- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Köszi mindenkinek.
Tervben van a TBSZ csak sajnos az átcsoportosítás (ibkr megnyitása -> más helyen bankban intézkedés -> ibkr használata) pont úgy jött ki, hogy a tavalyi gyűjtésről lemaradtam.
Egyébiránt a terv az nem daytrading, de ha úgy van, nem ódzkodom egy adott részvényt éven belül pl többször adni-venni. A "nagyon"biztos porciója a megtakarításoknak az máshol van. -
tz970
csendes tag
A https://wise.com/batch/ oldalon elérhető az üzleti fiókoknál alap, csoportos utalás funkció. Itt elvileg egy csv fájlban fel tudsz tölteni akár 1000 db 50k-s szeletet egyben és egy jóváhagyással elmegy.
-
DarkByte
addikt
Ez a Revo nyavíkolni fog ezt hogy kell érteni? Én rendszeresen használom egyéb dolgokra is a Revo kártyámat, nem csak erre. De kb. azt tervezem ezután hogy havi konyhapénz + IBKR megtakarítás feltöltés Revo-ra, és a megtakarítás részt egyből tovább is utalom IBKR-re. A többit meg hó közben elköltöm. Ez se fog nekik teszeni?
-
kovaax
őstag
MÁK szigorítás után.
Anno 2018-19 magasságában lett először gyűjtőszámlás számlám, akkor bementem a MÁK-hoz, hogy mit csináljak, mondták, hogy vegyem fel nyugodtan, csak ne rontsam el a közleményt. Nem tudom most is ezt mondanák-e, de működni működik a dolog. És akárhogyan is nézem, saját magamnak utalom át a pénzt, nem másnak...
-
Travelos
őstag
-
nnorbi9
újonc
Értem, köszönöm szépen!
De akkor ezek szerint, ha TBSZ-re teszem, akkor 5 év múlva adómentesen kivehetem.Pont a folyamatosan gyengülő forintot akarom elkerülni. Euróból eurós etf-et venni, majd 5 év múlva euróban kivenni az összeset (vagy persze újra befektetni). És mivel német a bankszámla, továbbá az IB-nek is euróban német bankszámlára kell utalni feltöltéskor, így gondolom teljesen kikerüli Magyarországot a pénzmozgás.
Csak az zavar még, hogy az IB főszámla az eurós, a TBSZ pedig HUF. Tehát lesz itt pár oda-vissza váltás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest