez kell is legalább ennyibe került, ha nem többe... -
Bodz
nagyúr
Azért vigyázz, mert még a Belkint is hamisítják...
Én 4700-ért vettem 2 darabot, több százezer pozítv értékeléses angol eladótól régebben, de most hirtelen nem találom.weinmaker: Elolvastam már az elejétől a problémád...
Igen, neked gyári cck kéne. USB DAC nálam is csak és kizárólag ezzel működik. -
Ragnar95
félisten
Ez is szinte tuti,h kamu, mert ez a gyártó nem árul egyetlen terméket sem az Apple Store-ban, ami elég gyanús, hiszen az Apple Certified minősítéssel rendelkezők mind árulnak...

Bodz: természetesen maguknak is jót tesznek ezzel, de ez érthető is, hiszen kapitalista világban élünk...Az a baj,h a Belkin sem sokkal olcsóbb, főleg, mivel itthon nem nagyon forgalmazzák. Legalábbis én 10centis kábelt néztem tőlük, mert csak ők gyártanak hivatalosan, utángyártottakkal meg befürödtem már párszor. -
Sonja
nagyúr
Ezek egyike sem Certified. Ez Cerified, de már drágább is.
-
weinmaker
őstag
Ilyen kábel kell: http://store.apple.com/hu/product/MD821ZM/A/lightning–usb-kameracsatlakozó
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! Most pont működött, úgy hogy szerencsére sikerült egy részét felvenni amit akartam, de lehet, hogy az lesz a vége, hogy veszek egy eredeti kábel, de azért bekaphatják ezt a korlátozást.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem vindowshoz csatlakozom, hanem egy focusrite külső usb-s hangkártyához, amihez a szinti is van kötve (core audio kompatibilis), és minden működött jól, amíg nem frissítettek, most meg egyszer működik, egyszer nem. Most leginkább nem. Rohadt bosszantó, és vennék föl egy számot. Nem igaz, hogy erre nincs valami megoldás.
-
weinmaker
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Utángyártott, mert egy nyamvadék usb kábelért nem fogok tízezret fizetni. Amúgy egy darabig tökéletesen ment, aztán asszem volt egy frissítés, és azóta szarakodik, de rohadt idegesítő.
-
Tua
tag
válasz
weinmaker
üzenetére
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és a következő lenne a kérdésem: érdemes várnom az iPad Mini 3-ra (a pletykák szerint novemberben érkezik, nagyjából a jelenlegi árán) vagy vegyek meg most egy Mini 2-t? Pletykálják, hogy az utód vékonyabb lesz, meg Touch ID, stb, de ezek a dolgok annyira nem hatottak meg eddig.
Üdv, Ádám
-
weinmaker
őstag
Tudtok arra valami megoldást, hogy az eddig jól működő kábelemre, most folyamatosan kiírja, hogy ez a kábel nem támogatott, és lehet, hogy nem fog jól működni? Most egyszer működik, sokszor meg nem, és nem tudom a szintit rákötni. Eléggé ideges vagyok.

-
StLui
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Kár mert nem szeretnék plussz helyet foglalni, illetve eleve duplázni nem szeretném a képeket, de lehet az lesz végül, de ahoz válogatni kell, már bőven 50GB felett járok, ezért szeretném kedvencekre szűrni, mert nyilván nagyrésze nem olyan amit napi szinten nézegetni akarok

-
StLui
veterán
"A Képkeret funkció elindítása: Nyomja meg az Altatás/Ébresztés gombot az iPad készülék
zárolásához, nyomja meg újra a képernyő bekapcsolásához, majd koppintson a szimbólumra."A szimbólum egy virág lenne, de nekem ilyen nem jeleneik meg. Lehet az a gond, hogy a Foto appon keresztül nincsenek képek, mivel iPad-del nem fotózom, csak a OneDrive-on vannak képeim?
Akkor ezek szerint nem is lehet csak a Fotók appa alá betöltött épeket megjeleníteni? -
-
StLui
veterán
Használnátok iPad-et digitális képkeretnek amikor épp nem használjátok, vagy luxus fölöslegesen futtatni naponta több órát?
Ha igen, hogyan csinálnátok?Legjobb lenne nekem OneDrive-ról szedett képekkel. Csak ott meg nem jöttem rá, hogyan lehet kedvenceknek megjelölni képeket, és csak azokat lejátszani. van egy kedvencek mappa, de nekem dátum alapján vannak a képek mappázva, nem szeretném duplázni sem őket, sem kiszedni és átrakni.
-
polonic
félisten
A szolgáltatónál vett ipadek nem függőek, ha jól tudom. Igaz?
-
llaszlo
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Hogy ezt miért nem gyártják a régebbi típusokhoz?
Pedig bőven van még iPad 2-3-4. Vagy legalábbis itt nem kapni. -
_Csaba_
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ez tényleg jó ár-érték arányú tok. Lehet én is megvizsgálom..

-
Ragnar95
félisten
Véletlenül nem volt rajta JB? Ha volt, akkor egy életre megtanultad remélem, hogy nem szabad full resetet nyomni a készüléken JB esetén, csak iTunesban restore-t, mert különben nem tud bebootolni a készülék.
Kösd gépre az iPadet és próbálj meg DFU-ban/recoveryben restore-olni. -
runner 125
nagyúr
Tok téma:
Ma jött meg a rMini-mhez a Tucano Folio Case tokom. Videó.
Elképesztően jó minőség, és ezért a pénzért egyenesen ajándék. Baromi vékony, mágneszáras, védi az egész készüléket, mindemellett kitámasztható és a legfőbb dolog, h tized mm pontos a műanyag tartó, amibe belepattan a készülék. Soha nem volt jó tapasztalatom a belepattintós tokokkal, mindig aprót mozgott benne, vagy éppen annyira nyers és éles anyagú volt, h egyszerre lepattant a festék vagy megkarcolta. Noh itt ez abszolút meg van oldva.
Részemről ajánlva, csalódásmentes, főleg h majd' negyed annyit, mint a gyári Smart Case.

-
WuuWuu
tag
ssziasztok lenne egy égeto problemam.
ipaden nyomtam egy gyari visszaallitast.
viszont fel oraja csak tolt es semmi sem tortenik a gep meg nem ismeri fol. mit kell tenni ilyenkor? -
StLui
veterán
Na mentem tokot venni, Corvin-ba, de melyikbe? Plázába egy bolt árult 2db nem air-hez való volt, de a két hölgynek fogalma sem volt mi az az air, mondták csak tablethez van
Áruház (Blaha) helyén pedig nem árultak ilyesmit, ezt jól körbejártam. Westend iStyle-ban meglestem mi van, ha már arra is jártam, az Ozaki NewYork-osnak nem bírtam ellenállni, tulajdonképpen nagyon tetszett szinte az összes városos, 15eFt volt. Ahoz képest, hogy az első terv kínából rendelés volt 10-15usd-ért, upsz 
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Nem panaszkodott senki sem akadozásra a betáknál, így nem valószínű, hogy a véglegessel ilyen gond lenne...
De tök fölösleges egyelőre ezen lovagolni, az új iPhone-ra nemsokára úgyis fény derül és ha az megkapja a 2GB RAMot, akkor 99%, hogy az új iPad is megkapja majd. -
törölt tag
Elvileg 2GM RAM lesz az Air 2-ben. Forrás: pc world. [link]
A váltás sokak szerint már csak az iOS 8 igényei miatt is időszerű, így a TechNews beszámolója valószínűnek tűnik.
Akkor a sima Air-en akadni fog vagy mi?! Mert rögvest eldobom az agyam.
-
Oldman2
nagyúr
Egy Podcastban hallottam nemrég, hogy az iBooks segítségével fel lehet olvastatni E-book -okat.
Hogyan?Nem találok benne ilyen funkciót sehol.
:-( -
válasz
Ragnar95
üzenetére
erre elfelejtettem reagálni. köszi, hogy ajánlottad, nagyon remek szótár app
és tudja is amit én kerestem. nem azt szerettem volna, hoy "beépüljön" más appokba, hanem, hogy lehessen különálló word listeket összehozni, mondjuk tematika szerint. és ez biza tudja. ráadásul kimenti cvs-be vagy pdf-be is, így nagyon kényelmes vele a szótanulás
tényleg még egyszer köszönöm! -
gbela
senior tag
Sziasztok,
iPad 1-hez melyik a legjobb videolejátszó? A lényeg az lenne hogy ne kelljen konvertálgatni, csak simán lejátszon bármilyen ismert formátumot, mint a VLC. Elsőre azt ajánlottam (mármint VLCt) ismerősnek aki analfabéta és segítséget kért, aztán kiderült az már iPad 1-en nem megy, mert ott még ios5 van. Valaki esetleg konkrét tapasztalattal tud egy jó lejátszót ajánlani? Köszi. -
lacy86
addikt
Ismet En!

Ha a telomon megosztom a mobilnetet akkor egy sima wifis Air-rel tudok majd csatlakozni?!
( ha lama kerdes akkor sorry
) -
erdoke
titán
Több authenticator app is van, ami működik, de nem mindenhol. Az egyik Live/Outlook címemen nekem is be van kapcsolva a két lépcső, és az online fiókból kellett valami kód a jelszó helyett. Azóta működik. Mivel az invitelest is ide soroltad, illetve nem írtad, hogy aktív a két lépcsős azonosítás, nem ugrott be, hogy ez lehet mögötte.
-
StLui
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ok, köszi neked is, bandus-nak is!

Közben megoldódott félig-meddig az outlook-os email problémám is, egy olyan címmel amin nincs kétlépcsős bejelentkezés, simán beléptem, tehát valahol ott lesz a bibi.
Az inviteles pedig csak Apple ID-nek van beállítva ha jól gondolom, emailként külön be kéne állítani, de az nem kell úgysem. -
Ragnar95
félisten
Azon kívül, hogy esetleg gyengébb minőségű, nem valószínű, hogy elhasználódna túl gyorsan, viszont ami még gond lehet, hogy a mágnes nem működik jól benne, régebben voltak ilyen problémák és így az automatikus ébresztés/altatás nem megy megfelelően vele.
Viszont ha már utángyártott tok, ha nem sürgősen kell, semmiképp nem vennék itthon, mivel minden eladó ugyanúgy ebayről szerzi be őket, csak szép kis hasznot rápakolnak, ergo jóval olcsóbban be lehet szerezni ezeket bárkinek. -
-
Oldman2
nagyúr
Én itt veszek rövidesen egy iPAD Air Smart Case -t.
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Na még egy utolsó kérdés azután feladom:
Otthon használnám iPad air-t leginkább, milyen tokot ajánlanátok, elegánsabb, max 10eft, skype, fényképnézegetéshez, asztalon meredekebb dőlésszögbe is lehessen állítani. -
StLui
veterán
Levelezésem viszont továbbra sem működik, sem az apple id-hez használt régi invitel.hu-s címem nem megy a mail app-ban, sem az outlook.com-os
Beélépek a Mail appba: "A levelek nem elérhetők, aszerverhez történő kapcsolódás sikertelen". Leokézom, bal felül visszanyíl, mert üres az oldal, itt bal oldali hasáb "Fiókok, Szerkesztés" ezek alatt csak Bejövő és VIP mappa látható, ha rájuk lépek üresek, illetve a legelső hibaüzenet jön. Szerkestésre klikkelek, kijön egy Postafiók hozzáadása menü, csak egy üres bal oldali hasáb lesz "Fiókok", ez feketével, és Kész, ez kékkel, csak a készre tudok klikkelni, ekkor visszalép, alul "Új postafiók", ráklikkelek, Előjön egy sor ahova "Név" van halványan, tehát valamilyen nevet kéne beírnom, alatt pedig "POSTAFIÓK-HELYSZÍN" az alatt "Outlook" ha ebbe belépek, megint csak annyi lesz: Outlook és kipipálva, pipát sem tudom törölni
Bemegyek a Beállításokba, iCloud, Fiók xxx@invitel.hu, ráklikkelek, itt nem látok beállítani valót
bemegyek a Beállítások, Mail Kontaktok Naptárak, Fiókok: itt látom, hogy iCloud és abban az inviteles cím, de nincs mit beállítani, és alatta az Outlook, ott be van állítva már nem dob hibaüzenetet.Szóval egyszerűen nem tudom mit kéne nézegetnem még

-
StLui
veterán
Itt ezt írja: Ha „A fiókinformációk nem ellenőrizhetők vissza” üzenet jelenik meg, győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg az e-mail címet és a jelszót.
De már többször ellenőriztem, pc direkt újra beléptem, stimmel. Hogyan tovább?
-
StLui
veterán
Outlook.com fiókot próbálok hozzáadni, elsődleges egy másik cím. De nem fogadja el, nem visszaellenőrizhető, vagy nem jó a jelszó hibaüzenetet kapok, de megnéztem pc-n, kipróbáltam és jó a jelszó. Mi lehet a gond? xxx@windowslive.com a címem
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen széket vegyek?
- Filmvilág
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért a napok óta erős túlzás, mert tegnap délután írtam róla, és most is csak viccből, de igérem nem teszem.

olyan amilyet linkeltem? nem akarom elhinni, mert annyiért nyilván megveszem.
Igen, neked gyári cck kéne. USB DAC nálam is csak és kizárólag ezzel működik.
és tudja is amit én kerestem. nem azt szerettem volna, hoy "beépüljön" más appokba, hanem, hogy lehessen különálló word listeket összehozni, mondjuk tematika szerint. és ez biza tudja. ráadásul kimenti cvs-be vagy pdf-be is, így nagyon kényelmes vele a szótanulás