- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
-
erdoke
titán
válasz
llaszlo #2219 üzenetére
Nekem van háromféle is, de régen vettem őket, linket most nem tudok adni. Szerintem egy gyors keresés fog adni találatokat.
Az egyik egy henger, aminek az alján ki lehet tolni 4-féle csatlakozót (US, EU, UK, plusz valami ferde), és a tetejébe szintén ezek mennek. Egy biztosíték van még benne, illetve a tetejére illeszthető egy USB kimenet es kupák is.
A másik egy lapos cucc, aminek az aljából kihajtható US/EU dugó, a tetejébe pedig bedugható vagy 4-féle.
A harmadik egy tök egyszerű dugalj átalakító, csak US-EU.
Mindhárom működik. -
runner 125
nagyúr
válasz
llaszlo #1495 üzenetére
Ah így világos köszi.
Más. Arra nincs valamilyen egyszerűbb opció, h ha pl ide fórumba be van illesztve egy fotó (pl. Kepfeltoltes.hu-rol) direktbe, akkor gyorsan meg tudjam nyitni új lapon? Egyelőre csak úgy sikerült h hosszan ranyomtam a képre, másolás, majd új lapon beillesztettem a linket.
Köszi. -
-
boost
veterán
-
TXT
őstag
Igazad van, elirtam, termeszetesen RAM akart lenni.
Hogy minek? Hat csak azert, mert a gepem naponta legalabb 10-15x kidob kezdokepernyore (ha nem tobbszor), akar alkalmazast vagy akar bongeszot hasznalok. A diagnosztikaban megneztem es a leggyakoribb hibaleiras "LowMemory...." Hat ezert!
Erre itt azt irtak azon tul, hogy "az iPad nem arra valo, hogy sok oldal meg legyen nyitva..." (WTF???), probaljak mas bongeszot a Safari helyett, ott ezt nem csinalja! Probaltam, amit ajanlottak (Mercury), de ugyanezt csinalja ha mar 4 vagy 5 lap meg van nyitva. De ugyanigy kidob egy ido utan, amikor minden alkalmazas be van zarva csak a "Boom Beach" fut.
Csipen ezt a Mini Retina-t, de ez kib@szott idegesito! -
DopeBob
addikt
Az Air is 130 így
-
jozsi252
veterán
Közbe észrevettem hogyha egy adott oldalra megyek, amin megjelennek a fekete vonalak, majd utána más oldalra, akkor ott is megmaradnak.
Ezen az adott oldalon Flash videók vannak. Szóval lehet ez áll a dolog hátterében. Más böngészőben nincs, de ott meg sem jelennek a videók ezen az oldalon.
Ha erre az oldalra nem megyek rá, akkor a vonalak sem jelennek meg. Szóval akkor a flash okozhatott ilyet.
-
Eddig mindent megkaptam az aliexpressről amit rendeltem, ott is van garancia arra, ha nem érkezne meg a csomagod. A szállítási idő a gyakorlatban kb. 30-35 nap!
Rendeltem eredeti VW alkatrészt is, és tényleg eredeti volt. Eredeti Apple tokot viszont ne ott keress#679: szomorú és elvileg nem is volt olcsó vagy gagyi :-(
#681: nem tudom, most itthon vettem egy Skech-t. De úgy rémlik, hogy jók a vásárlói vélemények. Vettem már 1350 Ft-ért teljesen elfogadható minőségűt.
-
Én mikroszálast vennék. Az hogy bepattintós (piros) vagy becsúsztatós (fekete), ízlés kérdése, előbbit én jobban szeretem, nem takarja el az iPad szép keretét. Több ezer ajánlatot találsz itt, vagy az ebayen.
Ez pl. az eredeti koppintása.
Talán jobb ha mikroszálas a hátlapnál is, bár nekem már volt béleletlen (olcsó is és drágább is) és azok sem karcolták össze. A béleltnek viszont jelentősebb a súlya. Itthon is találsz márkás tokot jó áron, csak keresni kell (pl. Moshi, Ozaki, Skech, macally, stb.). A bepattintósba tisztán tedd bele és akkor nincs gond, esetleg tegyél fóliát a hátlapra (gazdaságos megoldás: ragassz celluxot az alumínium rész hajlataira).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest