- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moltiszanti #1739 üzenetére
Nem jól tudod. Benyelnek mindent, a 0 Ft az neked 0 Ft lesz.
-
pictigjis
őstag
válasz
Moltiszanti #1739 üzenetére
de, benyelik, szóval vannak teljesen ingyenes számlák. a cib-nek és az erstének is van ilyen csomagja (bankmonitor)
-
Blaymoira
tag
válasz
Moltiszanti #1365 üzenetére
Hát jó kérdés, a szintetikus ETF-ek általában azt jelentik, hogy valamilyen helyettesítő termékkel próbálják elérni a hozamot. Pl.: az SMTC alapvetően részvényekkel próbálja ezt replikálni.
Ez ugye azt is jelentheti, hogy nem tudják tartani az indexet, amit követnek, vagy nagyon rossz esetben veszteség is lehet. Bár ezeknek az ETF-eknek a risk scoreja nagyon alacsony a KID szerint így elméletben nagyon kicsi az esély rá. Tehát valószínűleg a holding másik része meg valamilyen nagyon alacsony kockázatú elem
Annyira én se olvasgattam őket így én se értem úgy mond. Ezt alapvetően olyan oldalon találtam, ahol XEON alternatívát kértek USD-ben (az is swap based és elég stabil arra, ami a célja). De a doksiaijakban benne van.
SMTC-ről itt lehet olvasgatni: https://www.amundietf.lu/en/individual/products/fixed-income/lyxor-smart-overnight-return-ucits-etf-cusd/lu1248511575
Ami természetesen azt jelenti, hogy valószínűleg egy durva market crash esetén nagyot eshet. És, ahogy nézem ezek repo műveleteket csinálnak, ami effektíve azt jelenti, hogy shortolják a részvényt és arra játszva, hogy emelkedik az ár és így lesz hozam.
Röviden a válasz mindenki egyéni döntése igazából, hogy bele mer-e vágni ahogy te is írtad nem veszünk oylat, amit nem értünk. De bonddal sem biztos, hogy jobban járnál, mert ott IBKR-en nagy tételben dobálóznak általában és nem kötelesek elfogadni az ajánlatokat így lehet beszorulsz bondba lejáratig. Egyébként egy stop limit orderrel szerintem mindig lehet kezelni a nagy eséseket.
-
kovaax
őstag
válasz
Moltiszanti #1089 üzenetére
-
Blaymoira
tag
válasz
Moltiszanti #1092 üzenetére
Bondoknál, ha magát a bondot akarod venni akkor ott elég nagy beszállók vannak, legtöbb esetben asszem $100k és akkor már nem olyan nagy a $5 commission. Továbbá az se biztos, hogy annyit hajlandóak megvenni, akik akarnak eladni.
Nem olcsóbb valami overnight swapba rakni, ami követi az alapkamatot?
EUR: XEON, CSH2, ERNX
USD: SMTC, XFFE, FEDF, MINT -
Ixion77
addikt
válasz
Moltiszanti #1089 üzenetére
Egyszerűbb ETF-fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest