- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ipad 2017em van, más esetleg nem vette azt észre, hogy az appok mostanában jobban eszik az akkut?
Amikre gondolok, az youtube, safari, fb, messenger, viber(ez nemannyira).iOS 11.0kor csatlakoztam a táborba, utána egészen kb az utóbbi 2 hétig ámultam béámultm, hogy nyüstöltem ezerrel a tabletet és kihúzott egy majd teljes hetet a kezeim alatt. Most meg nagyon max 4 nap. és annyira nem nyúzom már, hisz már "nem újdonság". Amit megnéztem, kezeltem az alkalmazásokat a beállításokban, megnéztem hogy minden használt alkalmazás már ios 11 ready-e. újratelepítettem az alkalmazásokat, de valahogy megcsappant a szufla benne :/ valakinek van javaslata, észrevétele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest