Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy-01
csendes tag
Ilyen primot használok- v1.2 9.2.1. 179499.
Ha kilépek belőle mindig újraindul a Wayteq.950 HD
Tipp?
-
mulika
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez valóban jó megoldás, de nálam ki ill. visszakapcsolásnál a "Navigációs menü" ből eltűnik az "Otthon-munkahely" tehát nem menti el. Erre van megoldás?
-
gipsztigris
addikt
válasz
tecsa74
üzenetére
Idézet a BDW-ről.
"Hogy mitől fagy ki azt nem tudom,nem értek hozzá,csak arra jöttem rá hosszas tökölés után hogy hogyan lehet a fagyást becsapni.Tehát:
1: Egyebek- Beállítás-Rendszerbeállítás-Show home and work... pipát vedd ki!
2: Egyebek-Beállítás-Select home shortcuts-nál így be tudod állítani amit akarsz,/én a kedvencekből tettem be/majd ezután az első pontnál újra kijelölöd /pipa vissza/
Nálam működik."Valóban így nincs fagyás.
-
nzoli2
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Az a BDW-s igen jó, bár betöltő csíknak egy sárkányt eltudnék képzelni...

-
Szanyo74
tag
Keresek betöltő és kilépő képeket 800×480-as felbontásban!
Köszönettel: Zoli -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat,most fogom tesztelni

Bár most egy másik verziót a 9.2.1.178658 fogom kipróbálni,és erre tettem rá a Gja v3.10-es skint.
Amin idáig próbálkozok az az,hogy az otthon/munkahely/kedvenc gombra kattintva megfagyok,és olvastam is hogy ez nem egyedi,és nem tudok vele mit kezdeni.
Hiába van gps jelem,akkor is.
Akkor a másik gondom,hogy a Bluetooth ikonra klikkelve nincs változás,csupán beugrik a térkép.
Meg ami még érdekelne,hogy hogyan tudnám az Eszterkét rábírni,hogy ne üdvözöljön,hanem egyedileg tudjam átalakítani a beszédet
Ezt már valaki próbálta,vagyis visszaolvastam de az illető privát üzenetben kapta meg a leírást,így nem tudom.
Na,meg még szeretném megtudni,hogy a bal felső sarokban a manőver nyíl színét esetleg nem e lehetne módosítani?
Ha igen,akkor hogyan?
Na,most irány a teszt
Köszi mindenkinek!!! -
m.jeno
senior tag
válasz
tecsa74
üzenetére
A betöltő kép általában bmp szokot leeni, a képernyő méretének megfelelő nagyságú kell, a sys.txt-ben men kell beírni semmit, elég ha a primo alá létrhozol egy ui_igo9\800_480 mappát és abba beleteszed a loading.bmp az exiting.bmp és ha betöltő csíkot is szeretnél akkor a loading_progressbar.bmp fájlokat.
az ui_igo9 alá a képenyőméretnek megfelelő mappa kell. -
nzoli2
tag
válasz
tecsa74
üzenetére
1 mented a jelenlegi branding.zip fájlt
2 majd törlöd a primóból
3 fel raksz egy eredeti (tehát nem skines, módosított ) brandingot
4 skin bemásol ->content->skin mappába (ha nincs ilyen hát létre hozod)
5 majd egyebek -> beállítások -> kijelző -> nappali majd az éjszakai felület témája alatt kiválasztod az általad kívánt skint
6 újra indít
7 néha save mappa törlése is szükséges a teljesen hibátlan működéshez
8 örülsz
-
tecsa74
aktív tag
Most olvasom hogy a program indulásakor autómatice branding zip-ben található skin indul el,megváltoztatni,lecserélni nem lehet.
Ha most én más skint szeretnék nem ilyen barandigba épített skint,akkor most hogy tudom ezt megoldani?
Mert most ezt úgy értelmezem (lehet nem jól),hogy ha csinálok a content mappa alá egy skin mappát,és teszek bele skint,akkor sem az lesz érvényben,hanem ami a brandingban van.
Vagy pl olvasom hogy jpg képet is lehet betenni betöltő képnek,de a sys-be be kell írni valamit kiegészítőt.
Igen ám,de a sys mappám üres,most akkor az üres mappába írjam be azt a pár sort hogy felismerje a jpg betöltő képet?
Vagy csak én vagyok ilyen láma,de tényleg nem tudom,kitartóan érdekel a dolog,ha valakinek van türelme hozzám írjon rám

-
JR.CSé
senior tag
Lenne egy kérdésem.Lehet h volt már nem olvasam végig a topicot.De van már olyan I go ami Nokia N95 ön is üzemel?
-
tecsa74
aktív tag
Helló!
Valaki árulja el nekem,miért nem találok a sys.txt-be egy darab betűt sem???

A mappa megvan de 0 kb.-os.
Ilyenkor hol tudom kiegészíteni a sys-t?
Illetve a skin mappa is tök üres,de mégis van skinem.
Akkor hogyan tudom törölni,illetve hol keressem?
Másik skint szeretnék feltenni illetve csak próbálgatni,tesztelgetni,de most nem tudom hol a régi.
A primo meg 8.5.11.161797
Bocs ha hülyeségeket kérdezek,valaki akár elmagyarázhatná priviben is:-) -
ttibike
csendes tag
Sziasztok !
Technikai kérdésem lenne. Minden tökéletesen működik, de ha beépíteném a gps-t akkor meglehet valahogy oldani hogy amikor a gyújtást ráadjam bekapcsoljon? Vagy ez csak egy ábránd? Mert a kikapcsolás az tökéletes.
-
mz68
csendes tag
Sziasztok.
800x480-as skint használok. Az a bajom, hogy nem tudom beállítani a 3d madártávlat távolsága beállítást 30km-re mert ahogy megpróbálom átírni a 3km-es értéket méterre vált a mértékegység és a maximum a 40m lesz. A 2d-s beállítások rendesen működnek.
Nekem az is jó megoldás lenne ha a skin-ben tudnám átírni az értéket, de nem tudom hol keressem a file-t ami tartalmazza az értéket. Már a fórumban is kérdeztem, de jó választ nem kaptam. Ha valaki tud segítsen. -
a.tothd
csendes tag
Szia Fan29!
Ha még nem oldódott meg:
Az Utility könyvtárban lévő version.ini fájl elejét módosítsd így:[primo]
exe_compatibles="8154648,8155672,8178712,8593920,8593944"és a végére szúrd be:
[8593944]
version="9.2.1.179499"
date="15 Feb 2011"Ezután már nem jön a francia nyelvű hibaüzenet.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Szanyo74
üzenetére
"érkezési idő követése " kikapcsolható a skinedben? Számomra semmi hasznosat nem nyújt, csak egy újabb elem a képernyőn. (ha nem kapcsolható ki, akkor beadom újítási kérelemként a kikapcsolási lehetőséget)
Amúgy köszönöm, hogy már bekerültek azok a dolgok is, amiket vártam így, a hétvégén én is használatba vettem, sikeresen! Köszönöm!
-
Szanyo74
tag
Talán megoldható lenne, de az összes típushoz megcsinálni a zenelejátszó elérését?????
(#8747) tamas19686AF
Attól hogy a szobában vagy bárhol egyhelyben állsz még nem biztos hogy a GPS helyzeted pontos. Várj egy kicsit.
(#8749) m.jeno
A sebességkorlátot nem én csináltam, ez eredeti gurjon. (illetve ő is Dimkától szedte)
Ami megjelent +54.13 ez az érkezési idő követése.(mennyi az eredetihez képest az eltérés) -
m.jeno
senior tag
válasz
tamas19686AF
üzenetére
Ezt én is Szanyó74-nek szánom:
Ez a skin elméletileg a legutolsó általad jegyzett zozo szilver skin:
igaz ez úgy keletkezett, hogy előtte ismerkedtem az utolsó Dimka skinnel, miután visszaállítottan a GJ skint jelentkeztek a következő sebességkorlátok:

ezt nálad nem tudom visszaállítani, illetve a beállított tűréshatárokat nem veszi figyelembe (lakott területen +20 %, kvül +15 %), erre tudsz valamit?
valamint megjelent a következő idő jelzés is, amit nem tudom. hogy mi

ez már nem Szanyó-é, csak szeretném tudni, (tudom ez volt már kérdés, de igazán akkor sem kapott rá konkrét válasz kisspista, ha jól emlékszem), miért nem jelezheti a benzínkút ikont a sztrádán, amint a képen látható, a kút poi engedélyzve van.

Még egy kis kiegészítés, a képmentés itt ugyan úgy müködik, mint az 1.1-ben jobboldalon új fentről lefelé lehúz, a fényképező eltünk a képernyőről, ezt,nem tudom, hogy a Te skinedben is vann.
-
tamas19686AF
csendes tag
Bocsi Szanyó74-nek szántam.
-
formasu
tag
Mostanában sajnos idő hiányában nem volt időm követni a verziókat.
Leirná valaki, hogy melyek a legfrissebb térkép verziók. Magyar (2011.Q1?), Ausztria (2010.Q4) érdekel.
Illetve Primo1.2-höz mik lettek a bevállt GJ alapú skinek.Ha most már van időd, néhány oldalt visszaolvasol, és a második kérdésedre megkapod a választ!
Az elsőre meg szerintem máshol kellene kérdezned! -
gpsr
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában sajnos idő hiányában nem volt időm követni a verziókat.
Leirná valaki, hogy melyek a legfrissebb térkép verziók. Magyar (2011.Q1?), Ausztria (2010.Q4) érdekel.
Illetve Primo1.2-höz mik lettek a bevállt GJ alapú skinek.Köszönöm!
-
LuiT
aktív tag
Valakinek volt, vagy van oly problémája, hogy ha primoban rábökök a FM-re akkor az előugrik, de félig ottmarad a térkép, és akármit is akarok állítani a transzmitterben, akkor az visszavált a térképre. Ez a GJ-AK v3.10.0 zz6 skineknél és Zozo témával történik.
Más kérdés:
A kedvenceket és a beállításaimat hol tárolja a primo 1.2, milyen fájlban? -
Szanyo74
tag
válasz
tamas19686AF
üzenetére
Mert be van kapcsolva az egyéni madártávlat.
10 km/h felett már dolgozik a gép azaz figyelembe veszi a madártávlat beállításait.(#8731) Jabby
Nálam találsz, bár karbantartás van a szerveren. Elvileg mától működnie kell. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
1.2-es Primora tudtok ajánlani 320*240-es méretben skint?S még egy kérdésem lenne. Be lehet állítani a térképnézetnél a 2D/észak felül (így a térkép nem pörög)?
-
ideasz
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem a választ a kérdésre nem találtam... Nos:
A sys-ben a szekcióknak betűrendben kell egymás alatt szerepelni, vagy mindegy?Köszi!
-
kaliban1
tag
Én is szeretném tudni, hogy hol van PLajos?
Azt igérte, ha lesz tts_pro, akkor lesz skin 1.2-höz. -
tamas19686AF
csendes tag
Miért van az, hogy gj_ak_v3.10.0_day_zz6.zip skinnél útvonaltervezéskor pár másodperc után visszaugrik a kép a kiindulási ponthoz? Nagyon zavaró, hogy áttekintésnél, alternatív útvonalaknál is ez a helyzet. Várom a segítséget, köszi.
-
zezoka
őstag
Na nekiállok a skinezésnek!

A shopping.spr hibát úgy oldottam meg, hogy felraktam egy régebbi verziós 1.2-t.
Kinek az oldalán volt régen fent a GJ-AK v3.10.0 zz6 skin leírásostól? Szanyo74 oldala nem műxik, nincs olyan felhasználó, pedig asszem ő volt.
-
M_AND_Ms
veterán
Ja, hát egyesével én is ki tudom tiltogatni a fizetős szakaszokat. Még segít is a Primo, hisz pont az útvonal-beállításoknál mutatja is, hogy hány szakasz van fizetős. No, de akkor újratervezve van, hogy betervez, egy másik fizetős szakaszt. Így el lehet vele játszani..
Szóval, jó volna, ha a program tudná azt, hogy egy országra letilthatnám, hisz sok helyen van, hogy egész országra lehet matricát venni.(Ne ragadj le a példánál, néha bonyolultabb úton is megy az ember)
Persze, az ég színének megadási lehetősége, sokkal hasznosabb funkció, elismerem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisspista
senior tag
Sok variáció van az adott szakaszok kikerülésére: amit te is mondtál, vagy köztes pont beszúrása, mely lehetővé teszi, a tetszőleges útvonal kiválasztását és finomhangolását!
Holnapi nap 450 km-en tesztelem a Primo 1.2-t, amit több hónap alatt tökéletesítettem és tuningoltam, de holnap minden kiderül, mit hogyan bír!
U.i.: Nem vagyok kamionos, így a hosszabb autózás nekem nem mindig adatik meg!

-
verlajos
csendes tag
Szia Stancy!
Kipróbáltam a 480x272-es branding-ot, de nekem nem egy kicsit vacakol. Ha ikont próbálok cserélni, akkor az ikonok között lapozgatva valahol a 10-11. oldal környékén hibaüzenetet kapok és elszáll a Primo. Eddig Trob1 brandingjában ez a csere működött.
Van erre valami megoldás, mert ez az autópályás dolog érdekelne.
Köszi
-
M_AND_Ms
veterán
Ja, meg délkörönként, meg éghajlatonként .
Jobban örülnék ha az útvonal beállításokat lehetne országonként beállítani, pl.: hogy tervezzen-e fizetős útra vagy sem. Pl.: van magyar éves autópálya matricám, tehát Magyarországon tervezzen fizetős útra, de Ausztriában ne! Ha mondjuk Bécsbe akarok utat terveztetni, akkor nem tudom, hogy engedélyezzem-e a fizetős utat, vagy sem.
-
m.jeno
senior tag
válasz
kisspista
üzenetére
Azért cseréltem le zöldre, mert engem zavart,hogy a bakonyban 400 m-en már minden barna volt, holott minden zöld még, szerintem egébként országonként kellene beállítani a felület színárnyalását, de ha neked jobban tetszik a a régi sheme, akkor elég ha kicseréled a szín fájlt a sheme-ben.
-
-
axelbox
tag
Sziasztok.Tudja valaki miért nem elérhető Zozo oldala?Szeretném letölteni a legutobbi skin módosítását,de valamiért nem műxik az oldal...

-
bygdady01
csendes tag
Nincs valakinek EREDETI data.zip-je, eredeti, lufis ikonokkal 800x480-as felbontásban?
-
Bendeguz75
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelen pillanatba van egy 4,3" -as készülékem és venni fogok egy 5"-őst . Az 5" készülék felbontása 800x480 lesz . Van valami beállítás a programba amit csak át kell állítani vagy egy teljesen más progi kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pengeélen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vicces képek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

próbáld meg másolni, ha azt írja hogy írásvédett, akkor biztos, ilyet nekem is csinált,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(v1.7-től)

DM43