Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Hali!
Egyetemhez szeretnék venni (gyakokon jegyzetelés) egy iPad-et, de nem tudom milyet lenne érdemes, emellett lenne még rajta Netflix, hírolvasás, fórumozás, HearthStone.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen alternatíva van még az iPad Pro + Apple Pen-re, mert annyit azért nem szeretnék kiadni rá, illetve csak jegyzetelési célra (tehát, hogy nem hoz nekem effektíve bevételt) overkillnek érzem.
A pen amit kinéztem hozzá az vagy egy Adonit Mark vagy egy Adonit Pro, de az iPad-et nem sikerült belőni, hogy milyen lenne célszerű erre a feladatra.
Melyiket ajánlanátok?

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest