Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2 tabletem, amit már két éve hibamentesen használok. Most viszont csinál néhány furcsaságot. Amikor megnyitom a levelezőt, értesít, hogy nincs megadva a fiók jelszava, és nem szinkronizál, holott reggel még működött. Mivel úgyis volt egy pár beragadt értesítése, gondoltam, megszüntetem a levelezőben az e-mail címet, majd mint újat, létrehozom. Ez működött is odáig, hogy megadtam az e-mail címemet, majd a hozzá tartozó jelszót, amit el is fogadott.
Aztán amikor ismét megnyitottam a levelezőt, megint elfelejtette a jelszót. Bementem a beállításokba, hogy megnézzem, mi a fészkes fene baja van. De amikor a beállításokon belül a Mail-re nyomok, kilép, és bezárja a beállításokat is. Így most csak állok, mint f** a nászéjszakán. Nem tudom a leveleket megnézni, sem a fiókot törölni, sem a beállításokat módosítani, mert kilép. Mit csináljak? Állítsam alaphelyzetbe a rendszert?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest