- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
lbalog01 #25714 üzenetére
Nekem sosem volt képes a 3,6Ghz-ra akárhogy is próbálkoztam. mondjuk egy asus p5b-e -ben futott... de a 3,4 megvolt stabilan, sok évig, és még most is müködik ott ahova eladtam.. lehet hogy nyugdíjas, de még mindig inkább ez mind egy mai celeron, vagy talán még némelyik i3 as
-
Cyberboy42
senior tag
hmm, valaszoltam egy 200 hozzaszolassal ezelotti kerdesre
de miert azt rakta ki nekem utolsonak, most meg normalisan.
na mind1
-
Cyberboy42
senior tag
a fan mate a zalmanhoz jaro kicsi potenciometer. a klasszikus 3 pines csatlakozohoz megy ahova a ventiket kell dugni, ezen a potenciometeren keresztul megy a zalman ventihez, amivel annak fordulatat lehet szabajozni. nekem is ez a zalman van a qadhoz, ha nem akarsz extrem tuningot boven eleg lesz.
-
Cyberboy42
senior tag
tudom ez off, de le kell hogy siram>
ELBASZTAAAAM, sikerult!!! marmint elbaszni.
olyan ugyes voltam hogy rividre zartam az egyik ventilatorra valo kimenetet az alaplapon, es valszinuleg kiegettem a fordulat iranyito tranzistort, vagy valamit, mert most csak maximumon mennek a ventik, barmit alitok be
ugyes vagyok? -
Cyberboy42
senior tag
hello, az en procimnak L723B471 az FPO-ja es G0-as a stepping.. van valakinek ugyanilyen? estetleg miket huztatok ki belole ha van ( en nem nagyon tudom tuningolni, ugyani csak egy P5B-E alaplapom van) most 2.9-en megy, es nemis kell tobb, megvagyok elegedve, de azert erdekel
-
Cyberboy42
senior tag
najo, azert annyit nem, de problatam mar 1,55-on
-
Cyberboy42
senior tag
hello, nekem is P5B alaplapom van, ugyan ekkorakat droppol
de a homerseklet nem ilyen, az biztos, 3,3 Ghz-en 54 es 58 fok kozott van full loadnal. mondjuk, egy Zalman 9700-as hutovel (11centis venti, 1200 fordulat), max fordulaton 55fok fole nem megy ezen a frekvencian, ja, biosban a porcinak 1,4-et adok.
Most szereletem be az uj 700wattos tapomat, szoval meg csak ezt az egyet probaltam, es sok kerdesem is van, pl, hogy hol is kell csinlani azt a ceruzazast -
Cyberboy42
senior tag
hat, ha hinni lehet ennek ^ ,akkor 70fokig biztos mehet, es 1,5 vcor-t is siman birnia kene....(a gyartok mindig hagynak rezervat
-
Cyberboy42
senior tag
hat, attol fugg. a quad jobb, de ha jol tudom 6750-es vagy 20k val olcsobb, es ha ez szamit valamit.....
ez az oldal talan segithet, nagyon sok proci teszt van > [link]de persze itt minden alapra van allitva, szoval ha nem akarod huzni akkor jo infok, de ha van egy jo hutod, es kihozol belle amit lehet, akkor bizony a quad az egyik legjobb ami lehet
-
Cyberboy42
senior tag
na, most vettem enis egy q6600-at.. 3,4Ghz-n meg beindult a gep. de tobbet nembirt, gondolom a tap vegett. (350watt), de mar megis van rendelve egy masik, 600wattos, na majd ha megjon, alaposan kitesztelem es leirom. addig persze visszaraktam alapra mibdent, vegulis 350w kicsit keves
. ja, amugy, cpu-z azt irja> stepping: B revision:G0. ez mennyire jo/rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest