- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Gabesz87 #2286 üzenetére
Színkódokat nem tudom, de ha az aznapra generálható trade confirmation riportban nem szerepel, akkor nem vettél semmit. A portfólióba is azonnal bekerül a sikeres vásárlás, nincs "átfutási idő". Legalábbis én még olyanba nem futottam bele, hogy egy sikeres ETF vásárlás jóváírása ne azonnali lett volna.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Mazdakocsi #2274 üzenetére
Én néha utalok be 2-3 eurókat, amikor ilyen kicsi kamatjóváírásom van a Kincstárból, bár én közbeiktatom a Revolutot, mivel az IBKR gyűjtőszámláira nem teljesen szabályos illetékmentes utalást indítani a Kincstárból. Ezek is elég aprók, de nem volt még gond a jóváírásukkal, euróként jelentek meg mindig.
Arra figyelek, hogy aznap érjen be IBKR-hez, amikor el akarom költeni (hozzácsapva a forint fedezethez), mert ha a jóváírás napján nincs elköltve, akkor másnap reggelre valóban átváltja a rendszer a base currency-re.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
DarkByte #1648 üzenetére
"19. sor: Egyéb jogcímen kapott jövedelem, amely után Ön kötelezett a 13 %-os szocho megfizetésére
Ebben a sorban csak akkor tüntethet fel jövedelmet, ha olyan egyéb jövedelmet szerzett, amely után Önnek kell a szociális hozzájárulási adót megfizetnie (kivéve, ha az költségként elszámolható, vagy azt Önnek megtérítették). Ebben az esetben a megállapított jövedelem 89 százalékát kell jövedelemként figyelembe venni..."De neked nem egyéb jövedelmed van, hanem kamatjövedelmed.
"296. Az adózó által befizetett szociális hozzájárulási adó
Az Ön által 2024-re befizetett szociális hozzájárulási adót itt tüntesse fel! Ebben a sorban ne vegye figyelembe a kifizető által levont szociális hozzájárulási adó összegét! ..."
Ide akkor írj értéket, ha te önállóan fizettél be szocho-t 2024-re. Ha ilyen nem történt, akkor hagyd üresen.Végeredményben az jönne ki, hogy lesz szocho fizetési kötelezettséged, de nem kell majd befizetni, mert 1000 forint alatt lesz az összeg.
A 183-as sorhoz tartozó NAV-os kitöltési útmutatóban szerintem vannak hibák. Például ezt írja:
"Ha a kamat forrása szerinti országgal Magyarországnak van a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezménye, akkor a jövedelemszerzés helye szerinti államban igazoltan megfizetett, az egyezmény szerint levonható adó forintra átszámított összegét (191. sor „b” oszlopában szereplő összeg) a 15 százalékos adóból vonja le, és a különbözetet írja be e sor „c” oszlopába!"
A 191. sor "b" oszlopában nem az adó, hanem a jövedelem szerepel. Ehelyett 191. sor "c" oszlopot kellene írniuk. De amúgy erre is beszól az ellenőrzés, mert szerinte minimum 5%-os adónak azért csak kellene lennie, nem szabadna 0-t írni a 183. sor "c" oszlopába, de ez csak figyelmeztetés, nem hiba, ami blokkolná a beküldést. Ha benn hagyod a 14 forintot a 183/c-ben, akkor az befizetendő SZJA-t fog jelenteni (79. sorban jelenik meg), nem oltja ki a 191/c automatikusan, neked kell a 183/c-t felülbírálnod, ha el akarod kerülni a kettős adóztatást. De ha benn hagyod, és összesítve nem lesz 1000 forintot elérő SZJA hátralékod, akkor nem kell befizetni.
IBKR-rel én amúgy egyeztetnék, hogy mik ezek a levont adók. Miért hívják magyar forrásadónak, ha nem egyezik az SZJA mértékével, és miért variálják az adó mértékét hónapok közt (18% augusztusban, 25% novemberben).
-
vnorbi
aktív tag
A vásárlással egybekötött automatikus devizaváltással kapcsolatban most én is tapasztaltam változást. Két alacsony összegű limit áras eurós vásárlás (néhány tízezer forint értékben) most nem 1%-ot foglalt be a devizaváltás miatt, hanem 2 dollárnyi forintot. Így hiába ügyeskedek, hogy 1 darabot vásárlok egy alacsony darabárú ETF-ből, nem ürül le a pénzegyenleg, marad rajta ~770 forint.
Szerk:
~70 ezer és ~3 ezer forint váltására is ezt az 2 dollárt foglalta be, nem százalékozott. Lehet, hogy magasabb összegnél már vált az 1%-ra, de január elején még nem volt ilyen minimum befoglalás, aminek így hirtelen nem tudom, mi értelme van. 1 másodperc alatt nem sok esély van ~25%-os forintleértékelődésre, amit a kis összegnél ez a nagy ráhagyás jelent.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Blaymoira #1564 üzenetére
A merge miatt az IBCE-s befizetéseimet én végignéztem, amikor úgy tűnt, hogy az IBIE statementen nem fog megjelenni total contribution érték. Aztán amikor már tudtam generálni olyan statementet, amin volt total contribution, az teljesen jó összeget mutatott, azaz minden devizás befizetésemet a helyes MNB-árfolyammal forintosították, még azt is, amire ünnepnap miatt korábbi árfolyamot kellett használniuk.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Blaymoira #1361 üzenetére
Pár perccel a teljesülés után már lekérhető a Trade confirmation statement, és abban is benne vannak a költségek. Mondjuk ez pont utólag pontosodik benne, azonnali lekérés esetén csak a kötés látszik nulla költséggel, kicsit későbbi lekéréssel jelenik meg benne a tényleges költség.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
royal828 #1322 üzenetére
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-stocks-europe.php?re=europe
United Kingdom táblázat az oldal alján (mivel USD-s tőzsdén vetted) -> USD Denominated fül
Itt van az 1,7-es minimum díj.
Ha a január elején esedékes decemberi minimum activity fee-ből le volt vonva, akkor figyelembe volt véve.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Csigusz23 #1130 üzenetére
Valószínű, hogy várni kell pár napot. Tegnap délelőtt még csak a január 1-3 időszakra generált statementen volt rajta, délután/este pedig már a YTD riportra (január 1-6) is felkerült. Viszont a ma generált YTD riporton (január 1-7) megint nincs rajta. Szóval várni kell, és még oda is kell figyelni, hogy milyen időszakra generálod (tapasztalatom szerint aktuális nap előtti második munkanappal záródó időszak lehet a riportban, és akkor biztosan ki van töltve ez a rész is).
Tegnap beküldtem a NAV-nak, végül 3 fejezetet hagytam benne:
- Account Information
- Combined Deposits & Withdrawals
- Legal NotesAz utolsó csak azért, hogy hivatalosabbnak tűnjön, ez így 2 oldalas lett:
-
vnorbi
aktív tag
Január 3-án volt az első átvezetésem a 2025-ös TBSZ-re, de még most sem tudok olyan activity statementet generálni, amin ki lenne töltve az Account Information résznél a gyűjtőév és az első befizetés dátuma:
Van valami trükk a riport generálásánál, várni kell még rájuk, vagy szólni nekik, hogy ezt a részt töltsék ki?
-
vnorbi
aktív tag
Nekem is tegnap volt az első vásárlásom a TBSZ-2025-ön, de nekem rendben van a költség elszámolása a napi riporton.
Én azt szoktam látni, hogy miután egy vásárlás után közvetlenül generálok egy trade confirmation riportot, azon 0 commissiont ír, pár perccel később újragenerálva már rajta van a helyes összeg. Eközben a valóság az rendben van, az elérhető egyenlegen látszik, hogy rögtön levonták a kötési díjat, csak a riporton nem jelenik meg egy ideig.
A 23-as és 24-es TBSZ-emen is rendben volt az elő vásárlás (IBCE), feltűnt volna, ha egy vásárlásnál nem vonják le a díjakat.
-
vnorbi
aktív tag
Nem váltok előre, marad az automatikus konverzió. A havi befektethető keretemből 1 helyett 2-3 egymás utáni vásárlással 100 forint alá tudom szorítani a TBSZ-en ragadó nem befektethető összeget*, a kötési díjak pedig beleférnek a havi 2000 forintba.
*Ha alacsony az ETF egységára, vagy tört databszámot veszek.
-
vnorbi
aktív tag
Végigcsináltam éles tranzakciókkal, és arra jutottam, hogy az FX Order kapcsolásnak egyáltalán nincs értelme, csak még több gondot okozhat, mint eredetileg gondoltam. A nagyobb vásárlást a korábbi módszer szerint csináltam (FX Order nélkül), a maradék elköltésére pedig csatoltam limites FX Ordert.
Azt már korábban megfigyeltük, hogy az IBKR gyakran épít költséget az árfolyamba, konkrétan a jutalékra felszámított díjat külön váltja a grafikon szerinti spot áron, az adott eszköz árára történő váltás árfolyamára pedig kicsit megemeli az árfolyamot. Például a kötés díjat átváltja 414,8-on, az vásárolt termékre meg 415-ön vált, miközben ilyen ár nem látszik a grafikonon.
Na, gondoltam, az FX Orderben majd a limit ár ezt megakadályozza, hátha odaadja ugyanazon az áron mindkét tételt. Nem, figyelmen kívül hagyta a limit áras FX Ordert, helyette csinált egy piaci áras automatikus váltást a magasabb árfolyamon, mint amikor nincs FX Order csatolva:
Mellette függőben ott maradt az FX Order is, amire néha dobott figyelmeztető ablakot, miszerint 20 ezer euró alatti összeg miatt máshová irányít, (oda, ahol a magasabb árfolyamot jegyzik). Mivel a limit áram miatt ez a váltás nem teljesült, és már amúgy és végigment az ETF vásárlás a piaci áras devizaváltással, ezt a várakozó megbízást töröltem.
Nem tudom, mi lett volna, ha közben az EUR.HUF árfolyam úgy mozdul, hogy aktiválódik a limit áram. Lehet, hogy elad valamennyi ETF-et, átváltja forintra az ellenértéket, abból pedig megveszi az eurót? Jobb esetben fedezethiány miatt elutasítja.
-
vnorbi
aktív tag
"ha limitre állítom a devizaváltást, akkor a megbízás mentésekor érvényes piaci árat állítja be limitnek, amit nem lehet módosítani"
Ezt módosítom annyiban, hogy a menüből elérhető módosítás ablakban nem tudom állítani a limit árat, de ha erre a kapcsolt megbízásra kattintok, akkor az árfolyam grafikon ablakban megjelenik a limit szintre behúzott vonal, amit az egérrel lehet le/fel mozdítani, és ezzel módosítható a megbízás limit ára:
Ettől függetlenül még áll, hogy nem érzem szükségesnek az FX Orderrel történő bonyolítást. -
vnorbi
aktív tag
A TWS-ben mennyire van értelme FX Order kézi kapcsolásának egy egyszerű ETF vásárlási megbízáshoz? Azt már korábban írtam, hogy ezzel sem tudom megkerülni az 1%-nyi túlfoglalást az egyenlegemből, azaz előnyét nem látom, hátrányát viszont többet is:
1. plusz munka összekattintgatni
2. ha marketen hagyom a devizaváltás típusát, akkor még e-mailben is zaklat az IBKR, hogy látja, market típus megbízást rögzítettem, és hogy ennek mennyi hátránya van a limit típushoz képest
3. ha limitre állítom a devizaváltást, akkor a megbízás mentésekor érvényes piaci árat állítja be limitnek, amit nem lehet módosítani (tehát adott esetben elmászik az EUR.HUF árfolyam a rossz irányba, és emiatt a limit miatt nem fog teljesülni a megbízás).Ha nem kapcsolok devizaváltást a megbízáshoz, a preview szerint akkor is ugyanaz az eredmény lesz, mint ha lenne mellette devizaváltás is (azaz ugyanúgy megmondja mindkét esetben, hogy mennyi forintot kell elhelyezni fedezetnek, és ezek az összegek egyformák a két esetben).
Megbízás devizaváltás nélkül:
Ugyanez kapcsolt devizaváltással: -
vnorbi
aktív tag
Köszi a tippet. Olvastam ezt máshol, de ott más menüt írtak hozzá, ott meg nem volt. Mivel végül az alapbeállítással is sikerült neki stabilnak lennie, ahogy írtam, végül ezt nem feszegettem tovább.
Most felemeltem 1500-ra (ez is duplázás az alapbeállításhoz képest, és a 4 GB-ot kicsit túlzásnak érzem a teljes 8 GB-omból). Ettől is gyorsult az indulás, és a Mosaic is picit dinamikusabban "mozog".
Amúgy nem tudom, ez a java heap size mennyire érvényes a teljes alkalmazásra. Csak mert ugye van a fő java process, ami elindít néhány chromium böngészőt is maga mellett, és azok is eszik a memóriát.
Közben véletlenül sikerült rájönni a kifagyások okára is. Most egy kilépés során megint "befagyott". Ez úgy néz ki, hogy az ablakban frissülnek az adatok továbbra is, de semmilyen kattintásra nem reagál. Az az ok, hogy valamilyen ablak előugrik, ami rögtön el is tűnik (most először láttam is a felvillanást, korábban nem). Kattintást csak ebben az ablakban érzékelne, de ez ugye nem látszik éppen, és elő sem lehet hozni sehogy. Például ez tűnik el:
Viszont ha tudom, hogy kell lennie egy ilyen nem látszó aktív ablaknak, és nyomok egy entert, ami a "No" gombot választja ebben az esetben, akkor visszakapom az irányítást az alkalmazáson.
-
vnorbi
aktív tag
Ránéztem, egyelőre vegyesek a tapasztalataim.
A Mosaic nézet folyamatosan kifagyott eleinte, például egy megbízás rögzítése közben (semmi hibaüzenet még konzolban sem), de már attól is, ha bejelentkezés után rögtön be akartam zárni nulla művelet után.
Aztán a TWS Classic nézetben nézelődtem kicsit, az egy kicsit fürgébb, mint a Mosaic. Innen ki tudtam lépni, és azóta a Mosaic is stabilabb. Sikerült vele megjegyeztetni, hogy nem kell minden indításkor a napi hírablakot is betöltenie, talán ez volt neki sok az első próbálkozásoknál. Így sikerült megbízás megadását is végigcsinálni.
Ubuntu 22.04, 8 GB RAM.
-
vnorbi
aktív tag
Én egyelőre csak Windows-on néztem meg, de ott sem vittem végig tranzakciót. Tervben volt Ubuntura felrakás, de nem jutottam még odáig.
-
vnorbi
aktív tag
A tőzsde kiválasztására az IBKR Desktopban és a Trader Workstationben van lehetőség.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Uyuarasy #440 üzenetére
Köszi a linket az útmutatóhoz!
Kíváncsiságból megnéztem a TWS-es vételi megbízáshoz kapcsolt devizaváltási lehetőséget, de nem látom az előnyét, ez is pont 1%-kal több fedezetet vár el a forintból, mint amikor automatikus devizakonverzióval történik a vétel az IBKR Desktopból indított tranzakciónál. A váltás gondolom rendben megtörténne, de az 1%-nyi plusz fedezet ott maradna a számlán forintban. Elnézek valamit, vagy valóban nincs olyan módszer, amivel pont annyi forintot várna csak fedezetnek, amire tényleg szüksége van?
Itt a (11,83*2+1,25)*411,408*1,01 adja a 10350 forintnyi fedezeti igényt, miközben ha tényleg limit megbízásként kezelné őket ahogyan írja, akkor 10248-at kellene kihoznia. Nem nyomtam rá az "Override and Transmit" gombra, de gondolom ha 10250 fedezetet elérhetővé tennék, azt még eldobná fedezethiány miatt (az IBKR Desktop legalábbis ezt csinálná).
-
vnorbi
aktív tag
Tehát jelezted az IBKR felületén, hogy mennyi USD-t fogsz utalni, de a bankszámládról nem utaltál semmit, mert vársz, hogy az IBKR levonja?
Ilyet nem csinál az IBKR (esetleg csak Wise integrációval Wise számláról). Az alapelv az, hogy neked kell gondoskodnod arról, hogy a bejelentett összeget beutald a bejelentéskor kapott számlaszámra. Ezt vagy a saját bankodnál tudod megcsinálni úgy, hogy előbb átváltod ott USD-re, és USD-t utalsz, vagy közbeiktatsz egy plusz szolgáltatót, amivel olcsóbbá tudod tenni a devizaváltást, de az IBKR kedvező átváltási lehetőségét valószínűleg nem tudod igénybe venni, ha nem fogadnak hrivnyát.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Travelos #368 üzenetére
Szerintem külön jelezni nem kell (nem néztem utána), csak majd jövőre az adóbevallásban feltüntetni a tartós befektetésből származó jövedelmet, ha volt.
Ha nem is vettél rajta semmit, de devizában van rajta pénz, akkor előfordulhat, hogy a feltöréskor forintban számolva nyereséged keletkezett, amire minimum 15% adót kell fizetni, de még összejöhet rá a 13%-os szocho is, ha visszamenőleges hatályú lesz a most belengetett változás.
-
vnorbi
aktív tag
Önálló devizaváltást még nem csináltam, erről nem tudok tapasztalatból nyilatkozni.
Ha előbb váltasz, annak annyi előnye biztosan van, hogy adhatsz limit áras megbízást arra is. Ha TBSZ-en csinálod, akkor a díja lejön a havi 2000 forintos havi díjból, de ha azt eleve levásárlod a tranzakcióiddal, akkor viszont a devizaváltás plusz költséget generál. Valamint ha előre váltasz, akkor valószínűleg nem kell az 1% plusz fedezet a vásárlással egybekötött váltásra, és könnyebb elkölteni a teljes összeget (a képemen ennek az 1% plusz fedezetnek az elköltése a második tranzakció, ami az első után maradt).
-
vnorbi
aktív tag
Minden IBIE-s vásárlásomnál megfigyelhető volt ez az ~5 filléres felár a nagyobb tétel váltásakor. Akkor is, amikor 2000 euróért vásároltam, és akkor is, amikor 20 euróért. A mai kettőben pont benne van az a páros is, amit te kaptál:
Szóval ez nem összeghez kötött, hanem simán amikor a tranzakciós díjra vált, azt megcsinálja rendes árfolyamon, amikor meg a tényleges vásárlásra, akkor rádob ~0,015%-ot az árfolyamra.
(Vagy pedig a tranzakciós díj árfolyamán is van 0,015% felár, és a rendes vásárlásnál meg a 0,03%).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Janusz001 #247 üzenetére
Lehet különbség a kötési díjban attól függően, hogy melyik tőzsdén teljesül a megbízás.
Én matekozom, hogy mennyit fogok tudni venni a forintomból, de újabban azt is csinálom, hogy még a TBSZ-re átvezetés előtt összerakom a megbízást, és beküldés helyett a Preview opciót választva kiírja, hogy nekem csak egy kis apróm van, neki pedig mennyi forint kell összesen, hogy be tudja fogadni a megbízásomat*. Ebben a kalkulált összegben már benne van az 1%-nyi plusz is, amit az automatikus devizaváltás miatt kérnek, és a vétel után visszaadnak. Ennyit vezetek át a TBSZ-re, a többi marad a fő számlán.
Szerk:
*Ha jól emlékszem, ez a forintban kijelzés csak akkor jelenik meg, ha nincs elég fedezet, így nem olyan nagy segítség, ha te meg már előre átvezetted a TBSZ-re a pénzt. Ebben az esetben talán a normál (üres) számlát választva lehet ilyen előkalkulációt csináltatni.
-
vnorbi
aktív tag
Azt se felejtsétek el, hogy több gyűjtőszámla is lehet ugyanannál a banknál. Nekem legalábbis már két különböző ING-sre kellett utalnom.
IBCE és IBIE a tényleges migrálás végéig:
13700016-08210014-00000000IBIE a migrálás befejezése után (ide még csak egyszer utaltam, nem tudom, hogy változik-e még):
13700016-08209014-00000000 -
vnorbi
aktív tag
Az IBIE-nél devizaváltással egybekötött vásárlása egyéb pontokon is különbözik az IBCE gyakorlatától. IBCE-vel hónapokig ment a huzavona, hogy lehetetlen megoldani, hogy a tranzakció élesedésekor érvényes árfolyamon váltsanak devizát, ne pedig 1-2 perccel később történjen ez meg. Egy minta alapján IBIE-nél ez tud normálisan működni, nem csinálnak negatív eur egyenleget, hanem 1 másodpercen belül megtörténik a devizaváltás is, és kész.
Nem tudom, hogy olcsóbb-e maga a váltás, mert IBCE-nél is előfordult olyan, hogy elfelejtették a váltásra felszámolni a 0,002% díjat, de most úgy néz ki, hogy nincs külön apró felszámolva a devizaváltásokra (ez is különbség, az IBCE az egész tranzakcióra egyben váltott, IBIE egyszer leváltja a tranzakciós díjra a fedezetet, majd utána külön a vásárlás értékére).
-
vnorbi
aktív tag
Én szoktam egyesével is venni őket. A havi 4 "ingyen" tranzakcióba belefér, és nincs jobb ötletem a pénz elköltésére. Mert ha egy összegben lenne benn mondjuk 3 millió forint, azt nem engedné elkölteni egyben eurós ETF-re, hanem 30-ezret befoglalna plusz fedezetnek (az emlegetett +1%), és kellene még egy vásárlás 30 ezerért.
-
vnorbi
aktív tag
Nem tudom. IBCE-nél is cash volt, IBIE-nél is az van. Szerintem egyszerűen máshogy működik a két entitás.
Az apró visszaváltása is máshogy megy. IBCE-nél 2-3 napig állt a kis maradék apró egy vásárlás után, amit meg tegnap beutaltam (10 euró alatti összeg), azt még tegnap este le is váltotta forintra.
-
vnorbi
aktív tag
Ilyen kényszerértékesítést velemi is csinált az IBCE, de nem adott el egy egész darabot, hanem valami kis tört darabszámot, de így is jó 10 euróval többet likvidált, mint amivel amúgy negatívba vitte a kései váltás után a számlát, meg persze erre is felszámolta a tranzakciós díjat.
Akkor én ezt az eljárást bepanaszoltam az MNB-nél, és odáig jutottunk, hogy az MNB kitűzte a személyes meghallgatás időpontját. Erre végül nem került sor, mert végül sikerült egy nagyon nehezen támadható indoklást adniuk (korábban supportosok írogathattak, de az utolsót már a jogi osztály adhatta ki, és azon nem találtam fogást), meg akkor tudtuk is már, hogy az IBCE megszűnik, így valójában mindegy volt, hogy az utolsó hónapokra megváltozik-e ez a gyakorlatok, plusz ajánlottak 20 euró kompenzációt, hogy ne kelljen bemenniük az MNB-hez, amit elfogadtam.
-
vnorbi
aktív tag
Ebbe én is belefutottam ma. Úgy számolom, az IBIE a megbízásra +1% fedezetet akar befoglalni, és ha nincs annyi a számlán, akkor nem engedi rögzíteni.
Kellemetlen, az IBCE-nek nem volt ilyen igénye, lehet két kötést csinálni az egy helyett, és még nehezebb elkölteni az összes pénzt.
Legalábbis gondolom, hogy ez lenne a menete, de amióta nem tudtam bevinni a megbízást, már az eggyel kevesebb darab sem teljesül, mert az árfolyam azóta csak felfelé tud menni. Plusz a forint árfolyam is beszakadt, bukó az egész sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest