Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ipad 2017em van, más esetleg nem vette azt észre, hogy az appok mostanában jobban eszik az akkut?
Amikre gondolok, az youtube, safari, fb, messenger, viber(ez nemannyira).iOS 11.0kor csatlakoztam a táborba, utána egészen kb az utóbbi 2 hétig ámultam béámultm, hogy nyüstöltem ezerrel a tabletet és kihúzott egy majd teljes hetet a kezeim alatt. Most meg nagyon max 4 nap. és annyira nem nyúzom már, hisz már "nem újdonság". Amit megnéztem, kezeltem az alkalmazásokat a beállításokban, megnéztem hogy minden használt alkalmazás már ios 11 ready-e. újratelepítettem az alkalmazásokat, de valahogy megcsappant a szufla benne :/ valakinek van javaslata, észrevétele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest