- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #2046 üzenetére
Szenvedjen a fene
Majd szólnak, ha bajuk van. Ettől én egész nyugodtan alszom, biztos, hogy nem fogom erre semmi energiát fordítani.
-
válasz
pictigjis #1862 üzenetére
Van Raiffeisen a BM-nél: [link]
#1863ngaba
1,91 eur-t fizetek váltásonként, nem sokkal kevesebb, mnit a 3 eur-os kereskedési díjuk (+ még 1 eur a kiutalásra a havi másodiktól kezdve). Olyan nagy veszteségük nem lehet. Egyébként a beutalt összeget eleve csak 3-4 nap után lehet kivenni, nem lehet egyből. Tehát úgy nézett ki, hogy ING-s számlára beutaltam, 5 perc alatt bent volt, kb. fél órán belül át is váltottam, aztán pár napot pihent, mire ki tudtam utalni. -
válasz
pictigjis #1860 üzenetére
Mondjuk én váltottam náluk az elmúlt hónapban vagy 4x, milliós tételeket. És utaltam is ki egyből. És ez így is csak egy warning, hogy inkább ne. Ami maradt, azt még családtag számláján átváltjuk. De most már nekem is kell valami olyan számlát is néznem, ahol a devizaváltás is kedvezményes. Ez a Raffi, amit emlegetni szoktatok, ez a Bankmonitoros Raiffaisen Prémium számla?
-
Ja, és kipróbáltam az EUR behúzását Wise integrációval, most már azt is keményen sarcolja...
-
Na, eddig tartott a jó világ...
-
válasz
Blaymoira #1834 üzenetére
Az email-t már rég szűröm. Én webes felületen sem akarok ilyet kapni, ne legyen ott a csengő. De ahogy látom, ez mást is idegesít és másnak sem sikerült megfejtenie, hogy kell kikapcsolni
#1835 jana13
Azért próbáld ki. Mi mind úgy csináljuk, hogy nem adunk deposit notification-t és nem arra a számlaszámra küldjük, ahova kellene, hanem az ING-re és ott van a pénz 3 perc alatt. -
Nem tudom, hogy más is kapja-e ezeket az FYI: Changes in Analyst Ratings push üzeneteket, de szeretném kikapcsolni őket. Viszont nem egyértelmű, hogy a Notifications settings-nél melyik kapcsoló alá tartoznak ezek. Ezt esetleg tudja valaki?
-
Én ezzel kapcsolatban arra jutottam, hogy ha valaki romló HUF árfolyamra számít, akkor nem érdemes ilyet vennie, mert az adó jóval nagyobb lesz rajta. Ha meg erősödő HUF-ra, akkor meg ne tartson devizát. De akármi is lesz, nincs olyan megoldása a dolognak, hogy érdemes legyen olyan devizakötvényt tartani, ami nem a MÁK-nál lévő adómentes.
-
válasz
Moltiszanti #1739 üzenetére
Nem jól tudod. Benyelnek mindent, a 0 Ft az neked 0 Ft lesz.
-
Melyik is az a számlaszám, amire nagyon gyorsan meg szokott érkezni a forint? (Az számít, hogy én melyik banktól küldöm?)
-
válasz
HussarF #1237 üzenetére
Szóval a support-tal való levelezgetésnek sok értelme nem volt itt az azonnali vs. nap végi váltással kapcsolatban. Leírtam a problémát, erre visszaírta, hogy ő látja, hogy megtörtént az auto-conversion. Visszanyitottam a ticketet, hogy persze, megtörtént a nap végén. De ennek azonnal kellett volna történnie és mások is ezt tapasztalták.
Megkérdeztem, hogy történt tehát valami változás? Válasz: nem történt változás...
Ezekkel kár vesződni... -
válasz
pictigjis #1480 üzenetére
Az első kiutalás ingyenes, a második az attól függ. Itt vannak a "withdrawal fee"-k, ez alapján 8 EUR is lehetne a második, de az utolsó oszlop szerint 1 EUR is lehet. Én Wise számlára utaltattam ki, ott a kiutalásnál is már jelezte, hogy ez 1 EUR lesz.
-
Kihúztam az alapszámláról az összes EUR-t, mert eleve azért utaltam csak be a forintot, hogy ott váltsam át. Kiutalásnál rányomtam, hogy minden EUR-t kiveszek, amit lehet. Egyrészt nem ajánlotta fel az összes EUR-t, ami a számlán volt (nem értem miért), valamint van még ott pár ezer forint is. Mégis, kérte, hogy hagyjak ott 10 eurt, a költségekért.
De hát eleve maradt is, meg hát van még ott forint is...Szóval mondtam neki, hogy fizessen ki mindent. Utána jött egy kérdés, hogy írjam meg az okulásukra, hogy miért zárom le az IBKR számlát, miért cash-out-olok... Mi van? Ott van 4 TBSZ-em egy csomó pénzzel, nem zárom le... Elég parások
-
válasz
maxximeggy #1221 üzenetére
Nekem eddig mindig kb. azonnal történt. Egyéb üzenetet nem kaptam még, pl. fedezetlenségről, de azért furcsa, hogy most mi van. Remélem nem majd valami rosszabb árfolyamon akar később váltani...
-
Kis segítséget kérnék. Vettem ma a TBSZ24-re FWRA-t. Forint volt a számlán. A tranzakció meg is történt, azonban nem váltott forintot a bróker, hanem megjelent a tétel ellenértéke euróban, mínuszban a számlán. Mellette ott van a forint, melynek az abszolútértéke nagyobb. Maga az IB is egy +30E forintos eredőt mutata kettőre.
Megpróbáltam kézzel konvertálni a hufot eur-ra, de folyton elutasítja az order-t, arra hivatkozva, hogy ~100E huf minuszban van a számla.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi baja van ennek?
-
Nem látom miért ne lenne megoldható az általad leírtak miatt. Nyithatsz máshol is attól, hogy a már meglévőre érkeztetned kell X összeget. Nekem több ilyen számlám is van (na jó, kettő
), ugyanazt a pénzt körbefuttatom havi egyszer rajtuk... Az meg, hogy Don Quijote-t játszol, egyéni szociális probléma
-
Gyors kérdésem lenne. IBKR-nél jelent bármilyen problémát, ha nem olyan számláról megy az utalás, akié az IBKR számla? Teszem azt, utalhatok pénzt más IBKR számlájára?
-
Sziasztok!
Wise kapcsolt fiókon keresztül toltam be HUF-ot az IBKR-re délelőtt, de még mindig nem látom a számlán. Mennyi idő múlva fog megjelenni? EUR ezen az úton azonnal látszódni szokott.
-
Köszi! Ilyesmire gondoltam volna, csak nem működik túl jól. A trade-eknél annyit ír, hogy "no recent trades", semmi szűrő nincs, hogy milyen időtávon, milyen típusú trade-ek stb. Csak nem mutat semmit.
Ugyanez a Transaction histroy-ban. Azt látom, hogy beutaltam pár eurót számlavezetésre, de azt, hogy mikor vonta le a díjat és mennyit, az nem jelenik meg a history-ban... -
IBKR webes felületén van olyan menüpont, ami listázza dátum szerint a tranzakciókat? Olyamire gondolok, mint egy banknál, ahol látod a kiadásokat és a jóváírásokat is. Ha van, hol? Egyelőre csak az Activity statement lekérésével tudtam valami hasonlót elérni, de nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest