Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
-
Joe123
senior tag
Szerintem is azért vannak ezek, hogy ha valaki valami hülyeséggel lenullázza magát vagy még annál is durvábbat csinál (mondjuk naked short opciókkal nagyobb bukót mint a számlája), akkor egyrészt ő ne perelhesse az IB-t, másrészt, az IB kiperelhesse belőle a tartozást. Amúgy annak idején az opciós engedélyekhez kamuztam én is pofátlanul.
-
Cyberslider
őstag
Oké. Tehát akkor igazam volt amikor ezt feldobtam, hogy valakinek engedi, valakinek nem? Nekem nincs számlám, de januárban akartam nyitni. Most akkor ez nagy kérdőjel nekem is, hogy engedni fogja vagy se? Mert akkor ezexerint valakinek engedi, valakinek nem. Szabi: most akkor neked sikerült, vagy sem?
-
-
G@ben
addikt
Közben a másik topikban megkaptam erre a választ, csak azt nem tudom még, hogy ez az etf hogy található meg az ibkr-en, mert pont így nem adja ki, amit isin2 alatt emlegetnek meg hasonló, de nem ugyanaz. Vagy csak én nem értek hozzá.
A váltás elvileg következő kereskedési napon csinálja meg. Annyit tudok várni, bár nem nagy a különbség a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem szerencsére nem kell közleménnyel cihelődni, első alkalommal beírtam, azóta ugyanarra a sablonra utalgatok, és még semmi probléma nem volt. Még.
) , most megint jó lesz egy darabig.