- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolida
tag
Én is jártam már így (ráadásul combosabb összeggel, Államkincstárból).
Nyitottam egy ticketet, megírtam a hasfájást -és a hiányzó adatokat- angolul.
Rá pár órára magyarul válaszolt egy hölgy és biztosított, hogy rendben fog menni a tranzakció, főleg, hogy onnan már utaltam.
Másnap a számlán volt az összeg. -
vnorbi
aktív tag
Az OTP új felületén teljesen értelmét vesztette a partnerek és utalási űrlapok elmentése, mivel a régi felülettel ellentétben ezekben nem lehet közleményt elmenteni. Amióta elkezdtem ezeket használni, csak úgy utalok, hogy kikeresek egy régi utalást, és azt újrautalom. A közlemény így ki van töltve, csak az összeget kell átírni. Kényelmetlenebb, mint a régi rendszer, de úgy látszik, direkt nem akarják jól csinálni.
-
Simia
junior tag
-
ngaba
aktív tag
A franc egye meg, elfelejtettem kitölteni a közleményt beutaláskor.
Ugye a pénzem nem fog eltűnni, és vagy jóváírják, vagy visszautalják? (Elvileg a deposit requestben jól van kitöltve a bankszámlaszámom, ami alapján be tudják azonosítani. Beszaladtam a szomszéd OTP bankfiókba, és nem tudták már megállítani az utalást.) Volt már valaki így? Hány nap idegeskedés várható?
Ilyenkor azért megijedek, hogy felhívom a magyar ügyfélszolgálatot, és nem lehet beszélni senkivel. Azonosítás után szépen elköszön a gépi hang. Köszönöm.
-
vnorbi
aktív tag
Tudja valaki, hogy a TBSZ minimum activity fee számításakor hogyan azonosítják, hogy egy hónaphatáron teljesült tranzakció díja melyik hónaphoz tartozik?
Ha például ma (augusztus 28) volt egy T+2 napos elszámolású vásárlás, akkor annak a settle date-je szeptember 1, de az a 2 euró, amit a tranzakció díjának fedezésére váltott az IB, annál a settle date augusztus 28. Szóval ez vajon az augusztusi vagy a szeptemberi minimum activity fee-t fogja csökkenteni?
-
tsilver
aktív tag
régebben léptem be az ír oldalra az normális hogy "ie" a vége és nem "co.uk". www.interactivebrokers.ie
-
Blaymoira
tag
Most vettem csak észre, de az kicsit mókás, hogy a BUX custody fee-t a TBSZ-ről vonják. Vajon, ha elfogy a cash akkor liquidálnak egy részvényt?
-
Simia
junior tag
Két lépésben megy az osztalék.
Először amikor az IBKR megtudja hogy osztalékot fog fizetni, akkor rákerül az Activity Statement Change in Divident Accurals szekciójára az osztalék "Po" kóddal. Ekkor még nincs nálad a pénz, ez csak ilyen "előrejelzés".
Amikor megérkezik a pénz pár nap múlva, akkor ugyanebben a szekcióban ezt levonják "Re" kóddal, de az összeg hozzáadódik a Cash szekcióban a Dividents sorhoz. Ekkor már nálad van a pénz, és elköltheted.
-
ngaba
aktív tag
Az osztalékfizetés hogy történik? Megjelenik a számlán a pénz cashként, és kapok valami értesítést? (Illetve melyik reportban találom meg később?) Mert a játszós részvényem elvileg fizetett osztalékot, de IBKR-en nem látok semmit.
-
Blaymoira
tag
válasz
concret_hp #2614 üzenetére
Mi számít alap váltásnak? Ha értékpapír vásárlással váltasz ott 0,03% árfolyam díj van.
Ha kézzel váltasz akkor pedig 2$ a díj fixen nagyon nagy összegig. IB-n vannak a legjobb árfolyamok kb.
-
concret_hp
addikt
tudok valahogy ertelmes aron devizat valtani anelkul h vennek valamit? lehet nem jol klikkeltem, de az alap devizavaltas nem tul jol jott ki.
-
Sztenly
tag
Sziasztok,
Kripto certit meg lehet valahogy szerezni?
Nagyon úgy tűnik ha egyzser besorolt akkor kész nem enged. Eddig csak ETF meg egyedi részvénnyel kereskedtem/vettem. -
Blaymoira
tag
-
Johnyy
tag
Nekem is ezt csinálja kb. egy hónapja (tehát ha a az Előnézet gombra kattintok, akkor tölt egy kicsit majd jön a hibaüzenet: Service Unavailable).
Azt nem értem, hogy állandóan karbantartanak valamit. Most is:
There will be scheduled maintenance on August 12th, from approximately 18:00 ET to 18:30 ET. During this maintenance window, some functionality including Client Portal may be intermittently unavailable.Februárban regisztráltam azóta minden hétvégén karbantartás van.
Sokszor még hétköznap is. -
-
-
avl
senior tag
IBKR-nel most mas sem tud kereskedni/venni ? epp a 2025-ös TBSZ-re akartam ETF-et venni (2felevel is kiprobaltam, mindegyikböl van is már, kijelentkeztem ujra be, de akkor is) ez az üzenet amikor preview/Voschau-t akarok nézni:
-
Kasya
nagyúr
válasz
gedikart #1705 üzenetére
Nem vagy egyedul.
A tapasztalatrol sajnos "jol kell" nyilatkozni és az income/wealth settings se árt ha magas. -
Jolida
tag
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a hasfájásuk?
"Following a review of your financial information, trading experience and investment objectives, your account U**** no longer meets our current criteria to trade bonds at IBKR and your bonds capability and permissions have been removed."
Kértem a visszaállítást, erre kaptam megint egy kötvénykereskedési megszüntetésről értesítést.
Mondjuk eddig csak ETF van idén a portfólióban.
BTW pár napja bekértek még pár személyes adatot (anyja neve, születési hely).
-
Kasya
nagyúr
válasz
les_polish #2601 üzenetére
IBKR mobil app.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja X3D-s CPU-it az AMD
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest