Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
elég sokat írtál, de közben lényegében egyetlen dolog érdekel, hogy tudsz-e közleményt adni ib-n kiutalásnál
erre viszont nem tudok válaszolni, nagyon frissen nyitottam még a számlátaddig elvittem a lépéseket, hogy azt látom, hogy tudok saját magamnak utalni vagy valaki másnak, szervezetnek
utóbbinál több dolog jön elő -
-
tlac
nagyúr
revolutról utaltam be eur-t többször erste értékpapírszámlára
én nem tudok róla, hogy bármilyen számlát meg kellene jelölni nálukamúgy nem tudom, hogy az ib mennyire szereti ha csak váltónak használod őket
viszont utána számoltál már, hogy mennyibe kerül az erste?
több millió ft befektetésnél valószínű, hogy nem éri meg oda kötni magad (és ha később mégis el akarnál menni, elég fájdalmas lesz a 10k/papír transzfer) -
-
Blaymoira
tag
A díjak itt vannak: https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-spot-currencies.php
Bármilyen nem automatikus konverzió esetén ez érvényes. Igen valószínűleg EUR a base currencyd.
Portfolio fülön, ha kiválasztod a devizát és a ... alatt van a convert menü egyébként ott is lehet választani.Ez a módszer itt market ordert fog használni. Limit orderrel érdemesebb váltani, de ahhoz explicit ordert kell beadni az EUR.HUF tickeren keresztül.
Alapvetően az IDEALPRO az nagy orderekhez van > $20k. De tudtommal mind a kettő az FXCONVERT és az IDEALPRO is T+2 settlementtel dolgozik.
Alapból FXCONVERT van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest