- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mi lehet a tranzakció történet-ben?
2025-05-30 U******** FX Translations P&L Adjustment - - - -65.00 - -65.00 -
Tárgytalan, törölhető.
-
Lehet. Egy kérelmet írtam és aláírva, szkennelve beküldtem emailen az ÜSZI-nek (Erste Investment <info@ersteinvestment.hu>). Csak arra nem emlékszem mennyi volt a díja. Csak a papírokat transzferáltattam. A zsé utalva ment.
De ez nem TBSZ volt!!!
"
Kérem, hogy az értékpapír-számlámról utalják át az alábbi összeget a megjelölt számlára!
Az utalandó összeg:
Devizanem:
Megbízó adatai:
Név:
Ügyfélszám:
Értékpapír számla száma:
Kedvezményezett adatai:
Beneficiary acc / kedv szlaszáma: DE72501108006231412815
Beneficiary bank BIC / kedvezményezett bank swift kód: CHASDEFXXXX
Beneficiary bank/ kedvezményezett bank neve: J.P.MORGAN AG
Beneficiary name / kedv neve: Interactive Brokers Ireland Limited
Correspondent bank BIC / levelező bank swift kód:
Beneficiary's Bank's account number at Correspondent Bank:
Közlemény rovatban: Uxxxxxxx/név
" -
IBC1-et csak a Gettex2-n lehet venni? Ergo 2x1,25€ lesz a költségem vétel és eladás után (kb. 1000€)?
És ha ezt HUF-ból indítom akkor röptében vált és még 0,033% jön hozzá?
Jól számoltam? -
válasz
csoki9019 #1882 üzenetére
Az ERSTE Investment nem utal csak ERSTE bankszámlára és/vagy a bejegyzett 1 db más bankszámlára. Ez a más bankszámla nem lehet pl. WISE mert szerintük az nem bank.
De, már többször utaltattam írásos kérelemmel, szkennelve, amit email-ban küldtem meg az üszi-re. És kiutalták a WISE-ra is. Így nyitottam az IBKR-t, hogy aláírt levélben kértem őket az EURO átutalására és megadtam nekik, hogy mi legyen a közleményben. A cash-t nem transzferáltam csak utaltam.
#1879 Blaymoira: Én is ERSTE Investmentről beszélek. Nincs az ERSTE Banknál semmilyen számlám. -
válasz
Blaymoira #1867 üzenetére
IBAN-t adtam. Rosszul csináltam?
Tudtál közleményt írni?#1871 tlac : Láttam a válaszod, csak egy kérdésemre sem volt benne válasz.
De ha gondolod:
Az ERSTE esetében közös EURO számlára utalsz. Muszáj a közleményt kitölteni.
Nem szereti, de ezt tudom.
Utána. Minden évben megteszem. Az idén is meg fogom tenni a 24-es adatokkal. Egyelőre nem éri meg. Tavalyi adatokkal évi 6000-el lett volna több az IBKR.
Igen kib**tak velem, de ez van. Ezt is beleszámolom. -
-
Tudom ez IBKR fórum, de ha véletlenül valakinek van mellette ERSTE ép számlája is. Ha az IB-n váltottam, át tudom, egy lépésben utalni az EURO-t az ERSTE ép számlámra?
Tudom, hogy az ERSTE esetében csak a megjelölt számláról fogadnak, de valójában a bejövőt bármilyen számláról szeretik. Wise-t nem fogadták el saját számlának, de ha beutaltam egy szót se szóltak.
Tudok közleményt írni az IB utalásba? -
válasz
zoo8800 #1713 üzenetére
Rákerestem az ING-re a topikban. Számlaszámot kettőt találtam. Végül melyik a használatos számlaszám, amelyikről gyorsan beér?
A másik kérdésem, hogy ez a gyors módszer simán beutalás és a közleményben az adataim vagy az a bekérős módszer? Ha a közleményes akkor mit kell beírni?
Amúgy próbálta valaki a WISE integrációt 17-e óta? Tett rá díjat a WISE? -
A Wise jutalékot számol mától az utalásokra. A Wise-IBKR integráció esetén is fel lesz számítva, vagy az fizetési kérelem, vagy inkasszó, vagy mifene?
-
Végigolvastam a "váltás" keresési kulcsszó eredményeit. Ez alapján lenne pár kérdésem:
A portfólió fülön, a "Az összes átváltása a következőbe: EUR-ra" kattintva melyik váltás, melyik költséggel fog megtörténni?
Azt hiszem HUF-ot választottam bázis devizának, de a fenti üzenetből azt gondolom EUR lett.
Amúgy is pontosan ezt szeretném tenni, EUR-ra váltani.
Ha nem szeretném feltenni a TWS-t akkor az FXCONV és a IDEALPRO között csak annyi lesz a különbség, hogy a deviza csak napok múlva lesz elérhető? -
Melyik lekérdezés lesz a barátom, hogy megcsináljam az adóbevallásom? Jó lenne egész évre egyben látni!
Szerintetek maguktól is küldenek valami használhatót? -
1000$-t utalnék Wise -> IBKR. Mi a legolcsóbb változat?
Az IBKR bekérőn csak wire adatokat ad. Ezt beállítva a Wise-on írja, hogy a köztes bank majd levesz akár 20 dolcsival is.
ACH utalásnál nem ír ilyet a Wise, de ahhoz meg milyen adatokat kell megadni?
Dollárban vásárolnék. Az IBKR szépen kiírta mennyit ér a számlámon a háromféle pénz dollárban. Már nem szeretném az 1000-et is váltogatni! -
Amúgy ez van az ERSTE-nél is? Nem találom.
Lassan át akarom fordítani devizás kötvényekbe a MÁK-ból kiveendő pénzt. 6 év a nyugdíjig. Már nem biztos, hogy ebben a nagy felfutásban érdemes erre a távra részvény ETF-et vennem. Lehet, hogy vastag mínuszban fürdik majd amikor szükségem lesz rá. Az idei TBSZ még beleférne időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest