- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
kuksa90 #14839 üzenetére
Na, látod, most ez egyszer LEHET, hogy igazatok van.
A skin tényleg nem kellene, hogy tervezzen, de lehet, hogy a skin-es csomagokba beletesznek ezt-azt? Akciósan.Amúgy, olvastam másoktól is, hogy a 2013.03-as magyar TopMap térkép pocsék.
Én konkrétan a 4-es úton terveztem Budapestről Szolnokon át a román határ felé valakinek, és Szolnokon simán bevitte őket a belvárosba.Lecsekkoltam a 2013.05-ös Topmap térképpel, és ezzel nem volt gond, az elkerülő szakaszt használta, ahogy kell.
Szerintem ez még a térképtől sem függhetne. Csak a szoftver határozza meg a felhasználó beállításainak megfelelően az útvonaltervezést - gondolom én. (Itt most konkrétan ők is, és én is a Zöld opciót használtuk.)
Akkor hogy is van ez?
A skin vagy az UX ebbe nem zavarnak bele egyáltalán?
Várom a tigrisek morgását is.----
Apropó, az enyém megint beszél. Csináltam vele ezt-azt. Igaz, néha az ember valamit kijavít, mást meg elront.
Ennél a platformnál soha nem lehet tudni. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
kuksa90 #14690 üzenetére
Károly a régi autóm.
-
-
romboyco
csendes tag
válasz
kuksa90 #14574 üzenetére
Elnézésedet kérem de én elolvastam a TE javaslatodra a tudnivalók részt és értelmeztem a magyar helyesírás szabályait is figyelembe véve. Az hogy nekem honnan és milyen forrásból származik a szoftverem az az én jogi felelősségem, és NEKED ehhez semmi közöd nincs. Ha majd egyszer esetleg szakmailag felnősz egy ilyen problémához és esetleg másnak is próbálsz segíteni akkor írj hozzászólást. Egy ilyen közösség nem azért van itt, hogy ezeket megvitassa, és nem is feladatunk, tisztünk. Eddigi olvasatomban itt a problémás és megoldások kapnak helyet nem a viták és szapulások.
Köszönöm hogy foglalkoztál a hozzászólásaimmal.
-
snowdog
veterán
válasz
kuksa90 #14564 üzenetére
Azért az általad írottaknak ez bizony ellent mond:
I installed iGo-Primo 2.4 9.6.13 Complete--Torrent. Igo works, but after the selecting EXIT. Igo closes and gives a mesaage box which is "application mobilenavigator.exe encountered a serious error and must shut down". (A hibát a kérdező úgy küszöbölte ki, hogy "vásárolt" egy másik verziót.)
Az eredeti kérdés meg ugyebár ez volt: "application igo.exe encountered a serious error and must shut down"
És már előre jelzem, annak hogy igo.exe vagy mobilenavigator.exe a jelenség szempontjából semmi jelentősége. Az exe neve bármi lehetne.
-
Toggyuri
csendes tag
válasz
kuksa90 #14464 üzenetére
Köszönöm a választ!
Lassan azért gyűlnek az infók. Sajnos kénytelen az ember a saját ismereteit e- téren is fejleszteni, hogy sallangoktól mentes, használható eszköz birtokában legyen. Hiába veszünk meg egy terméket, legyen az bármi, pl. egy MAI FEJLESZTÉSŰ autó is.
Most itt ez nem fejtegetem továbbb, mert másik topikba való.
Minden elismerésem azoké, akik "ellenszélben " is tudnak programozni egy ilyen cuccot, mint a navi.
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
kuksa90 #14452 üzenetére
Radar esetén sonár-pingel, mint a "Vadászat a Vörös Októberre" filmben! :-) Az inteneten találtam egy nagyon szuper wav file-t, nagggyon jó, nincs unalmas pittyegés. De elképzeltem azt is, hogy a kollégának kicserélem a GPS-ében a hangot, amikor nincs itt és az asztalán hagyja. Bármelyik hangot meg tudom innentől buherálni. Pl. amikor közeledik a radar felé, akkor megszólal: "vigyázz, az útszélén sünök!" :-)
-
Rolli
aktív tag
válasz
kuksa90 #14426 üzenetére
sziasztok.
Tabletre szeretném felmásolni az igo primo-t..belső memóriából tökéletesen fut.viszont ha a külsőre teszem,és inditom,ezt irja ki../data/data/com.navngo.igo.javaclient/license
mi lehet a gond?
Gondolom az apk file amit feltelepitek,abban más az elérési út,de azt hogy tudom változtatni.
-
LámaZ
addikt
válasz
kuksa90 #12837 üzenetére
Nem jön fel semmi ablak, amely az új elérést mutatná.
Kiválasztom a mappát, de amikor visszatérek abba a képernyőbe, ahol menteni lehetne, csak a régi útvonalat mutatja. Amúgy itt nincs bal gomb.
-----------------------
Apdét: Most valamiért elfogadta a módosítást...
Komolyan mondom, nem értem, sehogy sem értem... Napok óta kínlódok vele. -
Karima
őstag
válasz
kuksa90 #12651 üzenetére
Köszi az infot. (egyébként Nektek nem csinál ilyet? Mármint, hogy más megengedett sebességet ír ki, mint valójában?)
Más: Menet közben mindig egy kicsivel hátrébb mutatja a helyzetemet a ténylegesnél (kb 50-70m-el). Ezen lehet valahogy segíteni? (Aztán persze, ha megállok egy pirosnál, és van ideje belőni a pontos helyemet, akkor mutatja méterre pontosan.) -
Salvador20
őstag
-
snowdog
veterán
válasz
kuksa90 #11418 üzenetére
"Nem tudom, hogy ki lop kitől - bár ez nekem túl markáns megfogalmazás, inkább a "használ fel" kifejezést favorizálnám..."
Nagyon elnéző vagy ezzel kapcsolatban. Ha programfejlesztő lennél, és abból élnél, hogy ROM-okat fejlesztenél egy cégnek, aki ezt rendesen megfizetné, majd jönnének a konkurens gyártók, akik az általad kifejlesztett ROM-ot fizetség nélkül tennék a gépükbe (magyarul ellopnák a ROM-odat), és neked eggyetlen fillért sem fizetnének, ami által a fizető megrendelődnek sem érné már meg megvenni és visszalépne, majd munkanélküli lennél, akkor azt minek neveznéd? Nem lopásnak? Nevezzük már nevén a dolgokat!
Nem tudom miért van az, ha valaki egy szupertmarketben megeszik egy zsömlét, akkor lopás miatt eljárást indítanak ellene (szándékosan fogalmazok sarkosan), de ha a netről letölt egy operációs rendszert, vagy egy navi programot, ami valakinek a jogvédett szellemi terméke, akkor azt senki sem gondolja lopásnak, legfeljebb "felhasználásnak", mint most te is. Érdemes lenne ezen elkondolkodni, de legalább nem kellene egy fórumon ilyen zagyvaságokat írni, ugyis mindenki tudja miről van szó.
-
snowdog
veterán
válasz
kuksa90 #11416 üzenetére
Azt hiszem félreértetted amit írtam. Arra gondoltam amit leírtam, betűre. Tehát nem forgalmazóról, hanem gyártóról beszéltem és arról is akartam. Azt nem tudom mire gondoltál, de én konkrétan a gyártás során más cégektől lopott szoftverre gondoltam. És akkor én is had hozzak rá példát. Volt egy magyar kisvállalkozás, akik összejöttek a kínaiakkal, és ROM-ot készítettek nekik. Akkor mentek csődbe, mikor ezek a ROM-ok tömegével jelentek meg olyan gyártók (nem forgalmazók) gépein, akikkel nem is volt szerződésük, ugyanis simán ellopták az általuk kifejlesztett ROM-ot.
Amit felhoztál példának az is tökéleten azt igazolja, amiről most írok. A bárhol gyártott gépedben jó eséllyel egy CNS-től loptt ROM van.
Vagyis mikor azt írtam, hogy keressen olyan TMC típust, ami ismert márka, akkor is arra gondoltam, ami a gépében van TMC firmware, az jó eséllyel egy márkás TMC vevőből kilopott szoftver lesz. Gondolom így már egyértelműbb a mondandóm.
-
plajos
aktív tag
válasz
kuksa90 #10646 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos májusban volt egy igen súlyos üzemi balesetem (5 helyen eltört a medencecsontom), ma jöttem ki a kórházból 5 hónap után. Még két műtét van előttem és akkor talán újból tudok járni (jelenleg mankóval otthon közlekedem) és talán még munkaképes is lehetek (én nagyon szeretném). Ez idő alatt sok mindent elfelejtettem az iGO-val kapcsolatban, ezért újból kellene felfrissítenem mindent. Sajnos ezen okok miatt fel kellett függesztenem minden az iGO-val kapcsolatos tevékenységemet. Hogy később folytatom-e azt ma még nem tudom megmondani.
Sajnálom.Baráti üdvözlettel: Peti Lajos (PLajos)
-
qrsta11
csendes tag
válasz
kuksa90 #10265 üzenetére
téNYLEG VAN legális primom.De beletettem és nem ment.Ezért akartam segítséget kérni.
Nem is az a baj,hogy földhözragadt módon ragaszkodtok a legális dolgokhoz, elmegyek máshová,és percek alatt adnak 65 linket,ahonnan letöltöm ami kell.
Nekem sajna nincs pénzem 30e ft-os primora,majd letöltöm.Üdv!
-
axelbox
tag
válasz
kuksa90 #8180 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog és próbálkoztam különféle sémák cserélgetésével.A mellékelt screen jól mutatja,hogy nem a "vas gyengeségéről" van szó,hanem a sémában van a megoldás.A Honti féle séma csak képernyő közepe alatt jeleníti meg az épületeket,míg ami a képen látható az sokkal többet megjelenít.Ez egyébkén a Szanyo által készített autochanger séma.Akkor hogy is van ez???
-
-
kisspista
senior tag
válasz
kuksa90 #8093 üzenetére
Attól még miért lenne warez, ha egy mappát használok 2 Primo-hoz? Csupán helytakarékosság, és sys.txt bejegyzés, semmi warez
(#8095) hovajk: Köszi, már szereztem róla tudomást
(#8096) TRob1:
(#8097) stancy: HNR esetén megjelennek a földutak, és az offroad területek szintén útvonallal. Ezért jó, semmi másért... hacsak nem kisebb köze van pl. a hosszabb útvonaltervezésben.
(#8106) stancy: Nálam a beépített akku 4 óra teljeskörű havigálás után lemerül. Szivargyújtóról más a helyzet, azonban ha nem tudja a töltő a min. 1000mA-t, akkor töltés mellett is merül kellőképpen, ami miatt a működése kérdésessé válaik!
-
stancy
tag
válasz
kuksa90 #8098 üzenetére
Te összekevered a HSP (historyspeed) fájlokkal. azok amik ismerik(hetik) a napközbeni forgalmi szituációkat.. de ilyen fájlt ne is keressen senki.. az NNG tarsolyában (talán) van. Ha jól tudom 2009.Q4-es széria volt a navteqnél..cirka 1.5 éve, azóta néma csend van róla.
-
kisspista
senior tag
válasz
kuksa90 #8087 üzenetére
Azt észrevettem, hogy a Navteq egyenértékűnek veszi a hegyi utakat a mély Alföldi utakkal, tehát nem számít ha van egy 3 km-es kitérő a hegyekben, az időkülönbségnél nem veszi figyelembe az út nehézségét.
Nagy vonalakban: elég megbízható, csak nem szabad vakon bízni benne: én ezért is ellenőrzöm az összes útszakaszt induláskor, hogy tudjam, mire számíthatok!
Szerk.: újításokról én is hallottam, csak Turkey frissítés hiányzik még az EEU hnr-hez!
-
pilota
tag
válasz
kuksa90 #8059 üzenetére
Kössz a választ nemis arol akartam itt csevegni megveszem vagy sem csak van-e már linuxra vagy sem mert ugytudom dolgoznak rajta legalábis nekem ezt mondták a forgalmazonál.DE azt ökse tudták megmondani müködike majd a tom tom készüléken erre akartam informáciot gyüjteni mert a tomtom egy nagy kalap szar,hogy eztkell mondanom.Maga legalábis a szofvere.Durván csak annyit mondanák,hogy minimum 5-év lemaradásban vannak pedig a legujab térkép van rajta.
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
kuksa90 #8052 üzenetére
Navteq térképpel csak óvatosan Horvátországba!
Korábban már írtam a komoly hibáról: [ÉRDEMES VISSZAOLVASNI!] -
v64
csendes tag
válasz
kuksa90 #7749 üzenetére
köszi!
Ezt a funkciót tudomásom szerint csak a OVI MAPS tudja, ezek szerint.
Nem is értem, hiszen nagyon sokan utálják az alagutakat, nem is beszélve a klausztrofóbiásokról. Utóbbi csoport mellesleg ha véletlenül betéved egy alagútba, képes hatalmas baleseteket csinálni, akár utasként is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest