Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a Solana új Web3 telefonja, a Seeker
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ezt ezer éve Magyarósi Csaba is mutatta úgy emlékszem, ezek szerint azóta sem sikerült megoldani az Ápölnek

Más téma:
Figyelem a topikot, volt erre már pár hsz, Hogy valamiért egyrészt nem akar elfordulni néha néha az ipad 2017 kezelőfelülete. Ha " újra" vissza és elforgatom nnan már jó, vagy ha el/vissza lépek a docktól/vezérlőcenterből, akkor is. Javaslat volt, hogy ami nem ios 11re frissíttt app, azt töröljük. Most ezt megcsináltam de azóta is csinálja sajna... Egyébként nekem az csak egy adblocker volt, amit régen frissítettek. Azt most lecseréltem egy másikra. Van esetleg valakinek ötlete még, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Első Almás termékem, kicsit zokon veszem, hogy végigfrissítgetve 10.akármiről azonnal 11.0-ra majd onnan a legfrissebbig sem javult meg a dolog.. Vagy van valami diagnosztikai program ilyesmikre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest