- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2 tabletem, amit már két éve hibamentesen használok. Most viszont csinál néhány furcsaságot. Amikor megnyitom a levelezőt, értesít, hogy nincs megadva a fiók jelszava, és nem szinkronizál, holott reggel még működött. Mivel úgyis volt egy pár beragadt értesítése, gondoltam, megszüntetem a levelezőben az e-mail címet, majd mint újat, létrehozom. Ez működött is odáig, hogy megadtam az e-mail címemet, majd a hozzá tartozó jelszót, amit el is fogadott.
Aztán amikor ismét megnyitottam a levelezőt, megint elfelejtette a jelszót. Bementem a beállításokba, hogy megnézzem, mi a fészkes fene baja van. De amikor a beállításokon belül a Mail-re nyomok, kilép, és bezárja a beállításokat is. Így most csak állok, mint f** a nászéjszakán. Nem tudom a leveleket megnézni, sem a fiókot törölni, sem a beállításokat módosítani, mert kilép. Mit csináljak? Állítsam alaphelyzetbe a rendszert?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- HBO Max
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest