Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ezt ezer éve Magyarósi Csaba is mutatta úgy emlékszem, ezek szerint azóta sem sikerült megoldani az Ápölnek

Más téma:
Figyelem a topikot, volt erre már pár hsz, Hogy valamiért egyrészt nem akar elfordulni néha néha az ipad 2017 kezelőfelülete. Ha " újra" vissza és elforgatom nnan már jó, vagy ha el/vissza lépek a docktól/vezérlőcenterből, akkor is. Javaslat volt, hogy ami nem ios 11re frissíttt app, azt töröljük. Most ezt megcsináltam de azóta is csinálja sajna... Egyébként nekem az csak egy adblocker volt, amit régen frissítettek. Azt most lecseréltem egy másikra. Van esetleg valakinek ötlete még, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Első Almás termékem, kicsit zokon veszem, hogy végigfrissítgetve 10.akármiről azonnal 11.0-ra majd onnan a legfrissebbig sem javult meg a dolog.. Vagy van valami diagnosztikai program ilyesmikre?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest