- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Miután a hajnali forced restart után jól összekutyulódott a Camera Rollban levő fotók időrendje, ezért arra gondoltam, esetleg megpróbálhatnék egy visszaállítást az utolsó iTunes biztonsági mentésből, amit két napja készítettem, az iOS 11-re váltás előtt.
De mivel ilyet még sosem csináltam (sosem volt rá szükség...), ezért nem tudom azt sem, hogy igazából mit tartalmaz egy ilyen biztonsági mentés. Benne van az összes fotó, ami a mentés pillanatában az iPaden volt? Nem okozok esetleg még több kárt, konkrétan adatvesztést a mostani állapothoz képest, amikor is csak a képek sorrendje van összekeveredve, de legalább megvan az összes fotó? És mi a helyzet a rendszerrel? A biztonsági mentésből vissza fog állni a korábbi 10.3.3-ra (ezt nem szeretném), vagy az marad a 11? -
törölt tag
Igen, én is hasonlókat tapasztaltam!

Nem értem, hogy mi abban a logika az Apple részéről, hogy egy viszonylag jól működő funkciót így elbaltázzanak!!!
Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!