- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tecsa74 #21008 üzenetére
Én nem csináltam két mappát, hanem egy mappát, melynek azt a nevet adtam amit írtál , de per jel nélkül, mert a számítógépem nem engedi hogy a mappa nevébe per jel legyen.
Az egyik egy alkönyvtár, a másik meg ebben az alkönyvtárban elhelyezett újabb alkönyvtár!
OFF
Csak én érzem úgy, hogy most átmentünk egy 5. osztályos számtech szakkör szintjére
-
DM43
Topikgazda
válasz
tecsa74 #20999 üzenetére
Szerintem ez a kérés - bár súrolja a megengedett határt - még belefér.
Két lehetőséged van:
1. Azt csinálod, amit Zsiga barátom az előbb leírt
2. Azt csinálod, amit Te leírtál, csak hagyd ki a direkt ki és becsomagolást. Egyszerűen másold ki PC-re a zip-et, ott a Total Commanderrel nyisd meg és másold bele (írd felül az eredetit) a saját képedet, majd rakd vissza a PNA-dra.
Az biztos, hogy az első megoldás "fájdalommentesebb". -
snowdog
veterán
válasz
tecsa74 #16552 üzenetére
Kicsit sokallom a 149 eurót a frissítésért,főleg úgy ha nem kell az egész eu térkép.
Sajnálom hogy nem lehet úgy vásárolni térképcsomagot,hogy igény szerint kinek mire lenne szüksége.Én is sokallom.
Lehet vásárolni térképcsomagokat igény szerint is. Egységáron 79.00 €. Így viszont még drágább, ha két csomagra is szükséged van. Mondjuk amiben benne van Magyarország és Ausztria, az már 2 x 79.00 €. És akkor még nincs Németország, és a többi, mert akkor az még újabb valahányszor 79.00 €.
Na ez a nagy trükk benne. Ezért megy ebbe az irányba az NNG (is).És igazad van, eldöntheted hogy kell, vagy sem.
-
zsoca67
tag
válasz
tecsa74 #16543 üzenetére
Az NNG egy szemét, magyarnak hazudott, valójában izraeli cég.Te nem vásárolhatsz tőlük szoftvert.Vedd meg a szutyok minőségű navon, és más egyéb vackokat. Amelyeknek a frissítése egy-két éven belül legálisan lehetetlenné válik.Szinte szándékosan terelik a felhasználókat a warez irányába.Androidra szintén nem megvásárolható Magyarországról.Szerintük problémás lenne ennyiféle készüléken futtatni.Izrühelben nem problémás.Gondolom ott csak egy fajta droidos készüléket árulnak.Az egyik vezetőjük vagy két éve a cég engedélye nélkül értékesítette izraelben a termékeiket.Ennyit erről cégről.Minket magyarokat szerintem szándékosan szívatnak
-
huncutka1029
addikt
válasz
tecsa74 #16539 üzenetére
Valaki lacinak is ezt ajánlom:
naviextras.com
Itt minden megvásárolható, térképek, Poik, nyelvi csomagok. -
DM43
Topikgazda
válasz
tecsa74 #16382 üzenetére
Az a világ már megszűnt, hogy készülék nélkül lehessen ilyet venni (iGO 8-at még itt-ott talán - esetleg használtan). Fene sem érti a NavNGo üzletpolitikáját, de szerintem evvel is csak magával szúrt ki. Bár ebbe nyilván belejátszik a készülékek sokfélűsége, szemben a régi PdA világgal.
-
gipsztigris
addikt
-
snowdog
veterán
válasz
tecsa74 #14294 üzenetére
A "teljesen szűz állapot" egy nem eredeti verzió esetében értelmezhetetlen.
Minden olyan esetben, mikor a "Falied to open file ui_igo9/... üzenet jelenik meg azt jelenti, hogy valaki nem kellő figyelmességgel nyúlt bele a nevezett állományba, és valamit vagy kihagyott, vagy ami nem oda való, azt beletette. Tehát a hibakeresés úgy kezdődik, hogy minden bővítményt (skin, branding.zip, ux és hasonlók) eltávolítunk, majd ezeket egyesével visszapakolva megkeressük mi okozza a hibát. Ha a hiba még mindig jelentkezik, akkor bizony még a data.zip (maga a program) is szóba jöhet, hiszen abba is belenyúlhattak.
Ez persze nagyon időrabló művelet, nem is mindenki szereti. Én sem, ezért nagyon fontos dolognak kell ahhoz történni, hogy egy ilyen hibakeresésbe belekezdjek. De akinek van rá ideje, azt csak bátorítani tudom. Téged is!
-
-
hojos
aktív tag
válasz
tecsa74 #11762 üzenetére
Szia.
Igen van rá mód. Scheme-t kell cserélni.
Többek között itt is találsz jó párat.
Ez pl. nem rossz szerintem.
Regisztrálni kell. -
Carasc0
őstag
válasz
tecsa74 #8817 üzenetére
Üdvözletem!
A Dimkawa honlapjáról, az Igo primo 1.2-höz letöltött skin ez zip állomány.
Tartalma:- font mappa
- utility mappa
- a day és a night zip állomány.Belenéztem a day és a night zip állományokba. Szerepel benne 800*480 nevű mappa (igaz más felbontás értékeknek megfelelő mappák is vannak benne). Tehát az biztos hogy a felbontáshoz igazított képek ott vannak a zip állományokba.
Amire nem jöttem rá, hogy mit kezdjek a font és az utility mappákkal. Ezeket hova kellene másolnom? Kell-e egyáltalán?
-
gipsztigris
addikt
válasz
tecsa74 #8791 üzenetére
Idézet a BDW-ről.
"Hogy mitől fagy ki azt nem tudom,nem értek hozzá,csak arra jöttem rá hosszas tökölés után hogy hogyan lehet a fagyást becsapni.Tehát:
1: Egyebek- Beállítás-Rendszerbeállítás-Show home and work... pipát vedd ki!
2: Egyebek-Beállítás-Select home shortcuts-nál így be tudod állítani amit akarsz,/én a kedvencekből tettem be/majd ezután az első pontnál újra kijelölöd /pipa vissza/
Nálam működik."Valóban így nincs fagyás.
-
m.jeno
senior tag
válasz
tecsa74 #8785 üzenetére
A betöltő kép általában bmp szokot leeni, a képernyő méretének megfelelő nagyságú kell, a sys.txt-ben men kell beírni semmit, elég ha a primo alá létrhozol egy ui_igo9\800_480 mappát és abba beleteszed a loading.bmp az exiting.bmp és ha betöltő csíkot is szeretnél akkor a loading_progressbar.bmp fájlokat.
az ui_igo9 alá a képenyőméretnek megfelelő mappa kell. -
nzoli2
tag
válasz
tecsa74 #8785 üzenetére
1 mented a jelenlegi branding.zip fájlt
2 majd törlöd a primóból
3 fel raksz egy eredeti (tehát nem skines, módosított ) brandingot
4 skin bemásol ->content->skin mappába (ha nincs ilyen hát létre hozod)
5 majd egyebek -> beállítások -> kijelző -> nappali majd az éjszakai felület témája alatt kiválasztod az általad kívánt skint
6 újra indít
7 néha save mappa törlése is szükséges a teljesen hibátlan működéshez
8 örülsz -
kisspista
senior tag
válasz
tecsa74 #8255 üzenetére
Megnéztem neked az alábbi útvonalat:
Start: Mosonmagyaróvár
Cél: OrfűTérkép: Hungary_83_NQ_2011.Q1_110405.fbl
Útvonal típusa: GYORS
KOMP engedélyezveAlap esetben a Navteq térkép sokkal jobb útvonalat talált (7.500 Ft), mint ahogy te azt szeretnéd:
Köztes ponttal, a Tihanyi RÉV-el, így nézne ki az útvonal (9.975 Ft):
A különbség, a szoftver által nem sok, azonban a TE kompos útvonalad plusz költségekkel jár még: 1.450 Ft szgk + 500 Ft / fő személy szállítás.
Azaz, ha ketten mentek, s a jelenlegi üzemanyagáron, akkor kb. 9.975 Ft-ból tudsz lemenni, ha kompot is igénybe veszed. Ha a Primo által felkínált útvonalat választod, akkor ezt az utazást kb. 7.500 Ft-ból megúszod! Te döntésed!(#8263) DM43: ezen nincs mit, és felesleges magyarázni, nem pontos az adatbázis!
-
kisspista
senior tag
válasz
tecsa74 #6643 üzenetére
Ha a felajánlott útvonalat nem akarod elfogadni, akkor van lehetőség különböző módok útvonal alternatíváinak megtekintésére: gyors-egyszerű-rövid...
Előfordul, hogy hosszabb utat talál, de sokkal rövidebb idő alatt a célba visz; ez természetesen beállítás-függő.
Van lehetőség a felajánlott útvonal felülbírálására, illetve adott út / szakasz kizárására tervezéskor.Ha köztes pontot adsz be, pl. Sopron, akkor a város geo középpontját választja ki ezen pontnak, nem a település határát, így előfordulhat, hogy egy keskeny, egyirányú utcát fog tekinteni a soproni köztes pontnak. Ameddig ezen utcába be nem mész, addig mindig visszanavigál oda, mert ő Sopron-t, ezen pici utcának tekinti a település központjának.
A tervezéskör célszerű az egész útvonalat végignézni és az úti tervet elolvasni, s ha szükséges felülbírálni. Mind beállítás és térképfüggő, sajnos kísérletezni kell vele.
Sok sikert! -
formasu
tag
válasz
tecsa74 #3614 üzenetére
Szerintem nem a Primo a hibás ebben, hanem a térkép! Keress újabb térképet, vagy másik gyártó által készítettet, és mindjárt az úton fogsz menni.
Ugyanezt láthatod a Navteq Q2-vel Bp-en az M0 palotai lehajtójánál, miután cseréltem az újabb TM-esre, már az úton mentem, nem a mezőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest