Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Miután a hajnali forced restart után jól összekutyulódott a Camera Rollban levő fotók időrendje, ezért arra gondoltam, esetleg megpróbálhatnék egy visszaállítást az utolsó iTunes biztonsági mentésből, amit két napja készítettem, az iOS 11-re váltás előtt.
De mivel ilyet még sosem csináltam (sosem volt rá szükség...), ezért nem tudom azt sem, hogy igazából mit tartalmaz egy ilyen biztonsági mentés. Benne van az összes fotó, ami a mentés pillanatában az iPaden volt? Nem okozok esetleg még több kárt, konkrétan adatvesztést a mostani állapothoz képest, amikor is csak a képek sorrendje van összekeveredve, de legalább megvan az összes fotó? És mi a helyzet a rendszerrel? A biztonsági mentésből vissza fog állni a korábbi 10.3.3-ra (ezt nem szeretném), vagy az marad a 11? -
törölt tag
Igen, én is hasonlókat tapasztaltam!

Nem értem, hogy mi abban a logika az Apple részéről, hogy egy viszonylag jól működő funkciót így elbaltázzanak!!!
Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- PlayStation 5
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!