- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz univerzita #19551 üzenetére
Magát a .torrent filet nem engedi.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Windowsos fronton láttam főnökömnél tableten, hogy van ez a Nebo, jegyzetelő alkalmazás. Azt szeretném kérdezni, hogy ipad 2017-re van olyan, amely funkciójában képes arra, mint winen a Nebo, hogy kézzel írok, kattintok és átalakítja rendes szövegre? az ios nebo az csak apple pencillel működik így az kilőve teljesen. Vagy ha nem egészen így de komprumisszumokkal van olyan dolog ami képes ilyesmire akkor szívesen veszem az ajánlásokat. Ami még abba különösen tetszik, az a folyamat ábra kezelés, átalakítás.
Valamint van információ filozofálgatás, elgondolás, hogy mondják ezt a közös appstoret? Arra gondolok ezalatt, hogy várható 1-2 éven belül hogy totál közös kódon alapuljanak az appok? Vagy mi a rákfenéje annak, hogy instagram snapchat, és társai, meg amazfit watch amiket én néztem, csak telóra érhető el. Nagy megerőltetés responsive-re tenni a dolgokat ios-on? Kicsit bevagyok erre a részére rágva, mert egy csúcskategóriás terméknél a top alkalmazások közül néhány olyan, hogy nesze 1xes 2xes nagyításban toljad a zájped közepén Várható szerintetek előrelépés? Vagy mi a véleményetek?
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában, kb. 11.2 vagy 3 óta sokszor eltűnik a dock vagy elcsúszik és csak h&p-vel javul meg , 11.2.5 ,9.7 pro, másnál is jelentkezik? -
Ragnar95
félisten
válasz kkdesign #19557 üzenetére
Mióta megjelent az iPad, azóta az iOS AppStore-ban találhatóak meg az iPades alkalmazások is ugyanúgy, mint az iPhone-osak, sosem volt külön store a két eszköz számára, hiszen ugyanaz az oprendszer fut rajtuk.
A fejlesztőknek már jó ideje adott minden eszköz az univerzális appok elkészítésére, ha ezekkel nem élnek az már az ő hibájuk, ezzel az Apple oldaláról nehéz mit kezdeni - persze kötelezővé lehetne tenni az univerzális appokat, csak kérdés hogy ez mennyire sülne el visszafele, mennyi fejlesztő nem készítene inkább iPhone appot sem, mert nincs erőforrása külön iPadre is optimalizálni vagy mennyi app lenne, ahol megkapjuk iPadre is 1:1-ben az iPhone-os appot mindenféle változtatások nélkül, csak a kijelzőméretre skálázva a UI-t -.
Nem várható nagyobb nyomás az Apple oldaláról a fent leírtak miatt, illetve mivel a kezdetek óta így működik már ez, semmi jel nem utal rá, hogy az Apple-nek problémája lenne a fejlesztő lassú reagálásával az új termékekre, ld. iPhone X, illetve 10.5 iPad Pro-ra való app frissítések.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Másnak sem frissíti az appokat automatikusan a store? Arra lettem figyelmes, és ez a régi iphoneomnál is így volt, hogy bár kiírja hány update van nem tölti le automatikusan.
Erre van megoldás? Be van állítva a beállításoknál minden, ami a letöltésekre vonatkozik az Apps alkalmazásnak.
Köszi!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
galaxys80
veterán
Vett már valaki ilyen [link] vagy ehhez hasonló fejtámlás tartót? Mennyire lehetnek ezek stabilak?
-
őstag
válasz galaxys80 #19569 üzenetére
Ha betetted volna a kosárba mindent látnál, de megtettem helyetted. Ha csak ezt rendeled, akkor a posta 3,99 euro, összesen 15,84 tehát kb. 5.000 forint (pay in EUR-t kell választani, mert ők rosszul váltják).
39 euro feletti vásárlást ingyen szállít ki az amazon.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Erre esetleg valaki?
Vagy hasonlo ket fejtamla koze szerelheto vagy egyik tamlara szerelheto de kozepre belogo tartot valaki hasznalt már?Az elozo hsz ekben egy tamlara szerelhetokrol olvasok de nalunk ket gyereknek szolgaltatnam valahogy kozeprol a musort.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Ipad mini 2 retina készüléket..
Ez az első Apple, eddig droidot használtam.
Azt szeretném megkérdezni, hogy különböző fájlokat (Word, Excel, Ppt. stb.) mivel lehet rátenni az ipadra? (e-mai, icloud stb. nélkül)Továbbá van arra lehetőség, hogy egy komplett mappa tartalmát másoljam a gépre, hogy ne keljen egyenként fel tenni rá?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Süvi
őstag
válasz excalibur36 #19573 üzenetére
Documents alkalmazást javaslom, több felhővel össze lehet szinkronizálni.
Teljes mappákat, mapparendszereket tud szinkroniázni.
Nekem azon keresztül vannak a Onedrive fiókok, a Google Drive fiókom bizonyos mappái stb.
Pont ugyan úgy látom a mappákat (az összeszinkronizált, mentett mappák esetében), file-okat, mint a PC-n. -
talamasca
senior tag
válasz Whynot? #19579 üzenetére
Igen, az androidhoz képest itt a zártság és biztonság dominál.
Cserébe néha nagyon nyakatekert megoldások vannak.Sokkal egyszerűbb lenne, ha a Safari is engedne letölteni egy helyre, ahonnét nem kell "átmásolni" a használandó alkalmazásba, hanem onnan nyitná meg.
Mindegy, régen még ez sem volt, csak JB révén. 😆
“Black as midnight on a moonless night.”
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Ipadra szeretnék alkalmazást, ami enged egy olyan mappát létrehozni, amibe bele tudom tenni a közösségi appokat (messenger, viber stb.), és jelszóval/fingerprint tudom vele a mappát ellátni. Tehát azt akarom elérni, hogy csak akkor lehessen azokat megnyitni, ha valaki belép a jelszóval/fingerprinttel védett mappába.
Van ilyen? Jó a fizetős is.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
silentkiller
senior tag
válasz drzozo #19581 üzenetére
Én erre Utiful-t használok, gyakorlatilag az egyetlen amivel nemcsak másolni, hanem mozgatni is lehet a camera roll képeit egy tetszőleges mappába. Maga az app is jelszó/ujjlenyomat védett. Most már iCloud backup-ot is ad, így még biztonságosabb a használata hosszú távon.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
pescara
aktív tag
Hali! Jartatok mar ugy, hogy magatol kikapcsol az ipad? Elojott az alma logo es ujraindult magatol.
-
pescara
aktív tag
válasz sebgutkopf #19586 üzenetére
Eddig en se, csak egyszer csinalta. Tegnap frissitettem a softvert az utolsora, lehet, hogy ahhoz van koze.
-
pescara
aktív tag
válasz sebgutkopf #19590 üzenetére
4 honapos, de azota nem csinalta ujra, ugyhogy felejtheto.
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
Az említett hibát jeleztem a twitteren a supportnak. Csináltak egy ügyfélszámot,majd ezzel a magyar ügyfélszolgálaton keresztül valami magasabb szintre navigáltak ahonnan beléptek az ipadba és nézegették, kérdeztek, hogy jön elő ez a dock elcsúszás. Szerintük valamelyik aplikáció okoza ami nem kompatibilis a legújabb szoftver verzióval.
Kérdésem az lenne, hogy lehetne ezt az applikációt kiszűrni ? Nincs kedvem restorolni a keszüléket, mert a biztonsági mentést el kellene hagyni. -
LilProphet90
senior tag
Csak egy ötlet, esetleg csekkold az appok App Store adatlapját (gépen gyorsabb), hogy melyiket frissítették legrégebben. Amelyiknek 2017 ősze előtt jött ki a legutóbbi verziója, azt nagy valószínűséggel nem készítették fel 11-re.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok! Mivel munkahoz nelkukozhetetlenne tettek a tabletet, beleptem enis a klubba egy pro 10,5 lte-vel. Elso kerdesem: hivtak a mobilomon es az ipaden (is) kicsengett. Miert? Mas a sim telefonszama.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest