- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Már kicsit kezd az idegeimre felé menni
Kezdődött azzal, hogy kaptam egy mailt, hogy ha nem nyújtok be lakcím igazolást akkor zárolják a számlámat mert olyan megyéből léptem be többször is ami tiltott (Krím, Harkiv, és minden Oroszország által megszállt megye) beküldtem, de valamiért a rendszer elutasította többedjére is. Hiába írtam az ügyfélszolgálatra nem reagáltak, aztán bekövetkezett a számlazárolás. Érdekes módon ettől kezdve már sikerült beküldeni a kért okmányt csak persze nem reagáltak rá, de útközben volt egy befizetésem ami mint mindig wize-ról történt és persze nem kaptam meg, gondolom a zárolások miatt. 3-hetembe tellett mire folyamatos "zaklatás" után végre válaszoltak egy "Elnézést kérünk a számlát feloldottuk" féle mondattal.
Most már azzal zaklatom őket 1-hete, hogy amúgy merre van a beutalt pénzem amire szintén nem válaszolnak -
Dendytv
senior tag
-
Dendytv
senior tag
Hogyha Good till cancel-be rakok be eladást/vételt, az Outhside RTH-ra vonatkozik ? ORTH-ban is megcsinálja az ordert ?
-
Dendytv
senior tag
Szintén csak infóként én le venni tettem be pénzt péntek este, ma délelőtt kaptam meg. Úgy hogy az péntek este ment ki maga a kivételi kérelem valahol 21-óra körül, +hétvégére mégis ma délelőtt olyan 10-óra körül megkaptam, hétvégén teszek fel pénzt, majd le írom mennyi idő volt nekem.
-
Dendytv
senior tag
Valóban, én is ültem és néztem, mert úgy alakult a piac, hogy pont nagyon jó árban be tudtam volna lépni, erre nem engedett.
nort_on egész sokat segítettszerinte, az lehet a gond, hogy túl kevés tapasztalatot adtam meg regisztrációkor valamint nem a swing-trade a fő profilom. Írtam supp-nak de nem jött válasz csak eltűnt a hiba üzenet.
-
Dendytv
senior tag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, és eltűnt, tegnap ismét tudtam már kereskedni. Úgy hogy nem tudom mi lehetett az
[Valamint ha jól értem ebből az üzenetből, az én accountom nincs PDT alatt, pedig azt hittem, hogy az a baj
Swing trade ment tegnap és engedte, gyakorlom kis tételben, el szórakozgatok vele, eddig csak nyertem igaz nem nagy pénzeket de nyertem kis tét kis pénz. Persze a jövőben többek ajánlására is ETF-be fektetek majd csak most mig kitapasztalom a dolgokat megy egy ksi swing trade. -
Dendytv
senior tag
Sziasztok
[IBKR üzenet]
Itt értem, hogy túl léptem a napi engedett 5 kereskedési ügyletet, a kérdésem az lenne, hogy most 30-napra fel van függesztve a fiók és nem fogok tudni kereskedni ? -
Dendytv
senior tag
Sziasztok.
Elsősorban is köszönöm azoknak akik segítettek nekem a pénz beutalási problémámban.Meg sikerült oldani, mivel jeleztétek, hogy majd írjam le, le írom.
Első sorban is nem olyan egyszerű volt ahogy én azt elképzeltem, hogy be addolom neki a számla számot miről vegye le a pénzt és majd ő szépen konvertál magának.
A bank applikáción belül nyitottam egy olyan virtuális kártyát ami EUR alapú arra utaltam UAH-ot és ő szépen át konvertálta azt magának EUR-ba, aztán jött a másik kisebb gondom, hogy én Wize on keresztül szerettem volna be utalni a pénzt, de ukrajnában nem működik a wize. Vagyis nem teljesen, találtam egy olyan videót ami segít, hogy Ukrajnából hogyan tudsz IB számlára tenni pénzt, egyszerűen Gpay és Iban kombinációval (azért wize, mert a bank maga ahol bankolok nekem 50USD-re 12USD költséget vett volna le) Ha valaki szintén olyan országból jönne kérdezni, hogy hogyan kell pénzt tenni IB-re ahol ez ennyire be van bonyolítva szívesen be linkelem a videót a még nem létező összefoglalóhoz
-
Dendytv
senior tag
Köszi mindenkinek
Már nyitottam egy USD alapú kártyát, arra convertáltam USD-t a már meglévő UAH alapú kártyáról most már erről addolom be a pénzt, szerintem erről már menni fog.
A másik kérdés regisztrálás után van 1,000,000 USD ez miért van ? -
Dendytv
senior tag
Sziasztok.
Olvasgatom a topikot megjelenés óta, adott egy kérdés.
Nyitottam IBKR számlát Ukrajnából, na már most be utaltam a pénzt viszont UAH nem volt opció, USD választottam ki és be adtam a pénzt.
Én ezt úgy képzelem el, hogy ő le veszi a hrivnyát, és majd az app átkonvertálja USD-be ez mennyire helytálló?.
Valamint ez volt Csütörtökön, még ma is csap "Pending"-et ír.
Lehet elrontottam volna ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest