- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Netfone
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Az Opel Astra fedélzeti rendszere
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ipad 2017em van, más esetleg nem vette azt észre, hogy az appok mostanában jobban eszik az akkut?
Amikre gondolok, az youtube, safari, fb, messenger, viber(ez nemannyira).iOS 11.0kor csatlakoztam a táborba, utána egészen kb az utóbbi 2 hétig ámultam béámultm, hogy nyüstöltem ezerrel a tabletet és kihúzott egy majd teljes hetet a kezeim alatt. Most meg nagyon max 4 nap. és annyira nem nyúzom már, hisz már "nem újdonság". Amit megnéztem, kezeltem az alkalmazásokat a beállításokban, megnéztem hogy minden használt alkalmazás már ios 11 ready-e. újratelepítettem az alkalmazásokat, de valahogy megcsappant a szufla benne :/ valakinek van javaslata, észrevétele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest