Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eJeti
csendes tag
Sziasztok!
mesélek...
Jártam ma Concord Kft-nél, ahol egy rendkívül segítőkész srácba botlottam, miközben szilikontokot vásároltam. Mint tőle megtudtam a Concord 5005 ugyanabba a házba került mint az iNew V3. A szilikontok ugyanaz mint amit kintről rendelhetünk, annyival drágább amennyivel azonnal a kezedben lehet.
Gyorsan kiderítette, hogy a 2 telefon között az elektronikus iránytű hw eleme tér el csupán. Ettől eltekintve az ő rom-juk tökéletesen használható iNew V3-on is. Jelenleg az 1.0.12 verziónál tartanak és biztosan lesz 4.4 droid, tesztelik. (Mutatott egy WiFi-s cuccot, (Lollipop?) amivel a telefon képernyője átküldhető TV-re, 10 eFT volt asszem.)
Az hogy a két telefon szinte azonos hozza azt az előnyt, hogy bár nem garanciálisan, de szervíz, alkatrész feltételezem náluk elérhető hozzá.A szilikontokról (én a füstszínűt választottam) készítettem pár képet.. (elnézést a minőségért.)
Gondom azért van. A masina nálam elég rendesen melegszik .. Ha játszom 5-10 percet ezzel, a kamera körül érezhetően meleg lesz. Ennek nem fog használni ez a zárt tok. Reméltem, hogy a kamera körül magasabb lesz a tok, hogy a lencse védve legyen, de nem az igazi. Alapban elég szoros a tok, csak oldalt kicsit laza .. A headset és a töltő csatlakozóra van fülecske, úgy gondolom bírni fogja. A power és a hangerőgombok is a szilikon perem alatt vannak, nekem tetszik. A többi tokokhoz hasonlóan kicsit magasabb a pereme a képernyőn, hogy ha hasra teszed az asztalon óvja az üveget. Ez azért is jó, mert bár nagy kezem nincs mégis rendre megérintem a kijelzőt szélét, sarkát, amikor egykézzel fogom. Ez a tokkal megszűnik.
Bocsánat ha hosszú voltam :-), szeretném megköszönni az eddigi segítségeteket, különösen RVR400-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest