Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuser123
csendes tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Az IBKR-es megoldással (amit linkeltél) az új készülékre átvitted és mindemellett a régiről eltávolítottad. ("Move" műveletet végeztél, nem "Copy"-t.) Szóval minden oké, nem kell őket zargatni...!

-
fuser123
csendes tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Bocs, korán volt még, az átvitelre vonatkozik (első bekezdés végén link: step by step user guide). Eltávolításban nem tudok segíteni.
-
fuser123
csendes tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem kellett hozzá support. -
fuser123
csendes tag
Kevés az infó, de arra tudok tippelni, hogy mivel RTH-n kívüli időszakban érzékelhetően nagyobb a spread, így valószínűleg a piaci ár valóban elérte az általad beállított árszintet, de a legjobb ellenoldali ajánlaté még nem (az adott árszinten nem volt eladó/vevő az ajánlati könyvben), ezért nem teljesült.
-
fuser123
csendes tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Februárban csináltam, rég volt, nem emléxem - de a könyvjelző még megvan.
IBKR mobile authentication transfer -
fuser123
csendes tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Elméletileg "Client portal > Search "FYI" in search bar > FYI Settings > Settings (on the left) > turn off "Portfolio FYIs".
Ugyanezt meg lehet csinálni TWS-ben is. Az FYI menüsorban van fogaskerék...
(Én azért nem kapcsoltam még ki eddig, mert nem tudom, hogy mi egyebet kapcsol ki... :/) -
fuser123
csendes tag
Pénteken EUR eszköz eladása után rögtön (1 perc múlva) sikerült az eladási összeg erejéig USD eszközt vennem szimpla orderrel, automatikus konverzióval: $-ra kellett csak átszámolnom, majd a darabszámot megadni az orderben.
Ugyanez ma nem megy. Az eladás utáni összeg (EUR) "settled" az Account szerint (TWS), mégis "insufficient settled cash"-re panaszkodik... Kezdem nem érteni.
Ötlet? -
fuser123
csendes tag
15-én kaptam először 2024-es adókimutatást a főszámlámra vonatkozólag. Ma megint fogadott egy. A kettőt összevetve kiderült, hogy az elsőből pár tételt kihagytak (nem néztem végig, a második hiányzó tétel után feladtam).
-
fuser123
csendes tag
Dec. 2. óta (mai nap különösen) rendszeresen dobja a kapcsolatot a TWS nálam - naponta többször, szinte már-már folyamatosan (Telekom; 1Gb). S hiába veszi fel újra, a piaci adatokat is csigalassúan tölti be/jeleníti meg.
Érdeklődnék, hogy másnál is hasonló-e a helyzet? (Ha nem, akkor valszeg' nálam lesz a probléma...)
A visszajelzéseket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ötlet?