- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Két lépésben megy az osztalék.
Először amikor az IBKR megtudja hogy osztalékot fog fizetni, akkor rákerül az Activity Statement Change in Divident Accurals szekciójára az osztalék "Po" kóddal. Ekkor még nincs nálad a pénz, ez csak ilyen "előrejelzés".
Amikor megérkezik a pénz pár nap múlva, akkor ugyanebben a szekcióban ezt levonják "Re" kóddal, de az összeg hozzáadódik a Cash szekcióban a Dividents sorhoz. Ekkor már nálad van a pénz, és elköltheted.
-
ngaba
aktív tag
Az osztalékfizetés hogy történik? Megjelenik a számlán a pénz cashként, és kapok valami értesítést? (Illetve melyik reportban találom meg később?) Mert a játszós részvényem elvileg fizetett osztalékot, de IBKR-en nem látok semmit.
-
Blaymoira
tag
válasz
concret_hp #2614 üzenetére
Mi számít alap váltásnak? Ha értékpapír vásárlással váltasz ott 0,03% árfolyam díj van.
Ha kézzel váltasz akkor pedig 2$ a díj fixen nagyon nagy összegig. IB-n vannak a legjobb árfolyamok kb.
-
concret_hp
addikt
tudok valahogy ertelmes aron devizat valtani anelkul h vennek valamit? lehet nem jol klikkeltem, de az alap devizavaltas nem tul jol jott ki.
-
Sztenly
tag
Sziasztok,
Kripto certit meg lehet valahogy szerezni?
Nagyon úgy tűnik ha egyzser besorolt akkor kész nem enged. Eddig csak ETF meg egyedi részvénnyel kereskedtem/vettem. -
Blaymoira
tag
-
Johnyy
tag
Nekem is ezt csinálja kb. egy hónapja (tehát ha a az Előnézet gombra kattintok, akkor tölt egy kicsit majd jön a hibaüzenet: Service Unavailable).
Azt nem értem, hogy állandóan karbantartanak valamit. Most is:
There will be scheduled maintenance on August 12th, from approximately 18:00 ET to 18:30 ET. During this maintenance window, some functionality including Client Portal may be intermittently unavailable.Februárban regisztráltam azóta minden hétvégén karbantartás van.
Sokszor még hétköznap is. -
-
-
avl
senior tag
IBKR-nel most mas sem tud kereskedni/venni ? epp a 2025-ös TBSZ-re akartam ETF-et venni (2felevel is kiprobaltam, mindegyikböl van is már, kijelentkeztem ujra be, de akkor is) ez az üzenet amikor preview/Voschau-t akarok nézni:
-
Kasya
nagyúr
válasz
gedikart #1705 üzenetére
Nem vagy egyedul.
A tapasztalatrol sajnos "jol kell" nyilatkozni és az income/wealth settings se árt ha magas. -
Jolida
tag
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a hasfájásuk?
"Following a review of your financial information, trading experience and investment objectives, your account U**** no longer meets our current criteria to trade bonds at IBKR and your bonds capability and permissions have been removed."
Kértem a visszaállítást, erre kaptam megint egy kötvénykereskedési megszüntetésről értesítést.
Mondjuk eddig csak ETF van idén a portfólióban.
BTW pár napja bekértek még pár személyes adatot (anyja neve, születési hely).
-
Kasya
nagyúr
válasz
les_polish #2601 üzenetére
IBKR mobil app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest