Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap megvettem a 2018-as ipadet. Féltem a 4:3-as képaránytól, de eddig tetszik, csak még szokni kell, elsőre nagyon elveszett voltam a megszokott androidos gombok nélkül
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.A pencillel élmény írni, az viszont elég komoly csalódás, hogy 33 ezerért adtak gyakorlatilag egy műanyag botot, az aljára valami gumiszerű izé (mi a grip magyarul) illetve egy csiptető(?) a tetejére igazán elférne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.