Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacto
aktív tag
Sziasztok, aki esetleg rajzolasra is hasznalja, netan volt alkalma birtokolni, össszehasonlitani a kettöt.
A tavalyi 9.7 Pro elmarad real time, pontossag, "smooth" erzesben a 10.5 - töl? Nekem mindössze az idei modellt sikerült, ujjal kiprobalnom, az allam leesett. Nem volt meg hasonlo elmenyem tableten (procreate, sima ff firkalas). Netan valtott valaki az idei modellre 9.7 - röl? Hozzateszem, nem igazan melyedek a temaba, toll sem kell, az utolso modell, amit hasznaltam ilyesmire, a Mini 2 volt. Nyilvan kompromisszumokkal.
Az ara okan hajlok a 9.7 prora az idei sima Ipad elleneben, na meg egyeb tulajdonsagai miatt. Pechemre a boltban le volt merülve, igy a 10.5 - öst vetettem kezeles ala, hat hüha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest