Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbai
tag
Ma végül megejtettem a dolgot. 12:33-kor elküldtem az Erste-nek a TBSZ transzfer megbízást, illetve a befogadó nyilatkozatot. Kb. 14:50-kor már ott volt az IB-nél a pénz és vettem is belőle ETF-et már. Nagyon gyorsan összejött, persze papír nem volt rajta már csak cash.
NAV bejelentésnél azt az összeget kell beírnom, ami beérkezett az IB-hez?
-
sbai
tag
Sziasztok!
Van egy kisebb TBSZ-em az Ersténél, amit szeretnék átvinni az IBKR-hez. Csak forint átutalásról lenne szó, semmi másról. [Ezt a PDF-et küldte az Erste support] A Github-os leírásban ez nem szerepelt sehol. Szerintetek ezzel működni fog, vagy azt kellene küldenem, amit a GitHub-ra is feltöltöttek?
-
sbai
tag
Sziasztok! Első befizetés után (minimális összeg) kaptam normál számlára egy nagyon kevés IBKR részvényt. Különösebb bajom nincs vele, de ha majd csepegtet valami osztalékot, akkor gondolom adóbevallásban majd fel kell tűntetni. Ennyit meg már nem ér nekem, akkor majd inkább TBSZ-re veszek, ha akarok. Vissza lehet ezt valahogy csinálni? Mert ha meg eladom, akkor meg azért keletkezik adózási kötelezettségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest