Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap megvettem a 2018-as ipadet. Féltem a 4:3-as képaránytól, de eddig tetszik, csak még szokni kell, elsőre nagyon elveszett voltam a megszokott androidos gombok nélkül
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.A pencillel élmény írni, az viszont elég komoly csalódás, hogy 33 ezerért adtak gyakorlatilag egy műanyag botot, az aljára valami gumiszerű izé (mi a grip magyarul) illetve egy csiptető(?) a tetejére igazán elférne..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.