- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
tz970
csendes tag
válasz
banderasz77 #2060 üzenetére
Most esett le, hogy a Cib-et írtad. Ha BÉT-et néznéd, ott csak L1 adat van, csak a könyv első sorát látod.
[link] -
tz970
csendes tag
válasz
banderasz77 #2057 üzenetére
TWS BookTrader vagy Market Depth Trader, ha bírod követni
-
-
tz970
csendes tag
-
-
tz970
csendes tag
A https://wise.com/batch/ oldalon elérhető az üzleti fiókoknál alap, csoportos utalás funkció. Itt elvileg egy csv fájlban fel tudsz tölteni akár 1000 db 50k-s szeletet egyben és egy jóváhagyással elmegy.
-
tz970
csendes tag
válasz
norbeerto #1325 üzenetére
Trading & Margin/Products & Exchanges/Forex/Foreign Exchange
...
There are limited instances in which we will act to close a non-base currency position, including the following:
- In situations where a margin deficiency exists and the position is closed in an effort to restore margin compliance; and
- If the non-base currency balance is deemed to be nominal. Nominal balances are defined as those below USD 5.00, or equivalent. Such balances are regularly swept once settlement has been completed into the Base Currency as long as no other unsettled activity remains. Note that balances that are accrued but not yet posted, such as interest debits and credits, are not subject to being swept while in an accrual state.
- If the account equity is deemed to be nominal. Here, if the account balance is below USD 80.00 or equivalent, the balance consists solely of cash and there has been no trading activity over the prior 10 business days, all non-base currency balances will be unwound and converted into the base currency. Note that this logic does not apply to accounts managed by a financial advisor or custodial and omnibus accounts carried on behalf of an introducing broker. This logic applies to fully disclosed introducing broker accounts.
- If the account has selected the Close Account option in Client Portal. Here, all non-base currency balances not greater than 1,000 USD equivalents will be automatically converted into the base currency. -
tz970
csendes tag
Transzferált már valaki államkincstártól IBIE felé? Van pár megmaradt TBSZ-m ott és nem szeretném a lejáratokat megvárni. HUF-os állampapírt nem találtam IBIE-nél, így gondolom azt nem tudnak fogadni, de ha eladok mindent és csak HUF marad a számlán, azt azért talán át tudják küldeni.
-
tz970
csendes tag
-
tz970
csendes tag
válasz
Travelos #282 üzenetére
Én IB-nél még nem használtam stop limitet, de nem a stop limit áradat kell elérje a teljesüléshez, hanem a megadott aktiválási áradat. Ha az magasabb és azt elérte, akkor kerül be az eladási limited az ajánlatok közé és ha nincs nagy leverés akkor teljesülhet is a limitig. Ha nagy szakadás van és a limitedet átugorja, akkor bent marad sima limites eladásként, ameddig vissza nem mászik az ár a limitedig.
-
tz970
csendes tag
Nálam sem nagy bukta, csak nem értem, ha hó elején a TBSZ díjra amennyi kellett és korábbi 5 USD alatti váltásokat meg tudta oldani normális árfolyamon, ezt miért nem.
Én kiutalni még nem utaltam ki és Wise-t sem kötöttem össze, mert már csak HUF-ot utalok és az ingyen megy. Tavaly utaltam USD-t, akkor összegtől függetlenül 0,39 USD volt az utalás Wise-nál.
-
tz970
csendes tag
Nálam is USD az alapdeviza és leváltotta a maradékot pár hete, ráadásul 383,7-es árfolyamon aminek közelében sem járt az USD
https://www.interactivebrokers.ie/lib/cstools/faq/#/content/104943015
-
tz970
csendes tag
Szerintem a beállított alapdevizában vonja a TBSZ díjat, nálam USD az alapdeviza és hagyok mindig szabad HUF-ot a számlán a TBSZ díjra, mégis átvált belőle mindig 5,4-5,6 körüli USD-re valót és azt vonja le TBSZ díjként. Ameddig volt rajta USD is felesleges, akkor egyből abból vonta le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- E-roller topik
- Logitech szerviz
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest