- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Moleman #2525 üzenetére
Ok.
Ezt a levelet nem igazán tudom még értelmezni, hogy mit is akar számlázni, mire fizettem elő? Meg hogy tudom ezt levenni?És most jött ez az üzenet:
Following violation(s) have been detected for you account U****0595: - Excess Liquidity: URGENT: Please note that the qualifying equity within your account (i.e., Equity with Loan Value) is insufficient to satisfy the margin requirement and, to restore margin compliance, liquidation of positions may commence without further notice.
Ez mi a fene?
-
kovaax
őstag
válasz
Moleman #1353 üzenetére
Én is inkább gépes ember vagyok, csak mivel linuxot használok, így LibreOffice-ban van minden is.
-
nort_on
senior tag
válasz
Moleman #1345 üzenetére
Nem arról van szó, én is beírom PP-be
, mert azért b..ssza a szemem, ha nem stimmel az egyenleg, csak már nem érdekel, hogy miért váltogatja így össze-vissza.
PP egyébként az egyik legjobb tracker befektetésekre, sokan használjuk itt. Pénzügyekre meg Money Manager alkalmazást használok, ez is manuális.
-
Addel
senior tag
válasz
Moleman #1334 üzenetére
Azt amúgy mért csinálja, hogy néha magától össze-vissza váltogat ? Nekem valamelyik nap ETF vásárlás után 1 órával vett 2 eurót majd eladta, majd megint vett 2 eurót és újra eladta (amúgy volt 52 € a számlán) ?
Mármint úgy értem, hogy piacnyitás előtt adtam megbízást, de jóval több euró volt a számlán, mint amennyiről a megbízás szólt (limitáras) -
Blaymoira
tag
válasz
Moleman #1338 üzenetére
Bármilyen kézi váltásnál $2 a díj. Automatikusnál van árfolyamban 0,03%.
Egyébként, ahogy nézem elég érdekes, mert neked a base currencyből akarja vonni a fee-t. Ami okés, mert mindig abban vonja a díjakat, de nálam pl. simán leváltott 2 EUR-t.
A 10 EUR balanceod meg nem settled vagy azt is most váltottál?
-
nort_on
senior tag
Ráadásul nem is mondják meg mi a limit. Én anno 3 bankból 5 kártyával toltam át egy "kis" pénzt így. Rafi szívatott rendesen, pár próbálkozás után hívtak, hogy látják szeretnék feltölteni pénzt Revolut-ra. Mondom igen, állítsanak a limiten? Mondom már megoldottam, CIB és ERSTE jó volt (AFR, prémium számlák miatt ingyen és gyorsan tologattam köztük a pénzt), de így is 2-3 nap volt. IBKR TBSZ előtti időkben volt, de jó hogy megcsinálták 2023-ban!
És amint volt transzfer, vittem is át oda mindent. Húúú de jó érzés volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest